Alive (Pop-Rock) - İzmir

Burdayız merak etme. Pardon burdayım demek istemiştim. Walla marla ne desen haklısın Aydoğa söledim Kartalada söledim. bana "bizim evimizde internet yok cafeye ayda 1 kere gidiyoruz yazarız biara" deyip geçiştirdiler. Sen en iyisi cumartesi günü peçeteye yazıp sahneye gönder bu konuyu. Aydok geyiktir okur komple peçeteyi turkrock geyiği döner barda. Buarada yeni davulcumuz Cüneytede söledim oda "teknolojiyle aram pek iyi değil dedi" eh artık bu kadar sözden sonra bi tek ben cirit atıyorum Alive forumda. Diğer konular için sana sadece Alive'ın tek kelimeyle ağır aksak bi grup olduğunu söyleyebilirim. bi parça belirleriz 1 ay sonra yaparız. Afiş yapıcaz deriz 2 ay sonra olur. Sayfa yapalım diyeli 2 yıl falan oldu herhalde. Eh napalım herkez öğrenci herkezin başka işleride var. Menejer olmayınca bu tarz işler ağır aksak gidiyo işte. Sen isteklerini söyle ben elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışıcam.

sedaozdilmen sende haklısın ben grubun halkla ilişkiler sorumlusuyum zaten. o yüzden burdayım hehe. Forumun gidişatındanda gayet memnunum az olsun temiz olsun forum mantığnda olsun yeter bize. Sayfa sayısı önemli değil önemli olan temiz devlet temiz toplum. Hani yarın öbür gün kirlenirsede kirlensin sağlık olsun... Buarada 1 Şubat Çarşamba günü çalmıyoruz arkadaşlar. Şubat tatili ilan ettik kendimize İstanbula, Antalyaya, Çanakkaleye yolculuğumuz var gelince Cumartesiye gene beraberiz. Dinlenmiş olarak tam gaz karşınızdayız....
 
iyi ozaman ben sizin için bazı şeylerde çok acele ediyorum ya,şu olsun,bu olsun,bunu yapın diye başınızın etini yiyorum...menejeriniz oliim bari :LOL: valla bak bu işe yakında baş koycam,siz eniisi benden önce profesyonel birilerini kapın derim :idea:
bu peçete olayıda olmaz değil valla,ama bu olayla barda bir akım oluşturupta başınıza iş almayın,yılbaşı günü herkesin sahneye doluşma isteği gibi...
size şimdiden iyi tatiller..aman yollarda dikkat walla :!:
 
Sevgili flexosy senin için BIOS'ta bardakla içilen içkilerden ziyede bira tüketelim olurmu? Şişeleri yıkamak zorunda değilsin nasılsa. Buarada toplam 2 dakkada bütün bulaşıkları yıkayan süper bir makina var elinin altında hatırlatırım hani. Ben Nev konserinde gece boyunca senin olduğun yerde arka barda durmuştum. Zevkli işmiş ara sıra değişelim sen sahneye çık ben barmenlik yapıyım.. Buarada Annemiz Azra hanımıda kızdırmayalım bardak kirletmeyelim, yardım edelim hatta ara sıra sana.

funky_marla sen gel bizim menejerimiz ol. Senin kadar ilgilenen az bulunur walla bu piyasada. Peçete olayına gelince ben ciddiyim sen yaz gönder bakalım aydoğa ne oluyo izleyelim görelim. bende merak ettim.
 
Arkadaslar uzun bi ara sonra tekrar selam :) Sınavlarımın ve diger islerimin yogunlugu sebebiyle bi sure uzak kaldım ama tekrar burdayım.. Yeni davulcumuz cüneytle provaları sıklastırdık diger isler okul vs.. de yogunlasınca pek giremez olduk.. Evet egemeninde dedigi gibi 1 subat carsamba calmıyoruz.. Suanda kim calıcak belirsiz :)
 
Bir cumartesi gecesi daha bitti ve gene uçurdunuz bizi arkadaşalar. Süperdiniz ne diyim yani. Sizi dahada iyi yerlerde görmek istiyoruz artık. Umarım albüm falanda yaparsınız bence hız verin bu konuya. Seviyorus sisi
 
Ooze,Dungeon boş Bios'ta Alive'yla çoş!:)dün çok güsel bi geceydi,her şeyiyle!Alive'ın performansı zaten tartışılmaz..her ne kadar bi ara solistin açılıp kapanan göbeğiyle kendimi 'eller eller havaya tarzı bi mekanda zannetsem de allahtan bu açılıp kapanmalar kısa süreliydi:))
 
Arkadaşlar finaller bitti eğlenelim coşalım dağıtalım diyoruz ama siz yoksunuz. Tamda gidicek zamanı bulmuşsunuz yani ne diyim. Neyse artık cumartesiye kadar sabredicez. Buarada solistin göbeği forumun yeni tartışma konusu olucak dikkat edin.. :)
 
sinkabul demiş ki:
grupla baglantı noktalarını yazsanıza
Gidiceksin Biosa soundcheckten sonra bulucaksın adamları kurucaksın bağlantıyı neyi yazsınlar sana burda bağlantı noktasından kastın nedirki? Buarada Alive'ın yeni davulcusu ne zaman sahne alıyo? Asil'in jübilesinde ne planlıyosunuz özel bişiler varmı?
 
:LOL: Eheheh galiba ben biliyorum o arkadaşın derdini.Amator grupları içeren bir rehber ya da albüm vs. gibi bir şeyler hazırlıyorlarmış da grupla iletişime geçebilmek için e-mail adresi,web sitesi vs. gibi bir şeyler istiyor herkesten...
 
Arkadaslar yeni davulcumuz haftaya carsamba artık calmaya baslıo.. Gercekten cok iyi bi davulcu cuneyt ve sarkılarıda uzun ve yorucu bir prova surecinden sonra guzel yapmayı basardık.. Alive bu sefer daha guclu geliyor :)
 
wanted_keyboard demiş ki:
dinlemekten büyük bir keyif aldığım alive üyelerine burdan selamlar gönderiyorum.bu sırada egemen, yorumların için çok sağol.
Eywalla baba bizde seni dinlemekten çok zevk alıyoruz inan. Buarada jam olayını artık bizim yeni davulcu Cüneyt abimiz geldiğinde :LOL: yaparız. Şöle grupları bi güzel karıştıralım, akalım ortama, çıkalım sahnelere, girelim moda , cumartesiye damgamızı vuralım, dağıtalım biosu içirelim insanları bizde içelim sarhoş olalım. Yapalım bi sinerji. Hadi hayırlısı neler olacak bakalım
 
selam babalar.şu jam olaylarını konuşalım bu aralar egemenin dediği gibi.coşalım biraz.ama gitar vokali ben yapıcam.çağlar çalsın davulu;)izmirin genç yeteneği;)
 
Geri
Üst