Demir Demirkan

Yönetici Uyarısı: Mesaj içeriği anlaşılmayı güçleştirecek ölçüde yazım ve anlatım hatalarına sahip olduğundan yönetim tarafından silinmiştir. "V" yerine "W ya da F" , "Z" yerine "S", "K " yerine "Q" kullanmayınız ve kelimeler üzerinde gereksiz kısaltmalar yapmayınız. Kasıtlı olarak Türkçe'yi yanlış kullanmaya devam etmeniz durumunda siteden atılacaksınız. Lütfen Forum Kurallarını okuyunuz.
 
bu arada ferock cum tabii barışarock içinde bir kesin bişey söylenemez. daha net kesin değil isimler... zaman göstericek bakalım ama büyük ihtimalle yer alacak. kendisi arkadaşlara yer almak istediğini belirtmiş...
 
zeytinli rock fest. 1 günlük 1 YTL kombine 3 YTL :)

bu arada aktüel'in -18 dergisinde Demir'in röportajı var hangi sayısı bilmiyorum ama SEZEN AKSU kapak :)
 
ferockcymbal demiş ki:
barışa rocktan çıkmasında demir baska bir sey istemiyorum

Demir Demirkan 26-27 temmuz'da barışarock'ta çıkacak... Umarım listede kalır...

bkz: http://www.barisarock.org/kimler_caliyor.php




barisarock.gif
 
bu arada demirkafalardan haberiniz var mı :D

FARKLI OLMAYA CÜRRET ET!
DAHA ÜSTÜN BİR HAYATI HEDEFLE!
SIRADAN OLMAK ÖLÜMDÜR!

Çoğunluğun kuralları yerine kendi prensiplerine öncelik ver. Seçimlerini kendi etik kurallarına, değerlerine ve prensiplerine göre yap ve sonuçlarından tamamen kendin sorumlu ol. Çoğnluğun dayattığ bir hayatı kabullenme. Topluluktan farklı olmaktan korkma ve farklı olduğun için kendini sev. Topluluk farklı olandan korktuğu için senin aynılaşman için elinden geleni yapacaktır, taviz verme. En küçük tavizin bütünlüğünü yitirmen demektir. Çoğulların takdirini ve onayını beklemek en büyük zayıflıktır. En değerli takdir öz eleştiriden doğandır.

Sıradanlığı asla kabullenme. Sürekli daha yüksek seviyeli bir varoluş şekli ve üstün bir hayatı hedefle. Daha üstün bir hayat her zaman daha çok para, daha çok mal, mülk demek değildir. Daha üstün bir hayat mutlak özgürlüğe ulaşma çabasıdır. Bu da ancak kendi prensiplerin doğultusunda yaşamaktır. Bilimde ve sanatta devrimler yapanlar her zaman sıradışı insanlar olmuştur.

Bilinmeyenden korkmamak ve anlamaya çalışmak, iyi ve kötü, doğru ve yanlışı ayırt etmek bilgeliktir. Bilgelik hayatttaki tek gerçek güçtür. Zihinsel ve duygusal gelişim için çalış. Duygu ve düşüncelerinin mutlak hakimi ol. Şiddet ve yıkımı reddet. Cehalet ve sorumsuzluk en büyük düşmanlardır. Bilim en değerli araçtır, kullan.

Hiçbirşeyi sorgulamadan ve kendi yargından geçirmeden kabul etme. Varoluşunun tek sorumlusu sensin. Kendini tanımladığın şekilde varolursun. Sana satılan tüm maskeleri reddet. Büyü! Kendi kendini yarat.

Demir Demirkan



demir'in bu yazı için yorumu şu ola ki; "bu kafada olan herkese ben 'demirkafa' diyorum. öyle komünite yaratma gibi bi çabam yok. herkes benim ne kafada olduğumu bilsin diye.."
 
Geri
Üst