Charvel / Jackson Başlığı

son haber: lay lay lom diye bir yer artık yok.

zaten bir süredir tüm mağazaların isimleri bir bir değişiyordu. bugün gördüğüm kadarıyla yüksek kaldırımdaki merkez mağazanın adı da "Lay Lay Lom" değil "La La my". alacaklı arkadaşlar bir an önce harekete geçseler iyi olur gibi.
 
İsimi değişmesi bu gibi durumlarda bişeyi değiştirmez.Üzerinde damgalı ve imzalı belgeler mevcut.Firma batmadığı sürece birşey ifade etmiyor sonuçta sadece isim değişikliği.Dava açılması durumunda haklı olmadıklarını zaten biliyorlar onlarda bunu kanıtlayamaz.
Ama parayı alma kısmına kesinlikle katılıyorum o ayrı :D Bir an önce bu şerefsizlerden apramızı almalıyız.
 
Ben yaklaşık 2 ay önce geri aldım fakat o zaman bile paranın tamamını peşin olarak vermediler. Yaklaşık 600 ytl sini taksitle verdiler. Umarım en yakın zamanda öderler paranızı ama anladığım kadarıyla şu an daha sıkışık durumdalar.
 
Şu ana selim jacksondan haber bekliyor.Anlaşma örneklerini yolladı jacksona.Adamlar incelediklerini söylemişler.1-2gün içinde gitarların ne olacağı ile igili haber çıkar.Eğer gelmiyorsa pazartesi günü herkes parasını geri istesin.
 
Yola çıktı bile dendi abi t.şşak konusu oluyorum ben okulda.Nerde gitarın,hadi len ordan tarzı konuşmalara muhattap oluyorum.
Ama bir yere kadar tabi.Vizelerden sonra gelip bitiricem LLL'yi...
 
arkadaşlar bu saatten sonra lay lay lomdaki kişilerden işiteceğiniz mailleşme,haber bekleme laflarına daha fazla itibar göstermeyiniz. forumda eski olanlar bilirler ki bu laylay lomun ilk vukuatı değil.
 
Kesinlikle haklısınız.Ben artık son bir umut beklemiyorum kendi adıma paramı almaya bakıcam.Hoş orda da bir sorun var.S.B denen karaktersiz mahlukat paralrı çok bekleyenden az bekleyene doğru,taksitle ve ceza faizi olmaksızın ödemeyi planlıyormuş ayrıca kendisine de bu konuda soru sorulmak için ulaşılamıyor.
Gerçekten merak ediyorum Jackson un tüm bu olaylardan haberi var mı yoksa LLL bizi mi kandırmaya çalışıyor hala.Yakında görücez 1 hafta kaldı büyük güne :D
 
eski mesajlardan bi alıntı tarihe dikkat edin. :)

MesajTarih: Pts 26.11.2007 23:40 Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver
Of ya şimdi konuştum LLL ile... Bir hafta içinde gelmesi zormuş.. Bir getiremediler ya!
 
Parayı almak da artık zor.LLL icralıkmış şu an.Serter parayı tık diye ödemeye yanaşmıyor.Ancak mahkeme kararıyla alabiliyoruz.Parasını almak istiyen tüm arkadaşları haftaya cumartesi günü(29 mart) İstanbul buluşmasına davet ediyorum.Haciz işlemlerizi(ihtar ve mahkeme kararını) bu hafta içinde haletmeye çalışın.
 
Arkadaşlar çok üzücü olmaya başladı durum. Artık umarım çözülür. Bu memlekette müzik yapmak için, para, aile vs falan çok engel var malum. Ama bu kadarı da ciddi çok üzücü.
 
Geri
Üst