Gestapo [Rock] - Ankara

bu haftasonu rockncoke var öbür hafta geliyorum programınıza,Hakan'ı gördüm geçen sizi ne kadar özlediimi anladım,gelip bi izliyim bi göriyim sizi uzun zaman sonra,sevgiler...
 
Gel Canercim,bizde seni özledik... Oturur laflarız biraz,bide POD kullanımında bi-iki sorum olacak :)

Evet arkadaşlar bu özel ve sizleri ilgilendirmeyen&başınızı ağrıtabilecek muhabbetten sonra sizleri ilgilendirene geliyor sıra...

BU HAFTAYA ÖZEL OLARAK BUGÜN GESTAPO 21.00 - 22.00 CİVARI YOLCU'DA SAHNE ALACAKTIR!
[Yani Cuma - Yani bugün - Yani 01.Eylül - Yani... ]

Şimdi böyle dedim yanlış anlaşılmasın,Cumartesi [Yani Yarın - Yani 02.Eylül - Yani...] de programımız aynen devam edecek...

2 gün ardarda çıkıyoruz aynı sahneye benzer playlistlerle... [Aynısı demiyorum farkettiniz siz 8) ]

Şimdi arkadaşlar YOK ben cumartesi gelemiyorum hasta oluyorum,YOK c.tesi günleri aile toplantısı oluyor,YOK sevdiğim dizi c.tesi günü sizin program saatleri arasında 8O ,YOK ben c.tesi günleri ishal oluyorum diyenlerden iseniz bugün sizin gününüz ;)

Ben uyarıda bulundum - üstüme düşen görevi yaptım... :roll:

Aynı zamanda bugün duyduğuma göre Yalın Bey yeni amfisi 60W Roland Cube ile spotları üzerine çekecekmiş - beni sindirip ezecekmiş - sahneden indikten sonra da jöleli saçlarıyla hovardalık yapacakmış! 8O :LOL:

Duyduk duymadık demeyin ve kendinize iyi bakın!

Saygı&Sevgi...
 
Gestapo'da çalkantılar... :LOL:
Yok ben diğerleriyle konuştum,seni atıp yerine twin kullanan birini alıcaz ;) :LOL:

Ben diyorum foruma Dağhan cingeni yazmasın diye ama kimse anlamıyor :roll: :D

Öptüm gülüm :*

Bu arada bizi dinlemeye gelen ve Yolcu'yu bu günde hınca hınç dolduran herkese teşekkürü borç bilirim süperdi seyirci bugün! :D
 
Öncelikle üşenmedim 23 sayfadaki bütün yazılanları okudum (eee o kadar senelik arkadaşlığın hatırı var), yazılanlara bakınca sizlerle gurur duydum lannn. Okulda milletten bozuk para toplayıp BME'ye gittiğimiz günleri hatırladım, hatta çok üşüyünce 7. caddede ateş yakmıştıkta çağdaş sonra işeyerek söndürmüştü, hatırladınız mı? Ne günlerdi beee :roll:

Ben liseden sonra bıraktım bu rock işlerini "Eller Havaya :LOL: "ya döndüm ama sizin bir konserinize gelmek istiyorum. tunalı'da çıkarsanız kesin orda olucam. (Mert'in iyi bildiği gibi bize 5 dk. ;) )

unutmadan; ben sırf buraya yazıyım diye foruma üye olayim siz bodruma kadar gelip aramayın. Bi de utanmadan Mavi'deki fotolarını koymuşlar, size inat Halikarnas'ta, catamaran'da, Fink'te ve Türkbükü beach'lerindeki fotolarımı koycaktım ama dua edin anlamıyorum bu forum işlerinden :)

hadi bakiim başarılarınızın devamı dileğiyle.....
 
:eek: Vay Giray buralarda mı görüşecektik senle? Çok oldu hakkaten lan...

Uğra bigün programa ama Tunalı işleri %100 kesinleşmedi sen yine en iyisi evimize yani Yolcu'ya gel biramızı iç,gerçi o Catamaran'da Halikarnas'ta içtiğin biralara benzemez ama olsun ;)

BME günlerini hatırlamaz olur muyum,Ankara'da adamakıllı pek stüdyo yokken oraya takılır okulu asar bira içerdik - gerçi sen içemezdin :LOL: Sonra adamlarla arkadaş olmuştuk da ondan sonra adamlar batmıştı :LOL:

O 7.caddedeki olay için bana cevap hakkı doğdu! Ulan zaten it-kopuk hayatı yaşıyoduk - üşümüzüşüz ateş yakmışız,üstüne bide çişim gelmiş! 8O Kimsecikler yoktu,ee yakılan ateşte öylece bırakılamazdı... 8) Su alacak paramız yoktu neyle södnürseydik? Bide senin gibi arkadaş olmaz olsun,albüme gitsek vs sen ilerde şantajda yaparsın adama! Gitmiş foruma ne yazmış haywan :LOL:

Neyse forumu kötü emellerimize de alet ettikten sonra,lisede ekmek arası bisküvi yediğim arkadaşım Giray'ı öpücüklere boğuyorum...
 
