Ibanez Başlığı

yeni sene üretimli ibanez'ler hangi aydan itibaren satışa çıkıyor acaba bilen var mı? 2009'un başı gibi kolay bi cevap da olabilir ama hani arabaların yeni modelleri ağustosta falan çıkar ya, bunda da var mı öyle birşey diye merak ettim :)
 
Yeni derken?

"2008 Summer Namm" ürünlerini soruyosan, rg770 falan gibi, abd'de henüz piyasaya sürülmedi sanırsam. Büyük ihtimalle en fazla bir-birbuçuk aya kadar musiciansfriend gibi online marketlere düşer bu gitarlar. Sonrasını ise zuhale sorman lazım. Zuhal ne zaman getirirse o zaman piyasaya çıkar burda. Ancak genelde zuhal bu tür işlerde hızlıdır, fazla bekleyeceğini sanmam.
 
rob balducci modeli de çok şugarmış :LOL:

rob-balducci-ibanez.jpg
 
Arkadaşlar çok merak ettiğim 3 soruyu sizle paylaşıp fikirlerinizi almak istiyorum..
1.ibanez rg2550z mi rg2570z mi tercih etmeliyim,pickguard dışında iki gitar arasında ton farkı varmı?Önerebileceğiniz başka alternatif gitar yada prestige modeli warmı?

2.Daha çok solo için kullanacağım(steve vai,andy timmons tarzı gibi) bu gitarlar işimi görürmü?

3.Ankarada ikamet ediyorum,rg2550z yada rg2570z yi ne civara nereden alabilirim?
şimdiden teşekkürler...
 
arkadaşlar size kafa patlatacağınız harika bir konu buldum benim kafam patlamak üzere çünki :((( uygun manyetikler takarak bri ibanez rg550 yi nasıl fender tonlarına yakın tonlar çıkaran bir gitar haline getirebiliriz bana yardımcı olurmusunuz engin tecrübesi olan arkadaşlara güvenim sonsuz :( :( :(
 
merhaba,
ben tam rg2550 almaya karar vermişken, forumda satılık bir ibanez s1540fm gördüm.
http://www.turkrock.com/ftopic91892.html
bu 2 gitarı da çalan bilen varsa bana bir karşılaştırma yapabilir mi? kararsız kaldım yine tercih etme konusunda. ayrıca arkadaşın istediği 900 dolar normal bir fiyat mı? karşıma ilk defa bir s1540 çıktı da piyasasını bilmiyorum...
 
Arkadaşlar Ibanez GRG270B ya da RG370DX kullanan var mı? akordu yapınca akord kaçıyo mu kolayca tremolo kolunu kullanınca yoksa günlerce kendini koruyo mu? Floyd rose olayında gördüğüm en büyük handikap bu akord etme problemi bir de farklı bir düzende akord etceksen vidaları sıkıp gevşetip bişeler yapıyomuşsun :S ibanez almayı düşünüyorm ama floyd rose'lu mu floyd rose'suz mu çok kararsızım.. sustaine önem veririm aslında ama floyd roselularda sustain düşüyo:/ floyd rose'suz bişe mi alsam, floyd roselu mu bilmiyorm.. siz ne dersiniz? genelde hard rock çalcam ama ara ara daha soft şarkılarda çalarım bu ikisini bi arada güzel götüren bi gitar ne olabilir? Şu manyetik olayı da 2 tane humbucker mı olsa yoksa h-s-h ya da h-s-s mi olsa kararsızım.. örn: h-s-h olduğunda hard rock tipi ağır şarkılardan h-h'dan aldığım performanstan daha düşük mü alırım yani ton daha mı hafif olur onu bilmiyorm mesela nedir bunun aslı? max.500ytl olcak şekilde ses tonları güzel manyetikleri ii nedenleriyle floyd rose'lu ya da floyd rose'suz bi gitar önerebilir misiniz arkadaşlar?
 
Geri
Üst