Ibanez Başlığı

jacksonke1n demiş ki:
Evet bende alıyordum bu gitarı dostum, bende senin gibi eşiğindeydim almanın,ama jackson dk2 eds arıyordum deli gibi ve tesadüfen denk geldi,hem daha ucuza getirdim hemde istediğim gitarı almıştım, ama cok almak istemiştim ozamanlar,beğenmiştim,özellikle inlayları cok hoşuma gitmişti.. :)

Eheh benim almayı düşündüğüm zamanlar inlay yoktu, nokta vardı sade, rengi de petrol yeşili gibi bi şeydi.
 
http://www.ibanez.co.jp/world/country/frame_turkey.html ibanezden warrior kasa bir gitar daha yeni bir model galiba veya benim haberim yok buradada birşey söylenmeyince sitede gezerkene buldum ekliyeyim bari dedim :)
xpt700rcm1p01bj2.gif
 
Ibanez de bozdu kendini :)

SAS32FM Kore bir gitarım var hakkında neler söyleyebilirsiniz... Dimarzio takmak istiyorum jazz ve blues ağırlıklı tonlara ihtiyacım var ne yapmalıyım? tskler.
 
Muhammed Suiçmez in İbanezle anlaşmasının sonucudur Xiphos.Muhammed Suiçmez i tanımayanlar için kendisi Necrophagist adlı teknik death metal grubunun gitar/vokalidir.
 
halilpazarlama demiş ki:
karşılaştırma açısından demedim
metal camiasında petrucci çok bilindik çok tapılan bi eleman olduğu için muhammedide death grind piyasasında ona benzettim.

Estağfurullah abi senin lafının üstüne laf söylemek amacıyla demedim bende onu benimkisi latife :)
 
Selamlar arkadaşlar az gittim uz gittim dere tepe düz gittim vede para biriktirmeyi başardım :D.Önümde iki seçenek var sıfır yepisyeni Rg1570(aşırı kasmam adamların yakasından düşmemem sonucunda 880$ a bıraktılar bana),diğer seçenek RG2550(ikinci el 800$) şimdi bu iki gitar arasında kaldım önerilierniz neler.beyin fırtınası kopartlaım şurda :p :D
 
meraba arkadaslar, 91 model bir jem fp ye sahıbımde, kozmetik acıdan ole pek iyi durumda degıl ama sorunsuz bı gıtar, satısa cıkarttımda, buna hardcase dahıl 1400$ fıyat bıctım.. acaba uygunmudur?
ibanezler hakkında pek fazla bilgim yokta ?
halilpazarlama özellikle senden bekliyorum :D
 
teşekkürler :D
kozmetik sorunlar ne kadar ileri derecede önce onu bilmek gerekir.sonuçta ibanezde vintage olayı fender gibson kadar hoş karşılanmıyor :) onun dışında case dahil 1400 normal bi fiyat.ama bu fiyata ancak meraklı bir alıcısına satabilirsin.dükkanlara filan vermen mümkün değil.birde şu anda ibanezler neredeyse yurt dıışındaki fiyatlarıyla aynı fiyata satılıyor.bu yüzden ikinci elleri düşük biraz.arkadaş universe götürmüştü bi dükkana 750 dolar verdiler ki görünmü gayet iyiydi.aynı şekilde benim 94 yapımı japon ibanezime 400 dolar verdilerki ben ozaman 1000 dolardan fazlaya almıştım.elden satışta bu rakama gidebilir.iyi satışlar.bu arada sambora varken allah gözünü doyursun diyorum :D bide resim koyda gözümüz gönlümüz şenlensin.şu samborayı satsan bana 380 ay vadeli falan :D hani jemde varmış nasıl olsa , evde yayıntı yapmasın ben bakarım ona , ara sıra görmeye gelebilirsin :D
 
Geri
Üst