Charvel / Jackson Başlığı

allahım inanmıyorum kanım dondu içim ürperdi kendime gelemedim daha öncede tahmin etmiş ve buraya yazmıştım
arkadaşlar efsane jackson türkiyede zuhal almış distribütörlüğünü hepimize hayırlı olsun
 
zuhalin sattığı gitarların fiyatlarını yurtdışıyla karşılartırınca (guitarcenter veya musiciansfriend) zuhal yurtdışı usd fiyatın aynısını euro olarak satıyor burdan şöyle bi çıkarım yapabiliriz rr1 grafik boyalı 2500 euro düz boyalı 2000 euro:) aslında tr şartlarında normal kim satarsa satsın bu fiyatlara satacak tabi zuhal gibi büyük bir firma müşterilerine kar payını düşürerek bi güzellik yaparmı bilinmez tr de ucuz olsa deli gibi jackson almak isteyen gitarist var
 
ciyzis_kirayzs demiş ki:
hacktorr demiş ki:
Evet arkadaşlar bir aracı sayesinde 2400 $'a (belki biraz pazarlık yapabilirim bu aldığım ilk fiyat.) 2008 Jackson SL1 Soloist - Black fiyatı aldım. Herşey dahil yani gümrük shipping vs. Sizce bu fiyat nasıl fikirlerinizi alabilirmiyim? Ama samimi yorumlar alayım arkadaşlar. Yani bu ürünü sanki kendiniz alacakmış gibi yorum yaparsanız daha etkin olacağı kanısındayım ;) Yorumlar ve öneriler için şimdiden teşekkür ediyorum.

dolar bu kadar yüksekken değer mi sence? temiz 2. eller bulabilecekken.
2400 dolar fazla gibi. 1750 dolar ztn black sl1. pazarlik yaparsiniz 1600 e alirsiniz. adam senden 800 dolar kar edecek yani. gumruk bilmemne masrafi yoksa,birden fazla gitar getiriyorsa bilemicem. ben getirtebiliyorm 2000 dolara satarim.400 dolar iyi para:)
 
Arkadaşlar Türkiye'ye artık Jackson girmeyeceğini duydum ama ZuhalMüzik getirtecek falan diyorsunuz kafam karıştı...
 
jacksonı eskiden laylaylom getiriyodu Türkiye'ye,bi süredir olay zuhalin elinden çıktı ve Türkiye'ye jackson gitarları gelmemeye başladı.En son zuhal müzik distrübitörlüğü kaparak tekrar getirtmeye niyetlendi.Bundan sonra zuhal kapsamında gelcek yani jacksonlar.olay budur :)
 
Geri
Üst