The Hobbit

Sinema da reklam olayına sinir oluyorum. Hele Cinemaximum'un reklamları: devamlı kart reklamları döndürüp duruyorlar.
 
3.filmide izledim artık hobbit izleyebiliriz.

aragorn un taç giyme töreninde kendisi dahil tüm ahalinin hobbitler önünde diz çökmesi çok duygulandırdı lan beni niyeyse. ayrıca gollum orospu çocuğuymuş tahmin ettiğim gibi.
 
Film güzel beğendim, fakat bir yüzüklerin efendisi tadı vermedi ilk bölüm. Sonradan toparlar umarım. Ayrıca Cate Blanchett'in dönüp Gandalfa baktığı sahnede arkadan gelen epik müzikler falan beni bir gülme tuttu sinemada nedense:D
 
BAv7E7hCMAAg3NM.jpg:large
 
3.filmide izledim artık hobbit izleyebiliriz.

aragorn un taç giyme töreninde kendisi dahil tüm ahalinin hobbitler önünde diz çökmesi çok duygulandırdı lan beni niyeyse. ayrıca gollum orospu çocuğuymuş tahmin ettiğim gibi.

The Hobbit'i daha önce izleseydiniz de sorun olmazdı ama yine de en doğrusu böyle tabiki. Star Wars'u kronolojik sırayla izleme gafletine düştüğüm günden beri filmleri çekim sırasına göre izlemeye çok dikkat ediyorum :D
 
Hocam bence istediğiniz filmden başlayın, yeter ki filmi favori filmi recep ivedik ve türevi olan adamlar ile izleme gafletinde bulunmayın :D
 
Ohaaaa. Nasıl bir yer lan bu, sanki photoshop yahu. Müthiş gözüküyor gerçekten, hani serinin fanatiği olsam kafayı yerim.

Hakikaten buraya gidilir işte.

Hey bartender! Bring me a Tuborg Gold or I'll split your guts all around the floor with my greatsword!
 
MV5BMTcwNTE4MTUxMl5BMl5BanBnXkFtZTcwMDIyODM4OA@@._V1_SX640_SY720_.jpg


The Hobbit: an unexpected journey:

1 senedir elimin altındaydı bu film. iki-üç ay iş güç aramaktan izleyememiştim. sonra işe girdik bu sefer zaman olmadı. sonra işten çıktım ve hayatımın en kötü aylarını yaşadım. aradan sene geçti ve 2.film sinemalara geldi, dün gece izledim nihayet.

bilbonun gençlik dönemi ve altın ihracatından vurgun yaparken vurgun yiyen cüceler. (günümüzde ki bir şeyi anımsattı sanki?...) yüzükler serisi kadar etkileyici bulmasam da eğlenceli. goblinlerin yemek muhabbeti kopardı. artık başladık devamını da getircez mecbur.
 
Hobbit: the desolation of smaug : Enterasan şekilde biten (3. filme hazırlık) inanılmaz eğlenceli, LOTR fanları için gözleri dolarak izleyeceği başyapıt serilerinin devamı. (başlangıcı mı deseydim). Sinemada izlemelisiniz smaug sizi çok etkileyecek.
 
3.filmde 5'ler savaşını konu alacak. Zaman nasıl geçecek yav.

Orta dünyada yaşasaydım kesin cüce olurdum ve Thorin reyize büyük bir saygı duyardım. Elf olmayı kesinlikle istemezdim. Aşırı derecede götleri kalkmış hepsinin. Hem de ölümsüzler. Az ama öz yaşamak lazım.

............
Dinleyin. =)

 
Son düzenleme:
Bu hobbit serisini bi ben mi beğenmedim? LOTR'in o karanlık havası yok bu seride. Her şey çok renkli, çok canlı. Bir de o yaratıkları konuşturmuşlar ya, ne lan öyle çizgi film gibi. Gerçi üçüncü filmine de çıkar çıkmaz gidicem eminim ama, beğenmedim arkadaş!

(Film kesinlikle sinemada izlenmeli. Sakın öyle korsanı çıksın evde laptopumda izlerim falan diye düşünmeyin. En kalitelisinden bi sinemaya gidin, orada izleyin. Adamlar uğraşmış, 3d hfr yapmış yazık etmeyin. Gerçi çok sinema yok sanırım hfr destekli ama, nautulisdeki cinemaximumda var. Fena da değil ben beğendim.)


Edit büdüt: Beğenmedim derken, beklentilerimi karşılamadı. İkinci filmi ilkine bin basar bu arada. İlki sikimsonik bişeydi zaten.
 
Hobbit dediğimiz eser çünkü başlangıçta Tolkien'ın çocukları için yazdığı bir masaldır. Kitap haline getirip yayınladıktan sonra çok tutulması üzerine LOTR serisine başlamış ve iş masallıktan çıkıp roman haline gelmiştir. Haliyle hikayesi gereği Hobbit daha renkli, daha canlı ve daha neşeli olmak zorunda. Bütün o konuşan yaratıklar, orklar, goblinler Tolkien öyle yazdığı için konuşuyor. Üç filme yayılacak kadar büyük bir kitap da değil kesinlikle. O tamamen ticari bir saçmalık. Lotr binlerce sayfalık üçleme, 9 film de çeksen yetmez. Hobbit 420 sayfalık tek bir kitap sonuçta.
 
Geri
Üst