Aslı

TurkRock müziginde öenmli bi isim oldugunu düsünüyorum.İlk albümünü halen bıkmadan dinlerim,güzel sarkıları vardır.Son albümü de yeni edindim,bu aralar dinlemedeyim...

Ayrıca kişil olarak cok begendigim bir insan,onunla tnısmayı cok isterdim
 
$ebnemden sonra adamım bu i$te asLııIıI :)

iLk aLbümü çok daha iyiydi ama bu aLbümündeki ironik $arkısına bayıLdım... ödünç aLdığım tüm erkekLere oda güseeeeeeLLLL.. ba$arıLı bu kızı seviorum ya..
 
son albümdeki punkçı tripleri rezil.. albüm de o kdr ii değil bence...

ya bi de punk karizması hiç yakışmıo kendisine biliom ama rockistanbulu tvden izlediğim kadarıyla pek hoş bişey kendileri...
 
98 mi 99 yılı mı eskişehir hayal kahvesinde teoman konserine gitmiştik, teomanın vokalisti 2 şarkı söyledi solo olarak bir tanesi my favourite game idi sanırım. neyse o vokalist Aslı imiş. o zaman hayran kalmıştık. şimdi pek sallamıyorum açıkçası :p
 
Cornflakegirl demiş ki:
Benim için çok değerli ve çok büyük bir önemi olan şarkıdır "kördüğüm" aslı kardeşimiz coverlamaya çalışmış ama iğrenç olmuş dinleyesim bile yok .Sadece aslı dan dinleyenlere tavsiyem bi de orjinalini dinlemeleri .

yener demiş ki:
hümeyra daha güzel söylüyor bencede.

Açıkçası insan okuyuncu yuh diyor. Bu Aslı'nın da dinleyeni var beğeneni var. herkes sevmeye bilir normaldir. Ama bunu her mesajın altına bir daha bir daha söylemek takıntı olsa gerek. mesela ben teomanı sevmiyorum desen gidipte her gün sevmiyorum rezil keppaze diye mesajlar atmam bir yorumda bulunurum ondan sonra zaten gidip bakmam fazla.. Görüyorum ki takıntılar kötüye odaklanıp arada iyileride bilinçsiz şekilde yargılamaya başlamış.
Yukarıdaki yazıları okuyun sonra hümeyranın şarkısını dinleyin bir de Aslı'nın kördüğüm versiyonunu... Aradaki fark bence açıkça belli orjinali güzel diyenler önyargıyı bırakmaları gerek.
Aslı piyasa olmuş laila dan çıkmış gibi sözleri düşünün ve Aslı'nın bugüne kadar hangi magazin programında yer aldığını hatırlayın? sanırım yok en azından ben hiç göremedim. Hareketleri tavırları ilk albümden sonra değişmedi aslında eski konserlerine gidenler birde yenisindeki gittiklerinde pek fark olmadığını görecekler tek fark dış görünüşünde olmuştur.
Albümün pop olduğu doğrudur. Ama albümü bu kategoride değerlendirirseniz zaten ne kadar üst düzeyde olduğunu anlarsınız. Ama rock olarak bakıldığında tabiki 4-4lük denemez. Kısacası biraz şu topici Aslı sevenlerine ayırın kötüleyerek pek biryere gidemeyiz. Vakti zamanında Aslı ya özlem tekin, şebnem ferah, ve bir çok rock bayanın taklidi olduğu söylenip durdu artık birinin taklidi olmadığını kabullenirsiniz.

Bu arada www.aslifanclub.com adresini açtık Aslı severleri bu adrese bekliyoruz 24.10.2004 pazar günü Aslı Fan larının İstanbul'da buluşması var gelmek isteyenleri bekleriz. Bu buluşmalar sonunda Aslı ile birlikte bir toplantı fikrimiz var ve buna Aslı'da sıcak bakıyor.

Sonuç olarak biraz sakin olalım piyasa şarkıcılara bakalım (petek metek börtü böcek dilek milek) Aslı'yı bu kefeye koymanın ne kadar yanlış olduğunun farkına varacaksınız. 3. albüm sanırım Aslı'nın kendini rock veya pop olarak nerede gördüğünün yanıtı olacak...
 
Geri
Üst