Alive (Pop-Rock) - İzmir

pastorius demiş ki:
ben baya zamandır foruma bişeyler yazmıyodum ama içimden geldi bi ALİVE ı dinlemeyi cok sevdiğimi bi yaziiim dedim.bunun bizim aynı barda calmamızla hiç bi alakası yoktur.çünkü başka bardayken yine biosa gidip alive dinlerdim.
Çok teşekkür ederim baba bizde sizi çok seviyoruz soundunuzla, müzisyenliğinizle, kişiliğinizle ve müziğe bakış açınızla harikasınız. hepinizi teker teker kutluyorum. Cumartesi görüşmek üzre. Bu akşamda kolay gelsin..
wanted_keyboard demiş ki:
herşeyden önce şunu söylemeliyim ki müzisyenler, dinleyenler,kısacası tüm müzikseverler olarak böyle bir forumda buluşmamızı, kötüye kullanmak isteyenleri kınıyorum.eleştiri her zaman olabilir.ancak böyle asılsız,önü arkası olmayan tamamen kişisel bir kıskançlık taşıyan ve cahilce hazırlanmış ithamların ciddiye bile alınmaması gerektiğine inanıyorum.terbiyesizlikle de hiçbir yere varılamaz.özellikle de alive gibi yıllardır iyi müzik ve sonud peşinde koşan bir gruba bu şekilde ithamda bulunulmasını gerçekten kınadım.biz müzisyenler için özellikle de iyi müzik peşinde koşanlar için,piyasa yeterince zorlu ve iyiyle ayakta kalmak gerçekten daha da zor.lütfen bir de bu tip cahilce yaklaşımlar, daha da zorlu olan bu yolu bir kabusa dönüştürmesin.eleştiriler tabiiki olucak.ama lütfen kimse terbiyesizlikle eleştiriyi karıştırmasın.bu forum kişisel kıskançlıkların,cahilliklerin ve müzikten anlamayanların forumu olmasın.
Bu yorum tüm forumlardaki eleştri ötesinde aşağılama ve karalamaya yönelik mesajlara konabilecek son nokta olsun...
 
funky_marla demiş ki:
ya egemen bulaşıkları boşverelimde...sizin bu davulcu işi çok kötü oldu ya,okadar çaba boşa gitti,üzmüştür baya sizi.neyseki eski davulcunuz yanınızda.forumda yazdığınız gibi tekrar arıyosunuz,aday var mı bari içinize sinen??bide eski davulcunuzla yeni parça hazırlamayı düşünüyomusunz??bakalım alivelı cuma nasıl olcak,yada alivesız çarşamba...gerçi wantedda süper bi grup,eminim gayet güzel gidicektir çarşamba,ama alışkanlık işte,biraz bocalıcaz.başarılar tekrar,sizi seviyoruzzz
Walla sorma Marla davulcu işi çok komik oldu daha atamadık şokunu askere aldılar aniden. Yeni bi davulcu arıyoruz ama daha bulamadık. Eski davulcumuzun zamanı yok. Şu sıralar çok yoğun. zaten gruptan ayrılma isteğide bu yüzdendi. Yani şimdilik pek bi parça hazırlayamıyoruz ama cumartesileri farkettiysen önce orçunla çıkıp birkaç yeni parça çalıyoruz sonra devam ediyoruz normal programa. Çarşamba gayet güzel olur bence wanted gayet iyi bi grup severek izlersiniz. Bizde şimdilik cuma cumartesi devam ederiz. buarada bi arkadaş eski afişlerimizden sormuştu atıyorum buraya bi tane

 
tri demiş ki:
cuma kemancı barda izledim cok kötüydü yada bana öle geldi bilmiyorum bornova gruplarına alıştıktan sonra bu grupp bana berbat geldii hele ki bi rock grubun altında cıkıyorsan bilmiyorum kötüydüler ii degildiler umarım bi daha kargo grubunun alt grubu olarak cıkmazlar ben hiç eğlenmedim artı neyse kötüydüler umarım düzelirler ama tarz açısındanda düşünürsek benim tarzım bi grup olmadıgı için begenmedim sanırım klavye il euyumsuzlugu baterının aşırı var clik dönemıne gecmeliler artı miix kullanmalılar eger bu tarz müzik yapacaklarsa daha ii bi klavyeciye ihtiyacları var md konusunda cok zayıp klavyecileri :?

....

Kafamda bir suru soru vardı bu kadar bilen birini bulmusken sormak istedim ama kusura bakma aklıma bu kadar geldi..

Klavye ve bateri uyumsuzlugu ne demektir? Senden az bildigimiz kesin ama bu bahsettigin click.. metronom'mudur?
Zayıp ne demek?
Mix kullanmak nedir?
Md kullanmak nedir? Ustune bu dalda basarısız olmak ne demektir?
Yapılması gereken tarz gülüm benim'i rock calmak arkasından 60-70-80 diyerek gobek atmakmıdır?
Düzelmemiz icin gereken seyler sence nelerdir?
Sahnede hangi kıyafetleri giymeliyiz?
Biraz özel bi soru olacak ama : Gitar olarak ne kullanmalıyım? Nasıl bir setup tavsiye edersin?
Tonmaisterimize bi önerin varmı sound konusunda? iletirim oda cok sevinir...


