Demir Demirkan

okyanusta rüzgar yüzümde yüzün bir aşığın nefesiyim bugün,kalbine uzanan bu yolda,bensin artık sen vazgeçtim kendimden...sözlere bak beeeeee .... ya çok değişik olmuş ..ben çok beğendim yalnız alışmam biraz zaman alacak ;) :roll: alışılmışın dışında bir tarz :idea: hayırlı olsun arkadaşlar..
 
bi kaç konserinde bulundum...gitar soloları çok iyi bence ve pentagramdan bağımsız da değerlendirmek gerekir derim ben
 
o nasıl gitar çalmaktır yaaa!! kliplerini fln izlerken tvnin içine gircem nerdeyse mest oluyorum harika bi müzisyen
çok başarılı bi besteci, gitar dehası.. ne denebilir ki
allah başarılarının devamını getirsin beğenerek dinleriz.. :)
 
Sert müziğiyle beni duygulandırabilen nadir kişilerden. "İstemek Yetmedi" yeterli. Single'ı beğenmedim ama diğer albümlerinde oldukça fazla güzel şarkıları mevcut..
 
kbryantt demiş ki:
Sert müziğiyle beni duygulandırabilen nadir kişilerden. "İstemek Yetmedi" yeterli. Single'ı beğenmedim ama diğer albümlerinde oldukça fazla güzel şarkıları mevcut..


vayyyyyyyyyyyyy istemek yetmedi hayranı bir arkadaş haaa
hayret bencede en iyi şarkısıdır bu adamın ama hep es geçilmiş atlanmış pek sallan mamıştır...
 
demir demirkan hayranlarına güsel bir haber verim. bugün gazetede barışarock festivaliyle ilgili okudum haberde çok güsel bir isim gördüm:) eehh tabiiki kim derseniz DEMİR DEMİRKAN!

isim listesinde demir demirkan ında ismi geçiyordu arkadaşlar. umarım çıkar ya... hangi gazetede gördüm tam hatırlamıyorum ama baya geniş kapsamlı bilgi vardı ayrıca barışarock festivali ile ilgili. barışarock ta demir demirkan ıda görmek dileğiyle :)
 
bir gün gazetesinden alıntı:

Festivale katılımı kesinleşen sanatçı ve müzik grupları ise alfabetik sıra ile Ani-ma, Aylin Aslım, Bulutsuzluk Özlemi, Ca-tafalque, Çamur, Deli, Demir Demirkan, De-mirhan Baylan, Gevende, Kara Güneş, Kara Kedi, Kardeş Türküler, Koma Revşen, Kurtalan Express, Moğollar, Mor ve Ötesi, Nida (Suriye), Redd, Solitary, Telvin ve Yaşar Kurt şeklinde sıralanıyor.

bu başlıkta gördüm demir katılacak şekilnde hemen bi araştırma ve hakkaten gerçekmiş :) süper

barışarock her geçen gün dahada büyüyen daha da sesimizi duyurabildiğimiz bir festivale dönüşüyor. demir gibi bir isimde barışarocka çok şey katacak.
 
barısa rocka bastan beri destek veren biri olarak çok mutluyum
aynı zamada dd fanı olarak gerçekten süper bir haber
hatta unutamadığım anlardan biri ilk dulyduğumda verdıgim tepki :D
gerçekten gitmek için adanayı tırmalıcam bençe çok güzel hatta mütis bir haber zaten çıkacak isimlerim hepsi baba ya hayatta gidilmesi gereken 2. bir festivale gerek dulurmayan nitelikte bir şeyler diyebilirim en azından çadırında yatıp müziğini dinlemk isteyen biri olarak hayırlısı olsun gidersem kesinz beni en önde hayat nedir tisörtükxmle görürsünüz :D
 
Geri
Üst