Charvel / Jackson Başlığı

iyi olmuş lll ye. başka bir dükkan alsın distribütorlüğü. fiyatlar aynı olsa bile bari müşteriye insan gibi muamele eden çalışanlarla yaparız alışverişimizi.
 
ankara pan muzık almak ıcın yırtınıyordu jackson distributorlüğünü ama o da olmadı sanırım cok ağır sartlar sunuyormus jackson sanırım ama umarım alabilirler pan müzik her konuda muzısyen dostu yardımcı bir dukkan böylece biz jackson duskunlerı de rahat ederız
 
Peki parası LLL'de olan bizler neler yapabiliriz LLL'in bu batış aşamasında? Hem pramız hala adamlarda hemde gitarlarımız yok geleceği de yok aslında :)
Neler tavsiye edersiniz?Ben güzellikle istdim paramı yarın akşam paramı hesabımda görmezsem pek iyi olmayacak LLL için...
 
Arkadaşlar yeni bir Jackson aldım.
seri numarası 9621746.Dk serisinden olduğunu düşünüyorum.
Gitarla ilgili bilgi verebilecek varmı?Resminide koyabilirim.
 
gitar japon, tahminen 99-2000 civarı üretilmiş. dk dediğine göre kesin bolt on. gereken soruları sorayım.

-ters kafa mı düz kafa mı?
-klavyede ve sapta binding var mı?
-hss mi h-h mı hsh mı?
-jackson logosu altında professional, performer birşey yazıyor mu?(concept, jdr falan zor o seri no ile)
-renk nedir?

resim de koyman yeterli aslında :)
 
Gitar bu.

hss-full binding-düz kafa-headstockta bişey yazmıyor-renk metalik mor :)


studyo2fullrz2.jpg
 
dk2 :) tahminen oldukça iyi bir tanesi. aynısının amber sunburst renginden var bende. seri no lar baya yakın. altta dimebucker, ortada şu an için duncan designed, üstte ise classic stack var. dimebucker çok yakıştı gitara ama classic stackten pek emin değilim.

eğer özellikle klavyesi rahatsa iyi sahip çık derim bu gitara, kendiminkine dayanarak söylüyorum, çok iyi bir gitardır bu. emg falan takma, yazık etme. gerçekten iyi bir manyetik seti takıp bir de adam gibi bakım yapıp ayar çektin mi piyasadaki çoğu gitarın aklını alacak potansiyele sahiptir :)

bu arada boya sonradan mı atılmış?
 
Sağolasın hocam :)
sap bayaa iyi ama fretler değişmesi lazım.
boya orjinal hocam.ilk kez gördüm bende bu boyayı.
Manyetik olarak ne tavsiye edersin.Full dist. ihtiyacım yok zira öyle bir gitarım var.Böyle hafif strat tonları falan almak istiyorum.

Bu arada senin gitarada nazar değmesin ;)
 
classic stack fena değil o iş için. cool rails veya vintage rails da olur. little 59 için de çok iyi şeyler söylüyorlar ama pek strat tonları vermez. ben de şu an tam dediğin karakterde manyetik arıyorum dk2 nin neck için, cool railsla deneyeceğim tahminen şansımı.

köprü için jb kesin çözüm. çok strat olmaz ama split edince hiç fena olmuyor.
 
Selam arkadadaşlar. Dolanırken bu başlığı fark ettim ve gördüm ki bu LLL den muzdarip olan tek ben değilmişim. (Buna sevindim diyemem tabi.)
Ben de eylül ayında 4 ay içerisinde getirilmek üzere dk2 için sözleşme yapmıştım. Sonuç malum.
LLL ile olan görüşmelerimde bu konuda bir dezenformasyon var. Serter farklı söylüyor, selim ya da onun namına konuşan serhat başka. Biri diyor yolda. diğeri diyor yok fuarda konuşacağız.
Üstüne Lay Lay Lom ile La La La ayrıldı sanırım. Baba oğul anlaşamadılar. Ben geçen paramın bir kısmını aldım. sözleşme lay lay lom ile. Fakat parayı serterden aldım. o zaman nasıl ayrıldılar onu da anlamadım. Bir sürü dükkanında kapatıldığı haberini aldım. Burada da bahsedildi zaten.
Bıçak kemiğe girdi ama daha ne kadar beklemek lazım? Ben aldığım kısım parayı bile almak için 1 ay uğraştım. hukuki işlerden de bir şey çıkar mı bilmem. iflas ilan ederlerse pek şansımzı olmaz sanırım. ve gidişat onu gösteriyor.
Bu durumda jackson bize karşı sorumlu da olmaz herhalde. jackson ile irtibata geçmek bir işe yarar mı acaba? Türkiyedeki jackson imajı da yerle bir oluyor zira.
Neyse laf çok uzadı. ne yapmalı acep?
 