Biraz arastırdım md olarak sonynin eski mdlerini buldum onunla da sanıyorum kulaklıkla muzik dinleniyodu kayıt yapanlarıda vardı.. Bide eskiden dügünlerde takarlardı dumtıs dumtıs üstüne söylerlerdi bisi calmadan... Teknoloji ilerlediyse bizi affet ben bilmiyorum.. Ama bu kadar anlattıgın seylerden eminim burdaki kimsenin bi bilgisi yoktur.. Üstün muzik bilginle bizi bu konularda bilgilendirirsen bizde icinden belki yapılması gerekenleri alabiliriz... Gördügüm kadarıyla kimse cıkamamıs isin icinden..

Artık cuma-cumartesi 00:00'da biostayız..
Bütün kargo izmir konserleride : Kargo - Alive seklinde olacaktır.. Oralarada biosada yine bekleriz...
Hep gel barmenlere selamımı soyle ben adını bırakırım bizi düzelten insan diye parada vermessin ickiye.. Bol bol ic dagıt..

Alive seni cok seviyo hep arkanda...Aynen devam...
Alive bornova gruplarınıda cok seviyo her ne kadar aralarında olamasa da... :)

...
 
egemene duydugum saygıdan dolayı kii ona bi özur borcum vardı özür diledım sizinle ilgili bundan sonra konusmayacagım senin ukalaca verdıgın hiçbir yazına cvp vermıyorum izmir konserlerınde kargoyla siz mi cıkacaksınız 14 nisandada mı siz cıkıyorsunuz alt grup olarak yoksa ben mii yalnış biliyorum bildigim kadarıyla alt grup siz degil başka bi grup ama neysee sen öle diyorsan biz hayretle yalnış biliyoruz demektir:?:
 
Tri kardeşim sen ve senin gibi adamlara bu forumda asla yer yokkk lafını bil akıllı ol durduk yerde insanlara bulaşma!!! Sen git bornova da mutlu ol!!
 
bende memnun oldum turnede görusuruz o zaman :LOL: benım neden haberım yok anlamadım ama neyse :roll: gelicem zaten bı kere daha sadece egemene söz verdıgım için...
 
Arkadaşalar ben Tri arkadaşımızla olan tartışmalara bi son vermek için onunla uzun uzun konuştum. Üslup için özür diledi bi problem kalmadı. Kemancıda yaşadığımız sorunları anlattım. md, click, sahne gibi konuları konuştuk hallettik aramızda. BIOS'a davet ettim bir gün gelsin dinlesin ordada konuşuruz zaten. Buarada Kargoya sadece alsancaktaki konserler için ön grup olacağız çünkü Bornovadaki bazı barların her konser için sabit ön grupları var gayette normal böyle olması. Bizde Biostaki bütün büyük konserlerde ön grup çıkıyoruz sonuçta....
Buarada Çağlar'ın imzasındaki gibi değil şuaralar Cuma Cumartesi BIOS tayız. Çarşambaları evimizdeyiz bekleriz çaya kahveye:):):) Yeni süpriz parçalarımız var cuma günü çalacağız işalla....
 
Ne zamandır yazamıyodum eski davulcunuzla devam etmenize sevindim. Buarada Kemancıdaki Kargo konserinde ordaydım. Bence gayet iyiydi performansınız :)ne tarz sorunlar yaşadınız sahnede bilmiyorum ama aşağıdan hiç anlaşılmadı. :)Ayrıca Kargo konserinde Kargo parçalarından ufak temalar çalıp bırakmanızda hoşuma gitti sahnede baya rahatsınız zati,. :)Çağlar geyik moddaydı herhalde gene şairin elinde falan girdi biara. :)
Bide sizin 18. sayfadaki afişinizi alıp turkrock resim albümüne yollamıştım umarım bi sakıncası yoktur. Napim çoooook güzeldi:)
 
IceAge22 demiş ki:
Ne zamandır yazamıyodum eski davulcunuzla devam etmenize sevindim. Buarada Kemancıdaki Kargo konserinde ordaydım. Bence gayet iyiydi performansınız :)ne tarz sorunlar yaşadınız sahnede bilmiyorum ama aşağıdan hiç anlaşılmadı. :)Ayrıca Kargo konserinde Kargo parçalarından ufak temalar çalıp bırakmanızda hoşuma gitti sahnede baya rahatsınız zati,. :)Çağlar geyik moddaydı herhalde gene şairin elinde falan girdi biara. :)
Bide sizin 18. sayfadaki afişinizi alıp turkrock resim albümüne yollamıştım umarım bi sakıncası yoktur. Napim çoooook güzeldi:)
Evet eski davulcumuzla devam ediyoruz IceAge. Kemancı konserinde birkaç sorun yaşadık ama performansımızı çokta fazla etkilemedi. Bizim Çağlar yapar öle hatta bizde konuşmuştuk aramızda Kargonun bazı parçalarını girip hemen bırakalım eğlence olsun diye... Şu afiş olayıda benim aklıma gelmemişti bak bunuda gönderebilirsin iyi olmuş
 