CaGDaSH demiş ki:
Bide senin gibi arkadaş olmaz olsun,albüme gitsek vs sen ilerde şantajda yaparsın adama! Gitmiş foruma ne yazmış haywan :LOL:

Mert ile Dağhan nerede, onlarında kirli çamaşırlarını dökücem ortaya :twisted:

Mesela Mert'e bass gitar çalmayı ben öğrettim diye sıkıp polemik yaratırmışım :p (gerçi mert bana öğretti ama olsun)
 
CaGDaSH demiş ki:
Burak Ve Sercan Beylere atfen : Bende ondan severim :mrgreen:

Bu arada son aldığım duyumlara göre Gestapo Grubu üyelerinin bir kısmı tezkere eyleminde kameralara yakalanmışlar,Yalın Bey şuan İstanbul Merkez'e çekilmiş polis tarafından,Mert Bey çenesine yediği jop darbesinden ötürü doktordan yeni gelmiş evine istirahatteymiş,Hakan Bey'in ise doğası itibariyle kavga vs ortamlarından çok iyi kaçmasından ötürü hiçbir zarar görmeden sıvışmış olay yerinden sonra da bir barda eğlenirken görünmüş arkadaşlarıyla :LOL:
 
Madem Çağdaş Bey’de değindi konuya efenim biz Salı günü yani 5 Eylül’de asker gönderme tezkeresinin çıkmaması amacı ile Hakan ben ve Yalın’dan oluşan kadromuz ile meydanlardaydık elimizden geleni yaptık fakat sonuç malumunuzdur bu arada çenemde bir sorun olduğu doğrudur ama jop yemekten değil sanırım fazla konuşmaktan olsa gerek bunun dışında Yalın Bey’imiz bilmem kaç milyarlık gitarını almak için şu an itibariyle İstanbul’da(ne de olsa Gestapo’da sürpriz bitmez) bu arada araya sıkıştırayım bende yeni bir gitar aldım kendisi çiçek gibidir bu arada Hakan Bey’imiz artık kederden midir nedir bilmem cidden gecenin ilerleyen saatlerinde bir bara gitmişler.Bazı grup üyelerimizi de gözlerimiz aramadı değil hani anlayan anlar…………
 
ges-tapo demiş ki:
bu arada çenemde bir sorun olduğu doğrudur ama jop yemekten değil sanırım fazla konuşmaktan olsa gerek

zuahha sonunda anladın :LOL:

ges-tapo demiş ki:
Bazı grup üyelerimizi de gözlerimiz aramadı değil hani anlayan anlar…………

:oops: evet bu durum yüz kızartıcı ama Dağhan Bey ve kendim adına konuşuyorum,bizim o saatte stüdyomuz vardı başka bir grupla o yüzden gelemedik,birdahakine ... ;)

Bu arada programa gelip gelmeme konusunda kararsız olanlar için konuşuyorum,yeni ekleyeceğimiz şarkılar çok güzel,mutlaka gelin derim ;)
 
yine bir cumartesinin ardından bu gün yolcuyu tıka basa dolduran tüm arkadaşlarima "forum" huzurunda(ne demekse) teşekkür etmek istiyorum yeni konserlerde görüşmek üzere!! ayrica mertcim yeni gitarin süpermiş konserden sonra söylemeyi unuttum =)
 
kısacık kalabildim, napıyosunuz ne ediyosunuz meraktaydım, iyi oldu uğradığım. pek forum takip edemiyorum, yeni gördüm bu gece, hayırlı olsun yeni gitaristiniz...

yine cok güzeldiniz bu gece sahnede, sizi izlemek gercekten cok keyifli... hakancığım yine döktürdün ya müthiştin! çağdaş sen de spotun azizliğine uğradın tanımadın beni yazıyorum bunları bi kenara... :)

başarılar arkadaslar!!!
 
beyler dün geldim uzun bi aradan sonra sizleri görmek güzeldi hergün daha da iiye gidiosunuz sizi cidden kutluyorum azminizden dolayı... güzel şeyler yapıyosunuz ama bazı gruplar gibi cin olmadan adam çarpmaya kalkmıosunuz :D bigün tekrar geldiim zaman ya da hakanın dedii gibi siz gelirseniz yine izlerim sizi :) tekrar görüşmek üzere... ha bu arada yeni gitarınız hayırlı olsun mert bey gözler yine kaymıştı :D hadin eiwallah....
 
bugünkü güzel performans için teşekkürler... sizi her geçen gün daha da iyi görmek beni hem çok sevindiriyor, aslında çok da duygulandırıyor... yazacak çok fazla şey yok gelenler gördüler zaten, yeni gitaristiniz yalın da gruba "cuk" diye oturmuş, hani derler ya boyu boyunuza huyu huyunuza o hesap :D
 
Geri
Üst