Demir Demirkan

para mara için ayrılmış falan denmiş de demir demirkan belki de şu rock camiyasının en zengin müzisyeni.adamın müzik kariyeri dışında ortak olduğu birçok işletme var.sürekli toplantılarla uğraşıyormuş hatta.(bazı işetmeleri de sertap erenerle yönetiyor)
 
Evet;Demir'in sertablı ve sertabsız birçok şirketi var.gazetelere konu olan son şirketi de 'demirkan yatırım'.tüm bu çabaları ruhundaki o sert albümleri yapabilmek için ve elbette de tüm insanlar gibi hayat standartlarını sağlamak için.
 
öncelikle çekilen resimler süper... saolun link için :D

demir bence mütis biri hem müzik hemde is hayatında

bende iş hatının içinde olan biri olarak takdir ediyorum. demiri tek yönlü iifade edemessiniz zaten. o bence saman altından çok iyi isler becereiyor. müzikten kazandığı parayı bence iyi yatırım yaptı.
yanınada kafa kadın bulup iyi yerlere geldi. tabi bende onu örnek alıyorum hanı örnek derken benim ilerde yapacağım isleri o benhden önce yaptığı için örnek almıs durumuna düsüyorm.

normal iliskelirde 1+1=2 iken bizim iliskimiz 1+1=3 diye bosuna demiyor. bu söz zamanla herkes arasında yayınlaçaktır. bu sözünü ilk duyduğumda demiri çok iyi tanyan biri olarak bunları düsündüm. bence her ilki böyle olmalı akıllı adamın halı baska yaa :D gerçekten tebrik ediycek adam. hanı müziğe baska yerleryle bakıp ben parayla müzik yapmam anlayıs geride kald5. böyle diyenler ertesi gün piyasa mail olup çıktılar. tabi para kazançam diye piyasa malı yapmak yalnıs. fakat idallı giripte aksını yapmak daha yalnıs.

demir ilk 2 albümü biraz öyle ama onun sartları sonra parasını kazanıp isini kurunca adam istedığını yaptı ve gerçekten türkiyenin en iyi kazanan adamı :D gözlerinden öpüyorum cnm abimii
 
kerem abi,ozan ve nedim yerlerini alcaklar,ışıklar söncek ve başlıcaklar...derken,o çılgın adam gelcek ve gerçek rockcılar burda mııııııııııııııı die bağıracak ve bizde eveeeeeeeeeetttt die delircez.sonra başlıcak o elektrosunu konuşturmaya 2 dakika sonra dünyanın yollarını gircek başlıcak tüm zamanların en !hard! konseri.
az kaldı aazzzzzzzz :twisted:
 
eengin demiş ki:
kerem abi,ozan ve nedim yerlerini alcaklar,ışıklar söncek ve başlıcaklar...derken,o çılgın adam gelcek ve gerçek rockcılar burda mııııııııııııııı die bağıracak ve bizde eveeeeeeeeeetttt die delircez.sonra başlıcak o elektrosunu konuşturmaya 2 dakika sonra dünyanın yollarını gircek başlıcak tüm zamanların en !hard! konseri.
az kaldı aazzzzzzzz :twisted:
wayy bea..gitmiş kadar olduk galiba :LOL:
 
umarım çok güzel olur konser ve ordan bize güzel haberlerle dönersin şu başlıkta tartışılan havada kalan herşeyi sorarsan sevinirim(mantıklı olanları tabi) :D :D öyle bir dağıldıki pentagram olayıyla anca toparlandı
 
valla ben o defteri kapadım fanatiklerin yaptıkları terbiyesizlikler sonrasında bu konu hakkında konuşmuyorum.demirin pentagrama sadece yardım edeceğini (elektro çalarak) ve kendi yolunda yani demir demirkan olarak müzisyen ve yorumcu kimliğiyle devam edeceğini biliyorum.gerisi de beni bağlamıyor.konseri beklerim pantagramın ve giderim o kadar ;) p.m. den yazışırız kardeşim olmazsa ;)


demirle sertab geçenlerde kanyona sinemaya gitmişler tv de verdiler.ama gülmekten röportaj yapamıyolar.noldunu sordular meğerse hokkabazın galası varmış :D :D geri dönmüşler :D :D :D :D :D acayip koptum bendeee :D :D
 
yeter artık asosyal oldum bu sefer demir konserine bende gidicem yurttan atılsamda umrumda diiiil ya bıktım kardeşim:(
 
gurultu,demir sevmez öyle ortamları :) every that ı can i kazandıklarında da %90 programları geri çevirdi.2-3 programa katıldı.demir rahat izleyemez gittiği sinema filmini öyle bir ortamda.zaten o filme gitmezde :twisted:
 
girişte-çıkışta objektifler bilmem neler...
demir bodrumda bilinmeyen bir adada sertabla gezerken bu yaz,magazinciler geliyor ve ertesi gün başlık:every that ı can in bestecisi ve ünlü rockcı demir demirkan magazin ekibini görünce aniden taksiye binip uzaklaştı :D
ya en çok çocuklar gibi gülüyolardı hallerine ben de ona çok güldüm :D :D
 
Geri
Üst