Teoman

Dün gece yarısı uykuyla uyanıklık arasında teoman dinliyorum....Bir şarkı bitti...Diğerinin intro su girdi...Intro geçerken alla alla Nirvana mı dinliyorum ya dedim!uykuluyum tabii...Rape me diye bi parçaları var,bilen bilir...Herhalde o dedim...Girişi de rape me rape me diye başlıyo normalde...Sonra ıntro bitti teoman renkler mevsimler soluyorsa diye devam etti...şok oldum ben tabii...Gözümü açtım...Gerçekten teoman...Girişler birebir aynı hiç fark yok nerdeyse....Eleştirmiyorum,gerçekten...Sadece başıma geldi anlatıyorum....
 
8 Nisan daki konseri çok hoşuma gitti..Ben çok eğlendim yani..Teo'nun direk önündeydim..Ama kızı sahneye çıkarıp öpüşmesi felan pek te hoş değildi..Ama kız da hata bence..

Sebep :arrow: Teo bir erkek sonuçta..Adamın önünde göğüslerini açarsan ve göbeğine sarılıp gömleğini çıkartmak istersen karşındaki erkek alkolsuz olsa bile azar yani..Ki teo da alkollüydü.. :roll: ;) :!:

Ya şu burç olayı da harbiden artık sıktı bence..Her konserde şarkıda "durun tahmin edeyim.." diyor ve cebinden kağıt çıkarıyor..Bir bakıma hoş ama olmasaa daha da iyi olur.. :roll: :roll:

Gönülçelen'i şebo'nun yorumladığı gibi söyledi..Çok hoştu.."en güzel hikayem" i de tek başına çaldı,söyledi..

konser+kulis süper eğlenceliydi..Bir sürü fotoğraf çektim..Bİ daha gelsin de foto arşivimi çoğaltayım.. :p :D

:arrow: 8) :LOL: :p ;)
 
8 nisan ankara teoman konserinden önce televizyon programım için röportaj ve konser görüntüleri aldım montajdan sonra yayın saati ve gününü rock müzik genel bölümünde müzik gezgini topicinde duyuracağım iyi seyirler
 
sorunlu bi zaat... .. ilk albümü hariç bütün albümlerindeki şarkılar aynı denilebilir..... .. adam cinsellikle kafayı bozmuş.... bastırılmış duyguların bi nevi hortlaması.. ..
 
Geri
Üst