Carnivale

dizi tam olarak bitmiyormuş, yani senaryoda yarım kalan birşeyler varmış. O yüzden A.B.D.'de dizinin fanları ve bir kısım oyuncular dizinin tekrar çekilmeye başlanması için bir kampanya başlatmışlar. para toplanıyormuş ve paralar HBO'ya verilecekmiş :D umarım çabaları boşa gitmez, bu kadar sardırınca diziye, keşke olsa diyor insan :) bu arada bu fanların açtıkları site de burda:
http://www.savecarnivale.org
 
Bence çok güzel bitiyor. Bu roundu iyiler kazanıyor ama sonraki roundu büyük ihtimalle kötüler kazanacak çünkü justin'i kızı sophie iyileştirdi (iyileştirme yeteneği sophie'ye de geçmiş) ve sophie de karanlık tarafta olacak. Yani bunu devam ettirmenin gereği yok, güzel kesmişler..
 
Kount demiş ki:
beluga demiş ki:
bu arada ben hawkins i oynayan elemanı terminator 3 te veismini bilmediim ama gece yarısı show tv de izleddiğim bi filmde de gördüm..cok gencti ama ..

Nick Stahl. Sin City'de de mevcuttu kendisi oradan öğrendim ben de.

Öte yandan bir türlü doğru düzgün izlemeyi başaramadığım bu dizi, kesinlikle çok ilginç. Düzgün bir şey ama HBO'nun 24. bölümde kesme kararı da saçma...
Nick Stahl'ın Sin City'deki Yellow Bastard olduğunu yeni fark ettim bu arada :)
Elinde bu dizinin bölümleri olan var mı? Benimle iletişime geçerse sevinirim
 
2.sezonunda HBO diziye son verdi. Bu dizide Prison Break'ten T-Bag olarak tanıdığımız oyuncuda oynuyordu.Şimdi ise Heroes'un yeni sezonunda benzer gariplikte bir "Carnivale" ın başında ki adam rolünde. Bu diziyi özleyen Heroes'un yeni bölümlerini takip etsin bence.
 
final bölümü son 10 dakikası olmasa bitti diyebilecekken o son 10 dakikayı koyup devamının gelmemesi çok koymuştu zamanında.
Televizyon tarihinin en farklı işlerinden biri, sinema filmi, animasyon veya çizgi roman olarak devamı gelecek deniyordu bildiğim kadarıyla henüz bu konuda bir şey olmadı ama ben hala bekliyorum çünkü yarım bırakılacak bir hikaye değil.
 
Geri
Üst