CiNNeT-(izmir)

atess demiş ki:
http://www.purevolume.com/cinnet


Hocam bugun görüştüm en geç pzts diyorlar kayıt tonlamarı vs. bitmiş...perşembe günü hazır dediler en ufak bi pürüzde pzts olucağıını söylediler son haberler böyle..gecikme için üzgünüz...

Artık pazartesi çıksın şu kayıtlar yahu... :roll:
 
sound666 demiş ki:
knifeparty demiş ki:
sound666 demiş ki:
Siz kaydı nerde yaptınız ?


bornova studyo hangar da yapıldı kayıtlar,daha önce deneme amaçlı girdik, baktık gayet guzel kayıt almışlar ,tavsiye edebilecegim bir yer :)

Negative de de iyi bir sonuç alabilirdiniz aslında Hangar'da yapılan kayıtların pek iyi çıkmadığını duymuştum bir ara :?

evet ant ta daha iyi bir sonuç alınabilir dogru soyluosun ama daha iyi sonuç içinde daha iyi para alır ;) zaten davul kaydı sorun olmasa kendimiz iki yerdende daha iyi kayıt alabilioruz ama davul işte nereye kurup nerde alıcan :) neyse pazartesi alıomuşuz bizde merak tayız!! ''bu dunya'' ve belki ''uyan'' isimli 2 sarkı koyacagız umarım begenirsiniz,saygılar
 
yarın olan pzts deil :LOL: acaip küplere binmiş durumdayım nedense gereğinden fazla aksadı kayıtı almamız.. bu arada hangarın kayıt kalitesi hakkındaki söylemlere bi açıklık getirmek istiyorum; kayıttan 1 hafta önce stdyoda kayıt günü için hazırlıklar başlandı ve gerçektende uğraşlara deydi açıkcası bende o kadar olacağını düşünmüordm kullanılan program cubase programı mixajlarıda onda yaptılar...Tek dileğim herşeyin yolunda gitmesi.. :roll:
 
ates30x40copyoa7.gif
 
Geri
Üst