Erkin Koray

ya erkin baba naaptın bu kadar iğrenç bişey olamaz 50centte gelioy artık duet yaparlar
nese en azından GS liseslinde dinledim o da yeter erkin baba oraya giderse yazık olur valla o festivalde harcanır
 
Rock'n'Coke henüz belli değil millet. Ben iğrenç bi yanını göremedim ayrıca. Kimse "al Erkin baba şu kadar para senin, bunca yıllık hizmetlerine karşılık" demiyor ki. Çalışmak zorunda, işi bu. ama dediğim gibi, kesin değil.
Esentepe 3 Temmuz'da... İnşallah... :roll: :LOL:
 
Daron demiş ki:
ya erkin baba naaptın bu kadar iğrenç bişey olamaz 50centte gelioy artık duet yaparlar
nese en azından GS liseslinde dinledim o da yeter erkin baba oraya giderse yazık olur valla o festivalde harcanır

geçen ben de gittim o konsere.mvö bitti.iki kız konuşuyor.

"gidelim mi?"
"gidelim yaa!ne o Erkin falan kim ki o?ne işimiz olur"

nevrim döndü,zaten bacağım kadar boyları var(gerçi ben pek uzun değilim ama)

"kim o biliyor musun"dedim
"kim?"
"senin bu dinlediğin mor ve ötesine pek çok konuda ilham vermiş,Türkiye'deki gelmiş geçmiş en iyi rock babalarından bir tanesi.bir daha da tanımadığın insanları küçümser şekilde konuşma"
"üff be iyi ki birşey söyledik."

öte yandan Erkin baba yine şahaneydi!muhteşemdi!100lerce kişi vardı ve 100ü de durmadan şarkılara eşlik etti,yorulmaksızın alkışladı.Erkin baba için büyük bir mutluluk olsa gerek.yüzündeki o tatlı,mutlu,tatmin olmuş ifadeyi görünce çok mutlu oldum(katar'ı söylemese de :p peh peh peh peh :) ) .hiç yaşlanmıyor adam.
 
PepsiTwist demiş ki:
Esentepe 3 Temmuz'da... İnşallah... :roll: :LOL:
Haydaa.. nato zirvesinde içeri alınmazsakta, rock the nations var :) Yani galiba gene izleyemeyeceğim (esenkent olacak)..

rock'n coke'a gitmese ne güzel olur. Geçen sene gidenlere o kadar laf söyledik, Erkin Babaya laf diyemeyizde.. İşte ne bileyim insanın içini burkar..
 
Aman, tepe kent neyse.. ben pek ilgilenmiyorum o konserle. Şu ara Duman'ın Çubuklu konserine yetişme telaşındayım ehehe 8)

Merak etmeyin istediğiniz (istemediğiniz daha doğrusu) olucak gibi. Henüz belli değil ama. fırsat bulursam kesin kararı yazıcam buraya.
 
PepsiTwist demiş ki:
Kimse "al Erkin baba şu kadar para senin, bunca yıllık hizmetlerine karşılık" demiyor ki.

valla ne desen haklısın, o yönden boynum kıldan ince... ben, biz biliyoruz,anlıyoruz, dinliyoruz da daha fazlası gelmiyor elimizden...

öte yandan türkiyede rock müziğe ucundan da olsa bulaşmış herkesin sevmese de saygı duyacağı bir sembol, bir idol erkin koray... o yaşt hala sert, hala muhalif...
hal böyle olunca, "marka pazarlama, para kazanma, bu arada birileri çalsın birileri dinlesin" anlayışında, rock müzikle ve rockın felsefesi ile zerre ilgisi olmayan "rock"(!!) festivaline erkin korayın katılacağı duyurulunca, bi de yılların anadolu rock'ı "folkrock"a dönüverince tepem attı...

babanın kararına saygı duyarız elbet, ama gönül böyle ister, böyle der...
 
17 Haziran İzmir konserinin iptal edilmesine çok üzüldük. Günler öncesinden planlar yapıldı, grup toparlandı, bir gün önce de finaller bitmişti, dönemin stresini Erkin babayla atmaya başlayacaktık. Çok heveslenmiştik, kursağımızda kaldı. Erkin Koray'ı İzmir'de dinlemek istiyoruuuuuz!!
 
amma abarttınız yaaa o sahnede yüzlerce kişi çoşucak Erkin Koray la..... kimse ıyyy Ceza var ne işim var rock istanbul da demedi.. ki Ceza 50 cent e göre harbi hip hop... 50 cent popvari kalıyor.... Hakan Kurşun, Kurban, Özlem Tekin ve ASH gibi grup ve vokaller de var.... bende dahil olmak üzere 50 cent i fazla abarttık gibime geliyor....
 
yınede bızım grup vazgectı konserden abartmıs olabılırıızz ama onun yerınee ınsan mudvayney ı getırır o olmadı haggardı getır o olmadı ne bılıyım ama 50cent ı getırmeee
 
Geri
Üst