Alive (Pop-Rock) - İzmir

McMannes demiş ki:
Arkadaşlar Alive için kaliteli ve <anlamlı> bir video hazırlanıcak ;) ;)
Çağlarla bir buluşup konuşamıoruz ki :) Taner anlatmıştır sana çağlar..Bir şeyler ayarlayalım..Ben istiorum walla sizin için birşeyler yapmak 8)
Küçük bir photoshop çalışması yaptım sizler için :D
Umarım beğenirsiniz ;)

http://img417.imageshack.us/img417/3713/alive3cp.jpg
Baba saolasın çok hoş olmuş bizim resimlerin çoğunu birleştirmişsin. Davulcumuz değişince yeni bir afiş yapıcaz istersen sen bize yardımcı olabilirsin tasarım konusunda seviniriz. Video olayı için gel biara BIOS'a görüşelim. Benim sana gönderdiğim video nasıldı?

IceAge22 demiş ki:
Arkadaşlar şu davulcu işine bi çözüm bulamadınızmı? Haberde vermiyosunuz forumdan. Merak ettik hala eski davulcunuzla çalıyosunuz. Ne zaman değişecek davulcu kesin bir tarih varmı?
Kemancıda neden Cuma günleri çalmıyosunuz madem teklif gelmiş değerlendirin bence hiç durmayın.
Davulcu işi arapsaçına döndü arkadaşlar olucak ama biraz daha zamanımız var. Oldumu en uygunu olsun istiyoruz. 1 haftaya çözülücek herhalde. Eski davulcumuzla çalıyoruz hala. Asilde giderayak nispet yapar gibi güzel çalıyo bugünlerde. Asille ay sonuna kadar beraberiz. Kemancı cuma programı, henüz gerekli mercilerle konuşulmadığı için belli değil. Bayramda Salı, Perşembe ve Cuma BIOS tayız. Bekleriz
 
eki davulcunuzla biraz daha devam etmeniz güsel,keşke hiç gitmese...burada alive_bass davulcunuzun giderayak şov yaptığını söölemişsin ama bence o herdaim güsel çalıyodu.... :)
 
Egemen walla çok güzel olur..Bu yeni afiş olayı fln hazırlamak isterim :)
Zaten bende bu resimleri bana gönderdiğin videodan caps alarak hazırladım. Senin yapmış olduğun video slide geçişlerinden oluştuğu için grup tanıtımına yeterli olmayabilir. Ama sizin çaldığınız parçaları altına koyman hoş olmuş. Resimlerde bence çok yerinde seçilmiş. Gerçek bir alive videosu yapmak iyi olur. mesela "Diary of Alive" isimli bi video :roll:
Grup elemanları tek tek kendisini anlatacak..bar programı öncesi..arası ve sonrası olarak tek videoda 3 bölümlük birşey. mekanın çeşitli yerlerinden çekimler fln..bence çok güzel olur. Olay kral tv deki klipler gibi olmayacak. İzleyenler videoda birçok şey bulmalı. Format şuna benzeyebilir..Hepiniz biliyosunuzdur zaten "Metallica Icon" Bu tarzda bir video olabilir..<herşeyiyle>

(egemen bu arada senin yaptığın videodan kısa bir bölüm koyabilirim.merak eden arkadaşlar için.izinsiz koymak istemedim..ne dersin?)
 
Glamrulesss demiş ki:
arkadaşlar tebrik ederim,beri zamanlarından beri dinleyicinizimdir,inşallah daha iyi yerlere gelirsiniz,başarılar
Çok saolasın sanada müzik yaşamında başarılar diliyorum henüz izleme fırsatım olmda ama İn-san grbunuda başarılar.
funky_marla demiş ki:
eki davulcunuzla biraz daha devam etmeniz güsel,keşke hiç gitmese...burada alive_bass davulcunuzun giderayak şov yaptığını söölemişsin ama bence o herdaim güsel çalıyodu.... :)
Evet haklısın herzaman güzel çalıyodu ama buaralar formu yerinde daha bi hoş geliyo kulağa soundu. Demek istediğim buydu. Yeni davulcu bulmak dahada bi zor oluyo bizim için.

McMannes eywallah fikir güzel videoyu yapalım eğlenceli olur muhtemelen. Benim videodanda parçalar koyabilirsin buarada. Biara gel biosa konuşalım ayrıntılı.
 
