51 PromiL(Rock) - Ankara

İçmeye tabii :) çok zevkli olcak sabırsızlanıyorum..

Bu arada arkadaşlar Ankara'da bu sene son 1 - 2 konser kaldı..
51PromiL 9 Haziran Pazar günü Biziz'de DeM'le beraber sahne alıcaktır..Şimdilik kesin olmasa da bir konser daha var..

Son 2 yılda Çorlu konserlerimiz çok güzel ve verimli geçti..Biz de bir yardım konseri yapmaya karar verdik.Orkun da sağolsun ayarlandı hemen hemen kesin olmamasına rağmen.. 27 Haziran'da tüm geliri Lösemili Çocuklar vakfina bağışlanacak olan bir açıkhava konseri olucak Çorlu'da..Kesinleştiği zaman ayrıntıları burdan ve sitelerimizden takip edebilrsiniz..Herkese teşekkürler..
 
51 promili hiç dinlemedim ama hakkında gayet güzel şeyler duyduğum ve şans eseri özgün ile bir arkadaş ortamında karşılaştık içtik feln böylede bir tanıdığım oldu 51 promilden ;) artık konserine gelmek şart oldu... Başarılar özgün ve 51 promil ;)
 
öncelikle canlarımdan tek tek özür diliorum.27 Haziranda tüm geliri genç kanser hastası bi kardeşimize bağışlancak konser düzenlencekti fakat çorlu kaymakamlığı ve valiliğinin yaptıkları hepimizi üzdü.Önce yardım konseri için kaymakamlıktan izin alındı fakat valilik kardeşimize sadece 15 milyar yardım yapabilcemizi daha fazlasının olmicaını söledi.Bunuda kabul ettik bu seferde para karşılıında verilcek makbuzların salı gününe yani konserden 1 gün öncesinde çıkarcaklarını sölediler :? mecburen konser iptal oldu sonuçta 1 günde ne 15 milyar toplanır ne konserin tanıtımı haberi afişi vs...yapılır.Tekrar tekrar özür dilioruz canlarım :?
 
Evet çoğumuz tatilde olduğumuz için heryerde bi sessizlik var :) Ben yeni haberleri uzaktan uzaktan ileteyim..

Sony Ericsson müzik yarışmasının finali önce Ağustos'ta Olmpos'ta olacaktı.Ancak sizin de bildiğiniz gibi Eylül veya Ekim ayında İstanbul'da olacak.
Grup olarak ise ancak Agustos ayının başında tekrar çalışmalara başlicaz..Yeni kayıtlar Eylül ayında biticek..Öncelikle 1 veya 2 şarkı olarak www.myspace.com/51promilband adresinden ve yeni açılacak olan sitemizden yayınlanacak.. Eylül ayında ise umuyoruz ki tekrar programa başlayacağız.Herkese burdan ve diğer forumlardan ya da sitelerden verdiği destek için teşekkür ediyoruz..
 
Geri
Üst