Teoman

dilerdim ki teoman adlı şarkıcının yaptığı o büyük gafı eleştirel bir gözle yorumlayıp,onun daha iyiye gitmesi için bu durumu objektif bir biçimde düşünmüş olsaydınız.
cinsel ilişki insanın mahremiyetidir kaldı ki bu özel durumu 'şu karılarla' addetmesi bence hiç ahlak sınırları içinde değil.çok çirkin ve iğrenç.bu adam çoğu kez böyle midemi bulandırıyor.
 
iyi de dostum biz de eleştirdik ... eleştiri sadece yermek değil bildiğime göre ...
ben de eleştirdim , benimkini globalleştirmek gerekirse şöyleydi : " şahsen hiçbir negatif yön bulmadım , çok da sempatik geldi ve açık olduğundan en önemlisi kendi olduğundan tebrik ederim , vs ... "
bu da bi eleştiridir kardeş ...
şahsımın görüşleri bunlar , içimden damlayanlar ...

ayrıca senin mideni bulandırabilir doğaldır , kimse bunda anti bir şey görmüyor , aramıyor , göremez ve arayamaz da ...
 
gerçekten üzülüyorum;eğer sevdiğin bir sanatçının basına 'bıt-rakmıyosunuz şu karılarla bi sex yapıyım,sevişim' deyişini normal buluyosanız size sözüm yok siyah-aydınlık.ama unutmayın bu tavrınız teomanı daha da bataklığa sokacaktır.bunun önüne siz fanları geçmeniz gerekirken ters yönde davranıyosunuz.annesi ve amcası de olmasa teonanın sonu fena.
 
öncelikle belirteyim ben fanı değilim ve burdan başka hiçbir yerde üyeliğim ve yazmışlığım yok teomanla alakalı olarak ...
ayrıca teoman'ı az da olsa tanıyorsam perspektif açıdan teoman benim senin gibilerin tabir-i caizse öğütlerini kaale karakterde bir kişiye benzemiyor , neden mi ?
:
izlenimlerime göre içinden geleni başka hiçbirşeye değişmeyen bir karakter ve 40 yaşını nerdeyse devirecek olan bir insan neyin doğru neyin yanlış olduğunu kendisi elbette ki biliyor , salak değil aksine bence kendi aleminde sayılı entellektüel insanlardandır ... ve zeki insanlar her zaman kadınlara olan düşkünlükleriyle meşhurdurlar yansıtsalar da yansıtmasalar da ; yani bunları düşünebilcek , tartabilecek kadar zekidir emin ol ... neden mi yapmıyor onu kimse bilemez , yapmak istemiyor ...
elbette yeren olur , sempatik bulan olur ve daha birçok şey ... dediğim gibi herkesin fikri kendine öz ...
sex güzel birşeydir bunda dobra olmanın nesi kötü ve ayrıca magazin izleyicisini pek de kötü etkileyecek gibi görünmüyor ...
haa o boş beyinlere malzeme veriyor o ayrı olay ... ama görünen o ki içinden geleni hiçbir şeye değişmiyor annesine ve amcasına rağmen ...
 
Eengin bunun bi espri olduğu -ki espri olmasının sebebi Teomanın o kadınlarla az sonra sevişecek olmasını bilmesi ve aslında bunu engelleyen birilerinin olmaması- o kadar açık ki.Ne diyelim şimdi.Belki karı lafı yerine kadın,kız kullanabilirdi.Çünkü espride olsa alınganlık yaşayanlar olabilirdi.Gerçi bu da fazla olmadı gibi,bayanlar :) Teomanı hoş gördüler sanki.Ayrıca gazatecilere çektiği sittir,gazatecilerde sempatik gülücükler oluşturuyorsa her şey yerli yerindedir.İçinde nedense sıkıntı yaratıp,iğrenme rolü yapmak zorunda kalanlar da sen ve benzerlerindir.

Senin mideni bulandıran,bize çok şey veren bi adam.Mesela senin çok önemli gördüğün bi adam,bana hiç bi şey vermez,demir demirkan misal.ama o da iyi adamdır muhakkak.Şimdi seni konu alarak ben o adama bok atsam,kendim bokun teki olurum,kendime saygımı yitiriririm belki de bi daha hiç bi hatunla (farklı kelimeler kullanmak güzel)sevişemem :)
 
Kastingden söz açılmışken kasting hatalarında çok şanslı olanlar da var bi bakıma.Mesela Zekeriya Beyaz.Aynı lafları eden bi adam,eli yüzü,gözü sempatik bi tuhaflık sahibi olmasaydı-ki normali bu olması gerekirdi,bu yüzden kasting hatası diyoruz- bugünkü meşhurluğunda olmazdı galiba.Kemal Sunal,Cem Yılmaz gibi adamlarsa doğru kasting örnekleri..Tipleri sanki tiplemeleri için yaratılmış.Gerçi Kemal Sunal gerçek hayatında tiplemelerinden daha bi uzak gibi Cem Yılmaza nazaran ama o güldürmek için gelmiş gene de.Asıl konumuz Teoman ise bana göre kasting konusunda uyumlu olanlardan.Bebek suratlı tiplerden olsaydı bi kasting hatasıyla karşı karşıya kalırdık.Ama hem tip,hem yaptıkları açısından kimilerinin bayıldığı,kimilerinin de niye bayılırlar bu adama diye bakabildiği bi zat olabilmiş ya,uymuş,oturmuş..
 