Hukuki yolla niye sonuç alınmasın anlamıyorum? İflas etmesi bişeyi değiştirmez eğer alacağın varsa alırsın, ya kendileri verir ya da haciz yoluyla alırsın ama mutlaka alırsın yeter ki haklı durumda ol, nasıl bir anlaşma yaptınız bilmiyorum ama mal beyanında bulunmamak suçtur.
 
Blackened85 demiş ki:
Hukuki yolla niye sonuç alınmasın anlamıyorum? İflas etmesi bişeyi değiştirmez eğer alacağın varsa alırsın, ya kendileri verir ya da haciz yoluyla alırsın ama mutlaka alırsın yeter ki haklı durumda ol, nasıl bir anlaşma yaptınız bilmiyorum ama mal beyanında bulunmamak suçtur.
tabi canım orası öyle. maksat uğraşmamak. gerekirse onu da yaparız. hoş çoktan gerekti ama.
benim elimdeki sözleşmede eylül tarihli olarak en geç 4 ay içerisinde ibaresi var. ama jackson firmasından doğan gecikmelerde sorumluluk almayacaklarını da beyan etmişler. gerçi gecikme kendileniden belli ama yarın buna da sığırlar mı belli olmaz.
ben bu aleti alamaz da paramın kalanını geri alırsam bana dk2 ayarında ne tavsiye edersiniz.
hemen her telden çalmayı sevidiğim gibi daha çok melodik death metal üzerine yoğunlaşıyorum(uğraşıyorum demek daha doğru). ve aslında bu gitar benim adam gibi ilk gitarım olacak(tı). yani aslında dk2 seçimim de çok bilinçli değildi.
saygılar.
 
ikinci el dk2 veya dr3 falan kovala, çok daha ekonomik fiyatlara bulabilirsin. schecterler de hoş, S1 blackjack var bende, bir de çok sağlam bir dk2. kalite olarak çok yakın gitarlar.
 
Blackened85 demiş ki:
Hukuki yolla niye sonuç alınmasın anlamıyorum? İflas etmesi bişeyi değiştirmez eğer alacağın varsa alırsın, ya kendileri verir ya da haciz yoluyla alırsın ama mutlaka alırsın yeter ki haklı durumda ol, nasıl bir anlaşma yaptınız bilmiyorum ama mal beyanında bulunmamak suçtur.

Haciz yoluyla alcak bir sey birakilmadiysa ne olacak, böyle bir sey varsa kilifida önceden hazirlanmistir.
 
Bu durum bankaya olan borcunuzu ödemediğinizde olan durum ile aynı. Önce ihtarname gönderilir mal beyanında bulunmanız talep edilir, belli süre verilir, telefonla aranır taksitlendirme veya herhangi bir ödeme planı için anlaşma aranır, eğer bunlar sonuçsuz kalırsa son çare haciz olur. Evinizde bişey bulamazlarsa varsa kefiliniz, ortağınız ve en son 1. dereceden yakın akrabalarınıza kadar uzanır. Ama illa o para alınır merak etmeyin. Bununla ilgili tonlarca dava görüyorum.
 
Sahip olduğum cort kx1 ,roland cube 30 uyurtdışına bir arkadaşım çıkarsa gitar ve amfiyi toplam en az 600ytl ye satıp üzerine para ekleyip 600$ -650$ arası +kargo sıfır bir Jackson DK2Malmayı düşünüyorum.Türkiye fiyatı malum.Evde çaldığım için amfi kullanamadım zaten sizce bu gitarı almaya değer mi.Floydrose hiç kullanmadım bana sıkıntı yaratır mı.Kx1 in manyetikleri çok hassas dk2m de seymour duncan var .Kx1 e manyetik takviyesi yapacağıma bunu aarak kaliyeyi yükseltmiş olurmuyum.Birde kx1 de set tru vidasız sapa alıştım neck thru gibi duruyor ve rahat.Acaba Dk2M de bir rahatsızlık hissedermiyim.
 
Geri
Üst