Alive-bass demiş ki:
Arkadaşalar ben Tri arkadaşımızla olan tartışmalara bi son vermek için onunla uzun uzun konuştum. Üslup için özür diledi bi problem kalmadı. Kemancıda yaşadığımız sorunları anlattım. md, click, sahne gibi konuları konuştuk hallettik aramızda. BIOS'a davet ettim bir gün gelsin dinlesin ordada konuşuruz zaten. Buarada Kargoya sadece alsancaktaki konserler için ön grup olacağız çünkü

Açıklaman için saol egemen inciti konustugumu düşünmemeiştim ama senle konustuktan sonra kırıcı oldugunu fark ettım ve özür diledım beynımdeki alive konusuna gelınce bıgun gelip sizi dinleyıp bii ölçüp tartcagım tekrar ;) konser konusunda çaglar turne deyınce şaşırdım böle bişeyden haberım mutlaka olurdu çünküü ama açıklama yapmışsın sadece alsancaktaymış bunuda aydınlattık konu kapandı................
 
Cuma günü sizi biosta görebilmek ne güzel oldu ben bayadır izleyemiyodum sizi iyi oldu bu akşam içtim iyice keyfim yerine geldi kopardınız gene dostlar. O kargolar nedir öle????????? anlaşmamı yaptınız Kargo grubuyla gecede 3, 4 tane Kargo çalıyosunuz harika walla kopuyoruz. Kargonun eski parçaları çok sağlam aynen devam bu arada michelle istedik çalmışsınız yetişemedik kötü oldu
 
walla sonunda geldik yaaa:)) ohh rahatladık resmen özlemişiz sizi ya.. egemenlede tanıştık:p o kargolar baya bi iiiii olduu.. bide en iyi parçalarından seçmişsiniz programa.. baya bi eğlendik dün gece saolun.. aynen dewam!!!
 
McMannes demiş ki:
walla sonunda geldik yaaa:)) ohh rahatladık resmen özlemişiz sizi ya.. egemenlede tanıştık:p o kargolar baya bi iiiii olduu.. bide en iyi parçalarından seçmişsiniz programa.. baya bi eğlendik dün gece saolun.. aynen dewam!!!
İyi oldu baba geldiğin tanıştık güzel oldu. Kargo coverları severek çalıyoruz. En çok tuttuğumuz gruptur bizim Kargo. Eski albümündeki parçalar baya sağlam bence o yüzden bizde onları çalıyoruz.
 
Bu gece harikaydı arkadaşlar performansını her zamankinden daha bi iyiydi. Asil gaz çaldı bugün bravo.. hele en sonunda wanalive yaptınız çok hoş oldu buarada wanalive'in cosmic girl yorumuna bittim cosmic diyorum yani.. Egemen sen naptın programın sonunda öle yangın merdivenlerine çıktın oralarda çaldın sende gaza geldin herhalde baya.. Neyse haftaya cuma ordayım gene. Jamiroquai isteğimi unutmayın. Seven days in sunny june
 
dün gecenin sonundaki jam session gerçekten çok güzel oldu :) özellikle de cosmic girl :) wanlive diyorum başka bişey demiyorum :) sahnenizi ben ve enginle paylaştığınız için tüm alive a bir kere daha teşekkürler.
 
wanted_keyboard demiş ki:
dün gecenin sonundaki jam session gerçekten çok güzel oldu :) özellikle de cosmic girl :) wanlive diyorum başka bişey demiyorum :) sahnenizi ben ve enginle paylaştığınız için tüm alive a bir kere daha teşekkürler.
Baba bende WANALIVE diyorum sonlara doğru çoştuk iyice süper eğlenceli oldu. Evren ve Engine sonsuz teşekkürler. Gene yapıcaz merak etmeyin. daha güzellerini daha organizelerini yapalım. Çağılla bad girls'ü anastasia yorumundan çalmayı planlıyoruz. Haftayada onu yapalım.
 
bad girls şahane olur ama sonlara doğru söylemeyin. zira tiryaki olsam da içerisi belli bir saatten sonra yangın yerine döndüğü için dayanamıyorum sonuna kadar :(
 
Alive-bass demiş ki:
wanted_keyboard demiş ki:
dün gecenin sonundaki jam session gerçekten çok güzel oldu :) özellikle de cosmic girl :) wanlive diyorum başka bişey demiyorum :) sahnenizi ben ve enginle paylaştığınız için tüm alive a bir kere daha teşekkürler.
Baba bende WANALIVE diyorum sonlara doğru çoştuk iyice süper eğlenceli oldu. Evren ve Engine sonsuz teşekkürler. Gene yapıcaz merak etmeyin. daha güzellerini daha organizelerini yapalım. Çağılla bad girls'ü anastasia yorumundan çalmayı planlıyoruz. Haftayada onu yapalım.
ya ben gelemedim,dinleyemediim :( tekrar yaparsınız dimi ara sıra,çok merak ettim şimdi,tüh!!iki grubada bayılıyorum,ama ilk göz ağrım tabiki alive ;)
 
Geri
Üst