Kehanet (Heavy Metal) - Ankara

afis8xd.jpg




Herkesi bekliyoruz...
 
_Blackheim_ demiş ki:
Ya bide şu an washburn kullanıyorum ama deiştiricem ne öneririsiniz ilter ve emre hııı ?mesela siz ibanez kullanıyosunuz dimi? veya jackson mu meselaaa öneririsiniz ? bişi söleyiinn alooo washburn artık istediimm ses vermiyooooo deiştircem bu iki haftada yaa acil yardımmmm :( tremolo kollu bişii önerin ilter emre hadi yawwww :D

İboş (ibanez) iyidir yaw :D sen bi özel mesaj at bana MSN den konuşalım...
 
Furkany demiş ki:
Emre kayıtları yollamamıştı meraktan çatlamıştım,yerinde dinleyelim bari Kehanet bestelerini :p
Şafak 4 :twisted:

İlerde kayıtları belki foruma koyarız Furkan ' ım.Ama onu beklemeye gerek yok 14 mayıs varken bence :D Zaten parayı afedersiniz sıçan bir grup olmadıgımız için düdüklü tencereyle profosyonel 1024 kanal kayıt yapamıyoruz:D Mütevazi ev studyomuzda elimizden geldiği kadar :)

Zaten senin gibi 2-3 kişiden başka bizi seven destekleyen de yok , ne gerek var kayıt yapıp koymaya aslında :p :p :p Kim dinlicek sanki...


Neyse Semih efendi iki ucu xlr kablo almassa kayıt falan yok zaten.Bak burdada yazdım git al artık hayırsız :x

Ben böyle konuşmaya devam edersem bizde forum grubu olcaz zaten az kaldı ama böyle gece 2 ve alkol sınırlarını zorlamış durumda olunca hoş görün beni efem.Hadi saalıcakla kalın pazar günü görüşmek üzere...;)
 
_KehaneTEmre_ demiş ki:
Zaten senin gibi 2-3 kişiden başka bizi seven destekleyen de yok , ne gerek var kayıt yapıp koymaya aslında :p :p :p Kim dinlicek sanki...

Emre valla bunları senden bir daha duymuş olmayayım!!! Daha bu yaşta, bu zamanda bu ne vazgeçmişlik, koyuvermişlik ?!?! :evil:

Böyle şeyler demek sana hiç yakışmıyor. Kehanet çaba harcadıkça, uğraştıkça eminim ki istediği yerlere gelecektir ve hakettiği ilgiyi toplayacaktır.

Ama böyle daha şimdiden vazgeçmek, daha fazlası olmayacak demek çok yanlış!!!

O zaman bende Ağustos' ta askere gideceğim, sonra iş güç olacak, o zaman ben hiç uğraşmayayım, Knightmare' ın 33 yaşına gelmiş iki elemanı mekanda 25-30 kişi olsa bile çalıyor, keza Astrahan aynı, onlarda hiç uğraşmasınlar hiç birimiz hiç bir şey yapmayalım !?!?

Çok yanlış, bir an önce üzerinden bu olumsuz havayı at ve elinden gelenin en iyisi için yüreğini koyarak uğraşmaya devam et. ;) (şimdiye kadar yaptığın gibi)

Yarın görüşmek üzere. Senin iki çırpılmaya ihtiyacın var anlaşılan. İki çırpayımda seni kendine gel sen yarın, anla neden bana Kas Kemal diyolar :) ;) :twisted:

Keskin ruhlar asla ölmez,
Ruh yiğicilerin kör dikenleriyle.
Sür kızgın çeliği içlerine.
Hissetsinler kükreyen gücü,
Titreyen kalplerinde.

;)
 
Amanın Kemal valla çok haklısında ben nekadar didiniyorum bir bilsen , o yazı da bi tepki gibisindendi aslında.Ama sen beni bi çırp gerçekten kendime gelmem gerek :D Siz bırakmayın sakın abi.Ben yeterim daha album çıkmadan tüm besteleri ezberledim Özgür le tartışıyoruz hatta riffler hakkında bazen :D Hatta Kehanet ile coverlamak istiyoruz Forest ' ı izninizle :p Beceremeyiz o yüzden izin vermeyin :D


Furkany demiş ki:
Şafak mafak yok artık hüleaayynn :D Yarın mekanı yıkmayan popçu olsun mu Emrecim :p

Abi sen iste ben Roma yıda yakarım :p Hele Kas&Power Kemal'im beni çırpıp kendime getirdikten sonra ve bugün(cmt.) bir sebepten dolayı aşırı gaz olmam sonucu malesef beni pazar günü sahnede tanıyamıcaksınız:D Fazla kudurup yere falan düşersem veya rezillik falan çıkarırsamda şimdiden özür diliyorum :LOL:
 
Ayrıca sizin gibi güzel arkadaşlarımızın oldugu kanka , kardeş falan gruplarla aynı sahneyi paylaşmak yarın bizim için çok güzel olacak :) Yarın güzel bir gün olacak:D
 
Geri
Üst