Charvel / Jackson Başlığı

ravenlord demiş ki:
o zaman ben de tüm jacksonseverleri mutlu edecek çok gizli bir bilgi vereyim.Firma ismi veremiyorum ama Türkiyedeki çok saygın bir firma jacson bayiliği için uğraş vermekte şu an ufak tefek ayrıntılar kaldı hepimize hayırlı olması dileklerimle
umarım lay lay lom dan kurtuluruz.

Amen peder :D Ancak gizli bilgi harbiden gizli olmuş :) Hangi firma ki bu?Pan Müzik uğraşıyordu bildiğim kadarıyla onlar mı alıyor yoksam?
 
isim vermiyim çok ayıp olur söyleyene zaten kokusu yakında çıkar sürpriz olsun.aslında sadece gitar için değil de jackson ekipmanları da getirseler gitara bişey olduğu zaman en ufak bi şeyolsa bile amerikadan sipariş vermesek
 
Az Serter Bağcan'dan aldığım bilgiye göre beklenen parti gelmiyor arkadaşlar.
Hani ola ki siparişi olupta bir umut hala bekleyenler varsa diye haber vermek istedim.

Cümleten geçmiş olsun...
 
soulwalker demiş ki:
Clickboy demiş ki:
Bunca geçen vakitten sonra hala umut besleyen kalmışmıydı acaba :)

Yurtdışından mal getiremeyenlerin umudu vardı tabi.

Valla şahsen bu kadar uzun süren bir gitar getirme hadisesi görmedim ondan diyorum. Hayır sipariş edersin 1 ay 2 ay beklersin gelir. Sonuçta yurtdışından geliyor, kolay değil. Ama 7 8 ay oldu sanırım. Kurban bayramından önce gelecek, bu ay sonu gelecek, fi tarihinde gelecek..vs. falan deniyordu 3 vakte kadar. LLL kapandı sanırım birde. Bütün bunlara rağmen hala o parti gitarlarını beklemek aşırı iyimserlik olur.
 
Zaten şu andan sonra gitar falan beklenmiyor ama ocak şubat mart gibi ciddi ciddi bekliyorduk diğer arkadaşlarla beraber. Bu marka gitara sahip olmak bizim çok istediğimiz bir şeydi. Suistimal edildi bu duygumuz aylarca ve kandırıldık sonuç olarak. Eğer paralar geri ödenmezse sözleşmeler doğrultusunda hukuksal yollara başvurulacak.
 
İlk zamanlar tabii ki bekleyeceksiniz sonuçta paranızı vermiş sözleşmenizi yapmışsınız. Normal şartlar altında gitarların gelme zamanı size tahmini taahhüt edilmiştir zaten. Ama bunca zaman bekletmelerine rağmen getirmeyip halen parayı teslim etmedilerse ona denilecek çok söz var da söylenmez şimdi... Paranız iade edilse bile bu işin peşini bırakmayın derim bir şekilde. Tabi öyle bir şansınız varsa.
 
Szö verdikleri zamanda aynen iade etsinlerde ben bunlarda başka bişey istemiyorum artık.

İnsanlar ne olduklarını gördüler bunların.

Bu sözüm de Selim Bağcan'a;
Foruma gidip hakkınızda yazılanlara cevap veriyorsunuz daha önce de gördüğümüz gibi.Şimdi Syreena Müzik ile ilgili başlıkta verdiğiniz sözü aynen tutmanızı bekliyoruz sizden.Bana paramı iade edin ve dekontu tüm forumla paylaşın hadi.
 
Artık her halde kimse gitar falan beklemiyordur? Halen ümidi olan var mı?

Arkadaşlar bu konudaki bütün mağdur olanlar toplanmaya çalışın ve işinizi hukukla halledin. Sadece paranızı değil faizini de isteyin. Tek tek hakkınızı aramaktansa toplu halde arayın.
 
ravenlord demiş ki:
o zaman ben de tüm jacksonseverleri mutlu edecek çok gizli bir bilgi vereyim.Firma ismi veremiyorum ama Türkiyedeki çok saygın bir firma jacson bayiliği için uğraş vermekte şu an ufak tefek ayrıntılar kaldı hepimize hayırlı olması dileklerimle
umarım lay lay lom dan kurtuluruz.

1. lay lay lom diye bir yer artık zaten yok.
2. türkiyede saygın hangi firma var?
 
2. sorunun cevabı "yok". Ben bugün ciddi ciddi düşündüm gitar çalmayı bıraksam mı diye? 600 dolarlık bi ürüne neden ben 1600 ytl vereyim(jackson dk2m mesela) diğer tüm ürünler içinde böyle abuk sabuk fiyatlar var.
 
Geri
Üst