Soundmax demiş ki:
İzmirde sağlam, grup soundunu yakalayabilmiş birkaç gruptan biridir alive, kutluyorum kendilerini. Baterist olayını çözebildinizmi? nası gidiyo varmı bi gelişme? Bide bayram programlarını açıklamışlar bi sorum var; biostan başka bi yerde çalmıyomusunuz biçok grup birkaç barda birden sahne alıcak. ALIVE = BIOS , BIOS = ALIVE oldu yani açılın biraz bence. Daha büyük mekanlarda çalın, Bornovadada çalın. Tek bir mekana takılıp kalmışsınız. Sizi sevenler olarak farklı yerlerdede görmek istiyoruz...
Teşekkür ederiz sound konusundaki övgülerin için. Baterist olayını dediğim gibi 1 haftaya çözücez. Bayramda biostayız evet. yani sonuç olarak evimizdeyiz desem doğru olur :LOL: Daha büyük mekanlarda çalma olayına gelince biz zamanında daha büyük mekanlarda çaldık ama işletme problemleri bize yansıtlınca ayrıldık. Ayrıca bios, sounduyla, çalışanlarıyla ve bize karşı tutumuyla çok severek çalıştığımız bir mekan. Dediğim gibi 2buçuk yıl oldu nerdeyse evimiz gibi.

azra_begumsu demiş ki:
Walla gelcem Egemen ya...Bayramın 3.günü ya da 4.günü İzmir'deyim,dinlemek istiyorum gerçekten sizi...ben gelmeden başlamayınSmile
Tamam sen gelmeden başlamıycaz :LOL: Sen saat 02:00 sularında intikal et bizde geç başlamış oluruz hehe :LOL: (Babamız bizi evden kovmasa bari) :LOL:
Buarada Bayram Programı; Salı, Perşembe,Cuma 23:30 BIOS
 
Hot-tequila demiş ki:
Bu gece benim eküriyle biosa geliyoruz yılbaşı gecesinden sonra daha bi gaza geldik sizi izlemeye geliyoruz ehuehu. Alsancak Tayfa soundcheckten sonra bahanede oturduğunuzu sölemiş uğrarız belki programdan önce hadi kolay gele. Davulcu işi ne oldu arkadaşlar kesinleştimi haberimiz olsun?
AlsancakTayfa söyler durur bu çocuklar saat 23 sularında bahanede olurlar diye ben sık sık görürüm onları ama henüz tanışamadık bi gün ekşiycem bakalım nezaman ehuehuehue.. :p AlsancakTayfa uyumaz yorulmaz her ortama dalar çıkar içer zıçar :p tekilayıda severiz hani..ehe Bu sıcak tekila geyiği nedir kardeş? sıcağı daha iyi kafa yapıyosa öle takılalım bizde :LOL: Takıl bize hayatını yaşa
 
Evet Abi sen iç sıç gez tekilayıda kaynatarak iç bakalım ne oluyo. Size takılırsam halim duman olur. En iyisi ben bildiğim yoldan gidiyim. :) Alive, perşembe günü sendeyiz. azra_begumsu'nün dediği gibi biz gelmeden başlamayın :)
 
Evet arkadaşlar ! İnşallah bizde perşembe gecesi gelecez Kanca ailesi olarak bu harika grubu tekrar dinlemeye...O zamana kadar kendinize iyi bakın..
 
Arkdaşlar hepinizin bayramı kutlu olsun. BaRnY, funky_marla, Yaxoo ve Firewallada ayrıca teşekkürler. Bu gün yeni bi davulcu arkadaşla stüdyoya giricez olumlu bişeyler çıkarsa forumdan heber vericem. Akşama BIOStayız bekleriz...
 
selam taner ben çaglarla dawulcu konusunda konusmustum saglam bi dawulcuylan tanıstırcaktım bi sonuç çıkmazsa haber edin umarım iyi birini yakalarsınıs.. :!:
 
Eywallah daniyer davulcu işini hallettik sayılır. Bugünkü stüdyo iyi geçti. Eski punta döneminden bi arkadaş bulduk. Şimdi onunla parçaların trafiklerini falan oturtucaz. Şubat ayından itibaren sahneye yeni davulcumuzla çıkmayı planlıyoruz. Tabi repertuarada piyasa olmamış hatta hiç çalınmamış yeni parçalar ekliycez. Yeni eleman, yeni kan, yeni sound demek akabininde yeni parça demek. Hatta CosmicGirl'ü sevindiricek Jamiroquai - Dynamite albümünden bir parçada düşünüyoruz. Hadi bize kolay gelsin sonumuz hayır ola. :) Perşembe , Cuma tekrar BIOS sahnesindeyiz bekleriz...
 
Davulcu işini halletmeniz iyi olmuş. Perşembe günü geliyoruz biosa azranında dediği gibi biz gelmeden başlamayın sakın. Bad girls'ü ev arkadaşım Seline çalarsınız sevindirik oluruz. Dynamiteden Seven Days In Sunny June çalarsanız çok küsel olur seviyos sisi!!..
 
Hayırlı olsun yeni bateristiniz. foruma oda gelicekmi? Biraz bencillik olucak ama bende sizden hush istesem olurmu? geçen yıl çalmıştınız yine çalarsanız sevinirim perşembe biosta görüşmek üzre.
 
Salı günü geldim bas soundu çok güzel geliyodu tane tane. Ekipmanı açıklayabilirmisiniz acaba? Buarada Jamiroquailer eğlenceli oluyo çalmaya devam edin. dynamiteden hangi parçaya karar verdiniz? benim favorim Hot Tequila Brown tabi gene siz bilirsiniz bi öneri sadece.. Kolay gelsin
 
Geri
Üst