voodoo

nora_ashira demiş ki:
grubunuzubirkaç kere dinlemiştim. solistinizin sahnesi cok iyi değil bence. izleyenlere cok uzak. oraya insanlar sadece müzik dinlemeye gelmiyoreglenmeyede geliyorlar. ama solist cok soguk. yıkıcı eleştiri olarak algılayıp üstüme yürümeye kalkmayın başkaları gibi.bir dinleyici olarak eksik gördüğüm bişseyi söylemeye hakkım var sanırım. yolunuz açık olsun!
o sırada başka şeylerle ilgilendiği için olsa gerek,gözgöze temas kurduğu doğrudur tabii ama izleyiciyle değil...
 
hımmm! eger ilgilenmesi gereken daha önemli bişi varsa mazur görülebilir :LOL: tercihlerine saygı duyuyorum.ama sahneye sadece müzik için cıkmıyorsun. oraya insanlar eglenmeye de geliyor. ben sana göbek at oyna falan demiyorum. biraz daha seyirciye yakın olabilirsin. tabi bu sadece bi tavsiye. çünkü bar programında kendi parçalarını calmadıgın için müzigin hakkında bişi veremezsin seyirciye. oyüzden seyirci seni sahnenle,sectiğin parcalarla ve söyleyiş tarzınla tanıyabilir. sahne performansı cok önemli bence. ;)
 
OOO baterist solist aşkı gibi bir durum mu var grupta yoksa sadece benim yanlış anlamam mı :?: Ayrıca ben solistinizden memnunum napıcaktı ki 'ooo kimleri görüyorum Aslı hanımlarda buradalarmış' falan mı diyecekti Ne yani piyanist şantör mü bu kız.Bir bar grubunun solistine göre yeterince sıcak bence.
 
bi tek beni yazdıgım mesaj mı rahatsız etti de şikayet yedi anlamadım.Zaten herkes açıksözlü olup derdini söylese böyle mesajlar atmaya da bunları sildirmeye de gerek duyulmayacak öyle diil mi?
 
punkserkan demiş ki:
saçmaliyosunuz arkadaşlar ilk önce..!solistin nereye baktigi bizi ilgilendirir başkalarinada bisi duşmez... bu tur seylerle ugrasmayin, bos isler . . ;)
Sahneye çıkmanın getirdiği bazı sorumluluklar vardır,buyüzdendir ki her önüne gelen sahneye çıkıp şarkı söyleyemez.Solistin sadece sesinin güzel olması bu sorumlulukların altından kalkabileceği anlamına gelmez.Sahne performansına ,izleyiciye verdiği enerjiye,sahnedeki duruşuna ve tabii ki özel hayatının başkalarının özel hayat sınırlarını geçmemesine dikkat etmek zorunda.Bunlar tabii ki boş işler ama önemli olanda bu boş işlerin altına imza atmamak. ;)
 
Eeee ünlü olmak kolay değil tabi ki. Magazin basını gördüğünüz gibi bizimle çok fazla ilgileniyor. :) Hakkaten bu işleri boşvermek lazım gitarlar çalınsın şarkılar söylensin. Demolar yapılsın.
 
Geri
Üst