Charvel / Jackson Başlığı

Birisi jackson charvelmi dedi :) bende gelsin o zaman
Ayrıca RR1T Takas ve satılık seklide bir ilanımda var link: http://turkrock.com/konu/44443/#post-898031
1454777_10152001367460140_1516635984_n.jpg

1461196_10152033680540140_670099535_n.jpg

861606_10151515275967790_1274790230_n.jpg
 
Son düzenleme:

SL de candır :) forumda birinde bu arada california sunset jackson sl varmış bu ülkede de olabileceği ihtimalini vermemiştim hiç(1992 model).Sanırım satmaya razı ve ya elinizde lightning sky bir jackson varsa(sabit köprü USA rr a teklif vermişti eleman fakat rr sahibi reddetmiş) takaslayın kaçırmayın derim, zira Amerika 2. eli bile sıfırından tuzlu oluyor ve de çok rahat satılabiliyor.
 
bende şimdi o sunset :D
Valla ne ara aldın bilmem ama onu da acapulco gold jackson işine çevirme :D Nerede gördüğümü hatırlamamakla beraber benim sadece görmüşlüğüm vardı.Bu forumdan yakın arkadaşlarımdan eski üyelerden biri de satmış olabilir o gitarı.Koleksiyonluktur kendisi ve hatta ebayde son gördüğümde satılığa konulmasıyla alınması bir oldu, satış fiyatı sıfır sl den daha fazlasına gitmişti.O arkadaşın yerine olsam ne o lightning sky jackson a ne de başka birine değişirdim o gitarı açıkçası, çünkü üzerindeki resim grafik değil el yapımı.Kıymetini bilmen dileğiyle ve resimlerini yayınlaman dileğiyle.
 
acapulco olayını bilmeden yorum yapma sattıgım elemanın işgüzarlığı. bahsetmis oldugun gitar obicanın eski gitarı zaten satılmıcak zaten artık odamda duracak okadar. kazınıp beyaza boyancak zaten gitar agactır renk degil.
 
acapulco olayını bilmeden yorum yapma sattıgım elemanın işgüzarlığı. bahsetmis oldugun gitar obicanın eski gitarı zaten satılmıcak zaten artık odamda duracak okadar. kazınıp beyaza boyancak zaten gitar agactır renk degil.
Obican'dayken de forumda görmüştüm o gitarı sanki, aslına bakarsan hangi gitar nedir ne değildir görebiliyorum forumda,bazıları var çok nadirdir, rastlama olasılığın o gitar için azdır ve takibi kolaydır,şahsi algılamayın ama benzer olay benim başıma da geldi , 780 liraya hardcase ise sattılığım sadece 400 adet üretilmiş Usa dışında rastlama olasılığı düşük bir gitar sattım bu forumda, ben sattıktan sonra yine burada 2.500-2800(ikisinden biriydi net hatırlamıyorum) lira gibi bir rakamdan gözümün önünde satıldı şimdi bu adama bana geri sana sattığım fiyattan sat demeye ya da başka birşey demeye hakkım yok(şahsi görüşümdür katılabilirsin ya da katılmayabilirsin),aslına bakarsan işgüzarlıktan ziyade çift taraflı bir durum var fazla birşey demeye gerek yok.
 
oradaki diyalog farklı olay 3 alıp 5 e satma degil. oaram olsun geride alırım o aleti. ona bakarsan ben snn model 3 u kaca maledip kaca sattıgına birsey diyormuyum mesela ? sana atılmıs bir tas degil bu algılama ole
 
oradaki diyalog farklı olay 3 alıp 5 e satma degil. oaram olsun geride alırım o aleti. ona bakarsan ben snn model 3 u kaca maledip kaca sattıgına birsey diyormuyum mesela ? sana atılmıs bir tas degil bu algılama ole
Aslına bakarsan kötü niyetli olmadığı sürece karşımdaki kişi net fiyatını da söyleyebilirim, söylememe de gerek yok eski atılan mesajlar görülebiliyor oradaki rakamları toplasan ben işçilik fiyatını da söylerim, Kenan Usta iyi bilir benim gitarı :)
 
gövde üzerine takılan parçaların bir kısmı antika olduğu için ve sorunlu olduğu için güncel parçaların takılması yönünde değişiklikler yapıldı, sadece boya kısmı, gitarın boyası ve iyiliği açısından bunu ben yapmadım,bunun dışında üzerindeki manyetikleri lehim vs gibi işleri yapayım dedim, bunlar da standart işler değildi(manyetikler farklı Kenan Usta dahi işin içinden çıkamadı,bu konuda çok çok deneyimli kişilere de sormama rağmen manyetiklerin ne olduğunu ne olmadığını bana söyleyemediler),bunun dışında 350 $ değeri olan bir sapı da alelade şekilde kimsenin yapabileceğini zannetmiyorum ayar isteyen birşey sonuçta(gitarı toplama süresi uzun olduğu için tek seferde yapamazdım ve güncel değişimler de oldu üzerinde), düşün ki sap vidalarına kadar yurtdışından getirtmek durumunda kaldım :) Anlayacağın belim bayağı büküldü, düşündüğüm gibi ucuza malolmadı malesef(benim hesabım ise herşeyiyle 900 küsür liraydı 2011 senesinde fakat şu anki satılıkta yazdığım rakamı bayağı bir solladı maliyeti bunu da yazmış olayım ) Fakat gitarı topluyorum madem orjinali üzerinde olan parçaları alayım dedim, üzerindeki fr dan manyetiklerine kadar aldım , buldum.Sanırım burgu sadece orjinale sadık değil o da orjinalinden daha iyidir( yine Usa'den geldi bu renk yok ülkemizde ),bunun dışında kargocuların b.k yemesiyle kaybolan parçalarım oldu, hiç bir şekilde geri dönüşü olmadı bunların da, yurtdışından 1 haftaya gelen kargo 1 ayda bana ulaşamadı :D Velhasıl sıkıntılı bir süreçti.Gitarı zaten kendim kullandım da denemez, kendim bass gitar ile uğraşıyorum, bu gitar ise biraz lükse kaçıyor şimdilik düzenli müzik yaptığım grup olmadığından ve mevcut gitaristlerin hatrı sayılır koleksiyonları olduğundan benim gitarıma ihtiyaçları yok.
 
Son düzenleme:
1 hafta oluyor alalı jackson dk2m aldım arkadaş nasıl güzel nasıl bayıldım ilk jacksonum bu benim çok sevdim arkadaşlarda da var ama benimki ayrı güzel onlarda dk2 var maple tuşe beni önde tutuyor :D yakında dirtyfingers takacağım köprüye o zaman resimleyip atarım buraya oyh çok da karizmatik olacak sanırım :D
 
getireyidin hayrına ben lehimler ayar cekerdim :D o aleti bilmem yorumda yapmamda o cerceve nedir anlam veremedim ama ben. toplama gitar riskli is
Yok riskli değil, sadece masraflı, o da bilmediğin birşeyi toplarsan masraflı,yoksa bu aralar yurtdışından gövde sap getirip birleştiren çok kişi var, lehimleri inceleyen çok kişi oldu ne baba yiğitler oldu yapamadı :) sana öyle diyeyim.Çerçeve derken? O kısmı anlamadım.
 
Geri
Üst