Amplifikatörlerimiz

''LuciferioN''
Bakalım ya nasip kısmet :D Saka bi yana aslında düşünmüyor diilim ama benim de maddi durum kötü.Elime biraz para gecsin değiştecem heralde...
 
bence bi ara laylaylom lara ugrayip hughes kettner leri bi deneyin ben 5 sene sahnede tepe tepe kullandim tonum superdi (ozellikle yuklu ve hacimli ton seviyorsaniz tavsiye ederim) ve hic sorun yasamadim...su anda mesa boogie m var ama tamirde gelde ozleme eski amfiyi simdi..bu arada hatirladigim kadariyla benimkini 400$a almistim fiyatlarda o kadar ucuk deil yani..
 
hughes&kettner lar nasıl gerçekten..:? ben onların hibrid modellerinden birini almayı planlıyorum ama çevremde çok kullanan insan görmedim , şöle 400 450 dolara guzel bir modeli bulunabilir mi bunun..? :roll:
 
tech21 tm60 amfi kullanıyorum, alabilen gücü yeten almalı diyorum :p çok güzel bir amfi %100 analog 12 inç celestion hoparlör(seventy 80 ) 60 watt çıkış gücü ev ve bar ortamında yeterli olacak bir şey.Metalci tayfa uzak dursun 8) onların amfisi değil bu gain az, clean tonlar süper, reverb e tapıyorum muhteşem bir reverb var, overdrive kanalında hoş marshall tonları elde etmek mümkün tech21 in sitesinde vermiş olduğu örneklemeler e gayet yakın tolar alınabiliyor

blues,pop ,classic rock ,hard rock için uygun bir amfi diyebiliriz effect loop ve harici kabin girişi ve foot switch bağlanabiliyor, bir ekolayzır birde boost pedalı ekleyerek metal içinde uygun hale gelebilir düşüncesindeyim onuda yakın zaman içinde deneyerek öğreneceğim 15 kg taşıması biraz acı veriyor :twisted:
 
trademark çok guzel yaa.. sitesindeki demolar kadar guzel mi sesi..? :LOL: ne kadar şimdi sıfırı..? oda fiyatına göre 2 el veya sıfır tercihlerim arasında yer alabilir.. marshall vs100r,peavey transtube112,avt50 yada trademark 60 :LOL:
 
güzel bir alet gitarında güzelse güsel sesler veriyor hatta tech21 sitesine bakarsanız LES PAUL babanın bu amfiden kullanığını göreceksiniz sahnede çalarken resimleri var :p

evet benzer tonlar elde etmek gayet mümkün gitarım şu an stock manyetikleri ile gayet tatmin ediyor daha iyi manyetiklerle sonuş daha iyi olacaktır kesinlikle ama reverb ü bu kadar mı olur dedirtiyor harika
sıfır fiyatı 685 dolar ama zannetmiyorum yoktur ellerinde sipariş ederlersede bu fiyatı aşar gibime geliyor tabi bu fiyatada gelebilir bilemicem varsa fiyatı bu 685 dolar
 
Laney LX 20 D beya LX 35 D mi,Line6 Spider 2 ya da spider 3lerden 15 W ya 30Wlık bir amfi mi,yoksa micro cube ya da cube-30 mu almalıyım?Daha clean ve crunch tonlar onemli ama distortion da önemsiz degil,metal yapmayacagım için cok sert bir distortion istemıyorum.Eger yardımcı olursanız sevinirm,bu arada cort G250 ile kullanıcam.Öneriler icin simdiden tesekkur ederim.
 
ben sadece cubeleri denedim.Micro cube e sahibim.Çok maharetli bi alet boyutuna göre..Paran yetiyorsa 30 da çok şahane.Spiderlar hakkında da iyi şeyler duydum. Yani amfi konusunda burdan konuşmak boşa.En iyisi gidip deneyeceksin abicim yani deneyecek kadar bilgin yoksada bilen biriyle git derim ama önemli olan gidip deneyip beğendiğini alman..
 
Tanidigim bir abinin JC- 120 si var onu mapple klavyeli Strat Deluxe lan kullaniyor. Yanliz yüksek volumlerde rahatsiz edici tizler aliyormus aletten onun icin memnun degildi. Simdi yeni bir anfi arayisina girdi,
- Düsündükleri: Hughes & Kettner Matrix 100, Peavey classic 30, Fender deluxe 900, Crate Innovationen VTX200S, VOX AD 100 VT gibi anfilerden birine niyetlendi. Biliyorum bunlarin bir kismi lambali bir kismi transistörlü ama oda ne alsam diye kararsiz. Biz ne dersiniz?
- Stil olarak jazz ve blues türü caliyor vede güclü bir anfiye ihtiyaci var. Yani 100 watt alti istemiyor acaba 30 watt lik lambali peavey onu tatmin edermi?
- Yada jc-120 kaliteli bir anfi yok pahasina satacagina yanina bir pod 2 alsin onu mu kullansin dersiniz?
 
ben marshall avt 20 kullanmaktayım, yeni almış bulunuyorum.. çok başarılı bir amfi herkese tavsiye ederim

marshall_avt20x_m.jpg


*temsili resim :D :D
 
Sagolun arkadaslar fikirler icin,bayram gectikten sonra gidip karar verecegim ama buyuk ihtimalle microcube alıcak gibiyim de yine de belli olmaz.Tekrar tesekkurler tum fikirler icin.Sana da hayırlı olsun ME,gule gule,cosa cosa kullan yeni amfini:)
 
Geri
Üst