MindCrime (Power Thrash) - Ankara

ben de çok teşekkür ederim umut ve benim sahneyi istila etmemize izin verdiğiniz için :D umut tam bir yüzsüz pis metalci, bir teşekkür bile etmemiş, ben edeyim onun yerine :D sahnedeki cümbüş süperdi küçük ismail sırasında, acayip eğlendim :D
 
Gerek Halitle benim sahneyi işgal etmemize izin verdiğiniz için gerek performansınız için teşekkür ederim. Şenlikler arasında gidip gelirken en güzeli bu MindCrime olayı oldu. Darısı ileriki yıllarda Devrim Stadyumu'na...
 
Kardeşim, fotoğraf koysanaza şu foruma. İlla "oo yyeeaa çööörgaaamm" diye mesajlar atıp kafaların kopmasını mı dilememiz lazım? Koyun işte, sinirlendirmeyin adamı! Hepinizi döverim üleeen!
 
emret gülüm :D bir kaç güzel resim koyayim bari...

dsc07691yb3.jpg

asdyp3.jpg

dsc07659em4.jpg

dsc07578mj8.jpg

ibi351yw0.jpg

dsc07505fq2.jpg

dsc07609af1.jpg
 
1- O tişörtlerden ben de istiyorum. (Bir - sıfır gibi oldu ama değil).

2- Orası neresi?

3- Caner kafanı ne yaptın lan, kollarına bantlar da takmışsın, alnına da bir tane takarsak aynı Rasheed Wallace gibin olursun yemin ediyorum.

Bu kadar.
 
Burası Sami Yen'in alkollü versiyonu Emrah'ım. Böyle içip içip sahne ile seyirci arasındaki ırmağa benzer nehirimtrak dereye atıyoruz.
Fotoğraflar güzelmiş, İstanbuldaki arkadaşlardan Rectifier konseri ile ilgili gelişmeleri aldığım dakikalarda düğmeye basılıyordu büyük olasılık. Hakkaten kim bu fotoğrafları çeken? Can mı?
 
İsmail Türüt'ten Of'lu ile Bayburt'luyu kavırlayacağınız söyleniyor, ne iş..

Yoksa yine mi gündeme gelme çalışmaları bunlar.. Caner bırak artık bu işleri yaa, divxplanet forumlarından link ver sen bana..
 
Yalnız tişörtlerin önündeki yazıları yeni fark ettim.

"The media machine knows what to do, it knows how to feed the poison to you; useless information for your useless little lives, the television lies and pacifies.." hesaaabı.. Bırrrooo, bırrooo..
 
Purgatory demiş ki:
Yalnız tişörtlerin önündeki yazıları yeni fark ettim.

"The media machine knows what to do, it knows how to feed the poison to you; useless information for your useless little lives, the television lies and pacifies.." hesaaabı.. Bırrrooo, bırrooo..
poyzın gadmeşin rulez :D

kısa pantolon modasını başlattık evet, benim dışımda herkes giyiyordu zaten benim de aklım yattı. kısa pantolonlu hardcore grubu imajı çizdik...mutluyuz!!! :metalhead
 
sizin grubun şarkıları filan bana atmıştı, dinleyince dedim ki "bunlar baya iyi gözüküyo" o da dedi ki "abimler işte ben tanıyorum onları" filan. "hadi yaa" diye devam eden bi muhabbet geçmişti aramızda onu hatırladım şimdi :D

doruk arkadaşla ilerde tribute grubunuzu kurarız ne dersiniz ? kendi de razı zaten :D :D :D
 
Geri
Üst