Teoman

biliyordum bir kaç şarkısının böyle olduğunu olsun adam esinlenmiştir dedim de. oha yok artık yani.. hım açıkcası yıkıldım.. ben çok severdim onun şarkılarını aa pardon esinlediği kişilerin ya da grupların şarkılarını seviyormuşum ben farkında olmadan..
 
ya abi yeter be , bıktım yav artık ... bu linki gördüğümde kusmamak için inanın kendimi zor tutuyorum ... ya yenileyin kendizi artık , ne kadar zaman etti bu fiyasko video ! piyasa olalı ... ve siz gibiler yüzünden sürekli güncelliyor kendini , yazık ... yenileyin kendinizi güncelleyin ... pc dilinde de söyleyeyim isterseniz (!) : f5 leyin kendinizi ... sanki yeni bir şey bulmuş gibi heyecanlı heyecanlı gelip yazıyorsunuz linki bir duayen edasıyla (!) ... helal size hepiniz çok kıyak insanlarsınız , hepinizi çok seviyorum (!)

ama şu linke bir tıklayın ;
http://www.turkrock.com/ftopic1498-0-asc-1580.html
"zebrail_a" nickli arkadaşımızın mesajının içeriğine dikkat edin ( sayfanın ortasında ) ve de araştırın bakalım ve sonra kendinizi bir daha analiz edin ... araştırın dinleyin de görün bakalım en sevdiğiniz , vitrinde tuttuğunuz şarkıların sizin tabirinizle esinlenme veya çamur atma tabiriyle ( aynı zamanda yine siz sayın araştırmacı(!) arkadaşların tabiri ) , "arakk!" olduğunu ... esinse esin , arak(!) ise arak , dinleyin bakalım ... sonra bi daha yazın bakalım , yazın da görelim ne derece objektif şahsiyetlersiniz ...
 
hımm evet haklısınız müzikler çok benziyor...

Ama baktınız mı bilmiyorum ama o müziğin altında eğer orjinal albümünüz varsa müziği altında ne yazıyor diye bir bakın Alper Erinç diye bir şahıstı galiba sözlerle hiçbir bağlantısı yoktur şarkıların müikleriyle vardır müzikleride Alper Erinç adlı şahısa aiittir biraz araştırın lütfen ya Tr müziğin en süper bir fenomen bir idol gibi bir müzisyen adı altına ne biçim konuşuyorsunuz...

TeOman bence harika bir adam gerek özel yaşantısında gerek ise müzik yaşantısıda gelecek olan filminide merakla bekliyorum güzle konulu..

biraz araştırın
 
asalturkey demiş ki:
http://www.youtube.com/watch?v=FylcPljmlGk
fusion-av nickli arkadasın verdiği bu linki izleyin.büyük sanatçı neymiş görün.
şarkıların yarısı arak yarısı cover.
bi de bütün bunlara rağmen yok şarkıları iyiymiş yok büyük adammış.bırakın bu ayakları.kim kimi kazıklıyo yaw

Sevsinler videonuzu,harbi bu videoyu hazırlayan adam az biraz mantıklıysa,duyguluysa giderek insansa sizin gibi aptalın önde gideni,samimiyetsiz vıcık şahsiyetler yüzünden yaptığına bin pişman olmuştur.yawını da sevsinler,kusturdunuz ya.insanın faşist olası geliyo be sizin yüzünüzden.hadi nefret mi ediyosunuz,kıskanıyo musunuz,nedir ne değildir bilmem ama sadece bıktırdınız,çıldırttınız o kadar.tamam adam sıfırında aşağısında,yeter ya.zaman zaman rol kesip kesip,ilk fırsatta bok atıp durmanın bi anlamı yok.anladık,anladık,anladık sizi.bize anlatmayın artık kendinizi.

Dumb and Dumberda salak rolündeki Jim Carrey,çerçevelenmiş duvara asılmış bi haberi okur ve insanoğlu aya çıkmış diye çığlık atarak,sevinir.bugün hala bu linkle yeni karşılaşıp,popoları tavana vuran hödükler...sizler sempatik de değilsiniz...
 
ya lütfen laf atmayın adam işni mükemmel yapıyo.fevkladenin fevkınde sözleri var.sound süper.manyak bir adam.
 
haklı (!) ... kişiden kişiye meselesi ...
kimi beğenir beğenisini dile getirir
kimi beğenmez objektif ve de karalamadan arındırılmış eleştiri ve beğenisizliğini dile getirir ( hakkı olan )
kimi ise SADECE çamur atar ... (!) (çünkü bu ona zevk verir , bu ufacık olayla tatmin olur ... budur onun aynası ...)

çok basit , "kişiden kişiye meselesi" (!)
fazla kurcalamaya ne hacet , kolay yoldan yırtmak varken ... (!)
 
gercekten cok sasırdım gördüklerime...inanmıyorum yani bu kadar da olmaz ...ama bunların yanında adamın yazdıgı sözlerde cok güzel(tabi insallah bunlarda araklanma degildir ):)
 
PEKI! ADAMIN KENDI YAZDIGI, KENDI BESTELEDIGI O OLAGAN ÜSTÜ HARIKALAR YARATAN PARCALARINDAN NIYE SÖZ ETMIYOSUNUZ??!! TEOMAN COK IYI BI MÜZISYEN, HICKIMSE CAMUR ATMAK ZORUNDA DEGIL, ISTEDIGINI YAPMAKTA ÖZGÜRDÜR, DINLEYEN KITLESI ZEVKLE DINLIYODUR NE YAPARSA YAPSN YANLI$IYLA KÖTÜSÜYLE YANINDADIR, BASKA ISINIZ YOK SANIRM.
 
ezogelin demiş ki:
teoahmet demiş ki:
sizce teoman rockcımı arockcımı


türkiyede rock alanında işiini yapan en iyi sanatçı....

"en iyi"???? bence bu konu oldukça tartışılası bir konu. Besteler iyi hiç lafım yok ama özellikle canlı performans açısından çok kötü olduğunu düşünüyorum açıkçası. tabi beğene beğenir kimsenin diyecek lafı olmaz. ama tercih edip de gitmeyiz konser vb. O da bulunduğu yerden dolayı fazla böbürlenmesin derim.
 
katılmıyorum teoman seven birisi olarak kendi görüşümü söylemem gereksiz olabilir, arkadaşım teomanı sevmez ama konseri oldumu kaçırmaz. Teoman sahne performansı en yüksek sanatçılardan birisi.
 
TeOman'a karşı içinizde bi ön yargı varsa eğer bunu yansıtmayın şunu bilin rockcı insan ön yargılı olmaz
 
Geri
Üst