Bu yıl Filmekimi'nde müzikseverleri de cezbedecek en önemli filmlerden birisi de ünlü Kanadalı müzisyen Leonard Cohen hakkındaki Leonard Cohen: I'm Your Man belgeseli. Belgeselin en çarpıcı yanı ise, U2'dan Nick Cave'e, Jarvis Cocker'dan Beth Orton'a, Rufus Wainwraight'tan Antony'ye birçok ünlü sanatçının Cohen parçalarını yorumladıkları konser görüntüleri. Bu belgeselin gösterimi sebebiyle Filmekimi kapsamında çok özel bir konser düzenleniyor: “Cohen ve Ben” Leonard Cohen Yorumları Konseri.

Bu konserde Türk rock ve alternatif müzik sahnesinden özgün isimler, Cohen'in sevilen şarkılarını veya onunla bağlantılı eserleri yorumlayacak. Bu konser, yaşayan efsane Cohen ile ilgili şimdiye kadar Türk müzisyenler ile yapılmış en kapsamlı etkinlik olacak. Konsere kendi pencerelerinden Cohen yorumları ile katılacak sanatçılar Teoman, Göksel, Hayko Cepkin, Nem ve Portecho...

"Cohen ve Ben"
Tarih: 17 Ekim 2006, Salı (22.00-01.00)
Mekân: Balans Music Hall, Beyoğlu
Biletler Biletix'te.
 
Leonard Cohen in sözel anlatımı gelir her şeyden önce..Göksel de içten ve güzel yorumlar eminim ki..Hem zaten rockçı olmak üstün bir vasıf değil ki ya da ayrıcalıklı bir vasıf değil ki özellikle Leonard Cohen şarkılarını yorumlamak için.Şu ülkede en kaliteli şarkıları yapan Bülent Ortaçgil dir mesela.Gerçi piyasada alternatif olmak,kendin olmaktan daha çok umursandığı için pek duyamayız şarkılarını evimiz dışında.

Alternatif olmak da tabi güzeldir ama kendin olamadıktan sonra faso fisodur.Ki Ortaçgil de alternatifdir ki bunu kendisi olması yaratır.Şarkılarına öcü böcü karıştırıp farklı olmaya çalışmak,hakkaten öcü böcülerden haz almıyosan özentilik ve rol gereğidir.Ha o da başlangıçlar da masumdur ama uzatmayalım,kendini bulmuş adamlar en takdir edilesilerdir.Ve de şu an rock piyasasını gözlemlersek özellikle dinleyici kitlesindeki özenti çokluğu ortada.Gerçi o da masumdur :) Hepimiz yaşamadık mı!
 
teoman ne yaptiysa on yedi albumune kadar yapti..on yedi'den sonra asla eskisi gibi basarili olamadi benim gozumde..ama yine de turk muzigindeki rolu (en azindan soz bakimidan) onemlidir...
 
"biliyorum artık çok zor çok
kuracak yeni bir hikayem yok
yine de uğraşıyorum rastgele
bu eskimiş kelimelerle"

Bu da tükenmeyeceğinin göstergesidir,herşey bitse de,bunun anlatımı dahi bir sanattır,demek ki üretmeye devam edilmiştir.
 
Yeni filme başlıyor



Geçtiğimiz gün Kadir Has Üniversitesi’nin Cibali Kampüsü’nde öğrencilerle buluşan Teoman, yeni filminin çekimlerine 15 Kasım’da başlayacağını açıkladı.
Teoman, geçtiğimiz gün Kadir Has Üniversitesi’nde düzenlenen sohbete katıldı. Gazetecileri karşısında görünce kampüsteki öğrencilere dönerek "Arkadaşlar basın da buradaymış. Küfür edemeyeceğiz, sansürlüyüz" diyen ünlü rock’çı, yeni filmine başlayacağını da ilk kez burada açıkladı. İlk filmi "Balans & Manevra"da düşlediği gişeye ulaşamayan ve ciddi zarara uğrayan Teoman, "Yeni filmimin çekimleri 15 Kasım’da başlıyor. Adı da ’İstenmeyen Tüyler’ olacak" dedi. 90’lı yıllardaki Teoman’ı ve arkadaşları ile yaşadıklarını kaleme aldığını söyleyen Teoman, projede lise arkadaşlarını oynatacağını, kendisinin ise rol almayacağını belirtti. Filmin kesinleşen ünlü oyuncuları ise Hayko Cepkin ve Ruhi Sarı...


 
zebrail_a demiş ki:
renkli rüyalar oteli şarkısının klip çekimleri başlanmış :)
klip çekimlerine başlayalı çok oldu ama her zaman ki gibi teo yine programını aksatıyor.kaç ay önceden çıkacaktı sözde.yinede küçük beyin paşa gönlü bilir.
 
Geri
Üst