Bulutsuzluk Özlemi



Bulutsuzluk Özlemi'nin "Uctu Uctu", "Gunesimden Kac" ve "Yol" albümünden olusan 3'lu "Box" seti piyasaya cıktı.

Müzikal yaşamalarında ilk kez bir arşiv çalışmasına imza atıyorlar… 38 Bulutsuzluk Özlemi şarkısı bu sette… Türkiye’ de Rock Müzik tarihinin mihenk taşlarından sayılan 3 albüm “UÇTU UÇTU”, “GÜNESIMDEN KAÇ” ve “YOL” 3’lü box set halinde yeniden müzikseverler ile buluşuyor.. 20. yil için özel olarak tasarlanan, arşiv niteligi taşıyacak box set DMC ve ADA Müzik işbirligi ile müzik marketlerdeki yerini aldı. 3 albüm ve 38 sarkıdan oluşan box set grubun dilden dile dolaşan ve slogan olmuş“Sözlerimi Geri Alamam”, “Acil Demokrasi”, “Uçtu Uçtu”, “Hiroşima”, “Bayram Görüşmesi” , “Yine Düştük Yollara” , “Yollarda” , “YÖK’ ün Yıldönümü”, “Kaportacı” , “Lili Yarim” , “Boyalı Kuş” gibi bir çok şarkısını içinde barındırıyor.



1990 yılında yayınlanan UÇTU UÇTU, 1992 yılında yayınlanan GÜNESIMDEN KAÇ ve 1998 yılında yayınlanan YOL albümlerinden oluşan box sette , albümler Miam Stüdyolari’ nda yeniden mastering uygulamasina sokulmus ve duyum kalitesi 90, 92 ve 98 de yayınlanan albümlere oranla arttırılmıştır. Grafik tasarımları Bülent Erkmen tarafından yapılan ve arşiv niteligi taşıyan bu box set , Bulutsuzluk Özlemi’nin dinleyicilerine 20. yıl armaganıdır.

kaynak ve ayrıntılı bilgi : www.bulutsuzluk.net
 
Bi tarafta--->....
Yine aşınca çayın suyu boyunu
Belki yeniden karşıma çıkacaksın.

Göz göze durup bakınca
Göreceğiz,
Neyiz ve nerelerdeyiz,
Bilemiyoruz
Şimdiii.
HEY HO HEY HO!

Bİ tarafta--->....
Küçük bir çocuk yenı uyanmıs,
Gözleri mahmur...
Muavin de çocuktu, fakat
Uykusuzdu, bağırırken.

Yolda güneş yükseliyordu,
Güneye giderken..

sonra yaşamaya mecbursun,tepedeki çimenlik...klasik olmuşlar artık ;)
 
nejat çok yanlış bir seçim yaptı.. şimdiki davulcularına bir şey demiyorum çocuk iyi ama iyi olmak her zaman yeteli olmayabilir..bir çok iyi davulcu var hepside benzer tekniklere sahipler ama çıtaları aynı yükseklikte olan davulcuları birbirinden ayıran şey teknikleri değil çaldıkları şeylerdir..Gökçe DAYANÇ la görüştüler hatta prova yaptılar ama Gökçe ile çalışmayı tercih etmediler.. oysa bu grubun Utku ayrıldıktan sonra çok daha başka bir kana ihtiyacı vardı sondayı damar yoluna taktılar ama ihtiyaçları olan asıl kan yani Gökçe bulutsuzluğun damarlarında akmadan geri çıkarttılar...Bence Gökçe ile çalışmaya başlasalardı grubun soundu da enerjisi de çok farklı bir dinamiğe bürünebilirdi... ama bu olmadı...bulutsuzluğu yeni kadrosuylada izledim değişen hiç bir şey yok.. oysa dünya değişiyor.. değişmekten öte gelişiyor... son derece sıradan bir sound la devam ediyorlar yollarına... yolları açık olsun...
 
31 Temmuz Pazartesi 21:00
Bilet Fiyatları : 67 YTL - 56 YTL - 45 YTL - 34 YTL



BULUTSUZLUK ÖZLEMİ "20 Yaşında"

Konuk Sanatçılar:
Aylin Aslım, Cahit Berkay, Duman, Mor ve Ötesi, Şebnem Ferah, Zuhal OLcay


Rock müziğinin en iyi gruplarından Bulutsuzluk Özlemi de Açıkhava’da hayranlarıyla buluşuyor. Şebnem Ferah, Mor ve Ötesi, Duman, Zuhal Olcay ve Aylin Aslım gibi sevilen sanatçılar bu gecede Bulutsuzluk Özlemine eşlik edecekler.
 
Geri
Üst