Ibanez Başlığı

EagleEye demiş ki:
custom mı yani?netten herhangi bi bilgi bulamadımda :)

USAC

Bensalem, Pa. Address Plates - The cast black and chrome neck plates like the JS, these bear a 6 digit serial number. The first 2 digits indicate year and the last 4 indicate a consecutive production number for USAC's. 880675 would be a USAC built in 1988 and the 675th USAC produced. 88'-90' plates will have a Bensalem, Pa. address as H&S guitars was based in Bensalem. Note that these do not indicate the guitar was "built" in the US but typically means it was assembled and finished in the US using Japanese parts.

USA Custom fabrikasinda birlestirilmis demek daha dogru olur.
Usa custom gitarlar baya farkli ozelliklerde oluyorlar cunku.
 
EagleEye demiş ki:
ya resim çekmek çok kasıyo webcami uzatamıyorum fazla hehe bi makine olsaydı çekcektim ne güzel.
gitarı ankara'da planet müzikten aldım.yükselde ilkokulun karşısındaki yer.1250ytl verdim(orjinal hardcase le beraber).gitar ordaki elemanın komşusununmuş.zamanında almış amerikadan gelirken işte çalmamış zaten çalamıyoda diyo :p
koymuş kenara.şimdi paraya sıkıştığından satıyomuş vs vs
gitardaki herşey orjinal değişmemiş hiç bi tarafı.bi tek floydun kilidi kayıp onuda yarın gidip alcam :)

Planet'te görmüştüm bu gitarı. AANJ değil. İlk bakışta -1.5 miyopun da etkisiyle- RG350 sanmıştım, şöyle bir elime alıp inceleyince ağzım açık kaldı resmen. Yanlış hatırlamıyorsam sap tek parça, klavye gül ağacı. Ağırlığı ve dengesi benim gitarımdan pek farklı değil.

Planet'te bir de Neck-thru Yamaha duruyordu, Pasifica 1212 mi neydi, tam hatırlamıyorum modeli. Eski, çok tatlı bir gitar. Rengi 2550'ye benziyor. Ankara'da olan tüm arkadaşlara öneririm, o gitara bir baksınlar bence... :)
 
EagleEye demiş ki:
gitar usac rg 750 imiş buldum sonunda :)

bende de H-S-S manyetikli 91 RG 760 LTD var gercekten harika gitarlar 94 e kadar olan rg ler jem kalitesinde üretildiler ama sonra sonra bozuldu heleki yeni versiyonların hali eskilere gore içler acısı (şahsi fikrim)
 
halilpazarlama demiş ki:
Atalay demiş ki:
Ibanezlere ısınamadım bir türlü.

sevgiyle yaklaşmayı denedinmi hiç.belki içindeki önyargıları atsan onsuz yapamayacaksın.belkide hepimiz birer ibaneziz şu fani dünyada.ibanez fender kardeştir. :LOL:

Doğrudur bu arkadaş ısınamamıştır ama Vai,Satriani ve bir sürü üstad gitarist ısınmıştır.Zevk,renk meselesi.Eleştirmemek gerekir :LOL:
 
aslında ibaneze ısınamamayı anlıyorum çünkü bende önceden fender kullanıyordum ibanez alınca bi anda afalladım.floyd rose falan çok ters geldi.hala da ararım fenderimi parayı toplayım bide fender alacağım yine onsuz olmuyor :)
 
Ben jınjın tonlarından ötürü jackson hastasıyım.Bide karizması var tabi.Ama bu aldığım gitarın klavyesi tam elime göre yapılmış gibi yahu hehe bu kadar rahat olur en fazla.
 
Arkadaşlar eski bir jacksoncu olarak ibaneze geçmeyi düşünüyorum.Grubumla heavy&thrash metal çalıyoruz.
Jem 555 düşünüyordum ilk ama hem fiyat hemde kore yapımı olması vs. beni biraz soğuttu gitardan.İkinci olarak 2550 düşünüyorum.Herşey tamam ama ben rengini beğenmedim hiç.Ben beyaz istiyorum.Rg350 var ama oda kore.gerçi onuda alırsam elimde Emg81 var ona takarım diye düşünüyorum.Sizce ne yapsam.

İbanezci kardeşler bi el atıverin gözünüzü seveyim :)
 
Geri
Üst