Charvel / Jackson Başlığı

soulwalker demiş ki:
sin-pecado demiş ki:
Bari doğru gitarları getirsinler , istediğinizden kalmamış yerine şunu verelim gibi durumlarla karşılaşılmaz umarım...

böyle bir şey olamazda, ocakta gelmesini bende umuyorum. :) şubat olursada indirim talep edicez.

Gitarın modeli tam olarak açık açık yazıyor dimi sözleşmede , çünkü Jackson Super Lightweight Soloist denince LLL'den bir show gelebilir :D karşı taraftaki adam anlamaz falan sonra slsmg kalmamış dkmg verelim ikisinde de emg var falan derlerse şaşırmam bu saaten sonra :)
 
2000 lerden itibaren jackson japon serilerinin kalitesi yerlerde sürünüyor. Denedim çaldım eski gitarların tadı hiç yok. JDR serisi, performer serisi bunların yanında 100 kat daha iyi
 
dkmgt kullandım ,öyle bir şey sözkonusu olmaz. silenoz bu gibson içinde söyleniyor yalnız. gerçi denemişsiniz ama çoğu gitar için böyle denincede akılda bi soru işareti kalmıyor değil.
 
Evet ilginçtir bende PS4 var. Çoğu JDR bu PS4 den daha iyi. Ayrıca PS4 de şu anki çoğu düşük model Jacksondan kat kat iyi. Sanırım Fender satın alınca jackson firmasını aletler kötüleşti.
 
Var öyle genel bir kanı, ben de öyle düşünenlerdenim.

Şöyle bir olay da var, her sene kaliteli ağaç bulmak zorlaşıyor.

Mustaine bir aralar satın alcaktı da satmamışlardı Jackson'u buna. :) Fender satın aldı.Sonra Megadeth de Jackson kullanmayı bıraktı, Jackson'un kalite de düştü. :)
 
cort un V kasa ve kelly kasaya benzer şekilli gitarları mydukkan ın stoklarına girmiş eğer biyerde görürseniz ve laylaylom yüzünden ön siparişle gitar getirmekten kıllanıyosanız gidin bi deneyin derim ben
 
yaw valla bu LLL olayını okudukca 2. el in gozünü seveyim diyorum ya cidden sizde de ne sabır varmıs hem normalden o kada fazla para ver hem de bilmem kaç ay bekle tebrik ederim valla
 
normalden o kadar fazla para vermediğimiz için bekliyoruz zaten. cort ile jackson kıyasıda bi başka komedi :D jackson gelsinde beklerim ben. cort evl k6 ve xth denemiş biri olarak ,beklemeye razıyım. :)
 
cort çalmaktansa hiç çalmam beklerim diyosun yani? dönüp kx-custom'a falan baktım allah allah dedim acaba bende bir sorun var nesi kötü acaba bu gitarın, evirdim çevirdim, tıngırdattım yok arkadaş bulamadım, gözümden kaçıyor demek ki sürekli, neyse kısmet. İnşallah en kısa zamanda gelir gitarlarınız.
 
Cort bir iki defa çalmıştım. Ama sanırım epey üst modellerdi. İbanez S serisine çok benzer yeşil bir gitardı. Seymour Duncan manyetikler vardı üzerinde. Hoş bir aletti ama yine de pahalıydı epey.
 
ciyzis_kirayzs demiş ki:
yaw valla bu LLL olayını okudukca 2. el in gozünü seveyim diyorum ya cidden sizde de ne sabır varmıs hem normalden o kada fazla para ver hem de bilmem kaç ay bekle tebrik ederim valla

1600 € ya (Hatta teslimata gittiğimde 100€ daha inmek zorunda kalacakalr :D ) SL1 Lighting Sky aldım :D Sence beklemeye değer mi ???
 
Geri
Üst