Teoman

zaten bu tip basit şeylere takılmak bence en büyük hata , teo kendi istediği gibi yaşamayı pransip edinmiş , sevdiği gibi ... ( tabi kimsenin hakkına tecavüz etmemek kaydıyla ) soruyorum size sırf bazı insanlar hoşnut kalmıyor diye kim sigara ve alkolden vazgeçer ( kullanıyorsa eğer ) bence herkesin yapamıyacağı birşey bu tarz yaşamak ( sadece kendiniz için yaşıyorsunuz ve rahatsınız ne güzel ve bu tip basit ayrıntılara takılan kişilikleri görmemezlikten gelebiliyorsunuz , harika yaa ... ) BENCE küçük şeylere saptanmamak kalitemizi arttırır ve bana körlükmüş(kişisel körlük) gibi geliyor , kör değilse eğer kişi , ben arkniyet ararım ... ( bu arada resimler için teşekkürler M....R ;) ) ...... cümleler bana öz ...
 
en sevdiğim şarkıları "en güzel hikayem" ve "kupa kızı sinek valesi" kesinlikle harikalar çıktıkları dönemde yani sırf bunları dinledim desem yalan olmaz diğer şarkılarıda iyi ama favorilerim bunlar

yaa herkes içiyor sadece elinle görünce mi dikkat çekiyor bence sorun değil
 
teo

Ben Teoman'ın organizasyon sirketinde calıstım. Ve 2 konserine gittik ekip olarak.
Konserde sarkılarında aralara scream falan atınca sasırdım.
Teoman iyi muzik yapıyor. Ve gunden gune kendini buldugunu dusunuyorum. farkındaysanız ilk 4 albumu blues tarzındaydı ve pek sert degildi. Son albumu olan 'duş' ta ise daha sert bi saund daha melonkolik sozler oldugunu farketmemek mumkun degil. Rock muzik yapan gruplar ve solistler gunden gune sertlesiyor. Yani Türkiye yavas yavas sert muzige alıstırılıyor. bence iyide yapılıyor.
 
ya zaten hayranlarının sık sık şikayetçi olduğu konu , teoman'ın sert müzik yapmamasıydı , bu son albümünü beğenmeyenler de o sözlerini hatırlasınlar , teo nun eski albümlerini ben de daha çok beğenirim ; ama son albümü de hiç fena değildir ... ben şahsen teo nun sertleşmesine karşıydım , gayet iyiydi . ama sert olsun teo diyenlerin son albümünden şikayetçi olmalarına hiç hakları yok (bence) ...
 
eski performansından çok uzak canlı söylediği zamanlarda çok detone oluyor...ama sözler hala aynı mükemmelliyette.
 
teoman günlük yaşamda öyle bir şey yaparken şarkı söyleyen biri değil..konserlerinde de zaten prova falan yapmıyor..konser alanına giderken de şarkı falan sölemiyor yani :D eh o biraz doğal artık.. ;) sahneye ilk çıktığında sesi biraz detone oluyor sonra açılıyor ve gerçek sesi ortaya çıkıyor .. (bknz:ank konserleri :) )

Yönetici Uyarısı:Mesajınız yönetici tarafından düzeltilmiştir. "Falan" yerine "fln" şeklinde yazmayınız. Forum kurallarını okuyunuz.
 
"saat 03.00" gerçekten güzel şarkıdır..bende son albümden "bugün" e klip çeksin isterdim ama olmadı..umarım yeni albüm geldiğinde istenilen bi kliple karşımızda olur :)
 
duyduğum kadarıyla 25 aralıkta yeni albümüyle dönüş yapacak..muhtemelen ankara konserinde de son albüm ağılıklı bir pşaylist oluşturacaktır.yani ilk defa yeni şarkıları ankarada dinleyebilicez..
 
Teo

Evet duyumlar dogru. Yeni albumu kapıda, zaten gec bile kaldı. Sabırsızlıkla bekliyoyorum. ama bir klip daha cekseydi daha iyi olurdu.
ama müzik kanalları Teoman klipleri yayınlamaktan cekiniyor :)
Ozellikle 'bü gün' adlı sarkının klibi nasıl olurdu sizce. dusunmek bile beni
depresiflige itiyor. Teoman her seyiyle bir sanatcı herseyiyle bir halk insanı
 
Geri
Üst