Yüksek Sadakat

Asortiq_mnyq demiş ki:
pearl jam'in once adlı şarkısını bilen bilir şarkı tek bi melodiden oluşuyor ve yüksek sadakat da o melodiyi almış ve belki üstümüzden bir kuş geçer adlı şarkıya intro olarak koymuş bilmiyorum belki de tesadüftür..
esinlenme olabilir yav sonuçta bu işler böyle
 
konser bugün.muhtemelen 24 te sahne alırlar.birazdan çıkıcam.gelen olsaydı ii olurdu ama napalım.yine de hatırlatıyım:beyoğlu(istiklal caddesi ağa camiinden sağa dönün sorun) studio live 22:00 girişte bilet mevcut.
 
ben gitmek isterdim ama işim var.umarım ii geçer ben rock'n coke da fazla da beğenmemiştim performanslarını ama belki de o gün için öleydi bilmiyorum eengin dönünce yorumlarını bekliyoruz
 
03:28 gelmiş bulunuyorum arkadaşlar:)
evet,dipnotlar:
1)%70 i ingilizceydi ve konseri mahvetti.
2)esterabim cover'ı vardı ve süperdi.
3)'Kafile' , gecenin tek sert şarkısıydı.
4)Bu grubumuzunda fanları henüz oluşmadığından,'korsan' diye tabir ettiğimiz tipler çoğunluktaydı.
5)110 konseri gibi masalarda değildi millet,stand önü full'dü fakat ing.ing.devam edince salonun yarısı boşaldı.
6)Klavyedeki aşırı itici tipe karşılık inanılmaz yakışıklı bir elektrocuları var:)
7)umduğumdan da yavaştı hatta bi ara klavye-solist çalışması oldu az kalsın dansa kalkacaktı millet.
8)Çok çok ii bi bateristleri var.

Önemli:Alternatif müzik seviyosanız hafta sonu studio live de olun.suitcase adlı grup çok ama çok sağlam.asıl grup öncesi çıkıyolar 2 saat sahnede aslan gibiler valla.

Konser fotolatp://imageshack.us]
11ytp7.jpg
[/URL]rı:


mg227.imageshack.us/img227/2864/krd1.jpg[/IMG][/URL]




 
Engin... Abi ya konser kötü mü geçti şimdi. Tüh... Nys fotolar için sağol. Çok mu ing şarkı sölediler şimdi. Olmaz ki ya. Nys umarım toparlarlar.
 
Sormayın valla ya salonun yarısını kendileri boşalttı yani öyle deyim anlayın.Yaklaşık 7-8 tane ingilizce şarkı söylediler.2 tane aşırı slow yani onu da şöyle anlatıyım bas,elektro,davul bir araya gelip oturdular,klavye ile solist başladılar aman Allahım bi ortam görceksiniz.bi kafilede şöyle rock bişeyler hissettim sololar falan onun haricinde kötüydü şahsen bilseydim gitmezdim.zaten fotoların nerdeyse hepsi kafileden.çok enteresandı çok şaşırdım.bilseydim balansa teomana giderdim.hiç olmazsa türkçe bişeler dinlerdim.ya bide ingilizce şarkı ama böyle tam havai şarkılardı :)
 
Şaşırdım gerçekten 8O Albüme göre kötü bir konser yani :roll:
Merak ediyorum hep sahnede nasıllar :?: anlatımlara göre vasat, umarım bir gün canlı izlerim öyle karar veririm..
 
öncelikle eengin teşekkürler herşey için ama memnun dönmemen iyi değil tabi...bukadar ingilizce ağırlık vermeleride çok garipvay be amma şaşırdım :roll: salon boşaldıysa... neleri söylediler ki?
 
öncelikle konsere gıdıp bılgı veren arkdasa tesekkurler yorumlar uzerıne grubun kendı sıtesı olan www.yukseksadakat.com adresıne gırıp sole bı baktım orda bı playlıst fotosu vardı.belkı degısıklıge ugramıstır veya ugramamıstır bılemıycem ama
yabancı parca dedıklerınızden ;

perfect strangers ve hush (deep purple)
messahe in a bottle (the police,sting)
another one bites the dust (queen)
whole lotta love (led zeppelin)

baktıgımızda another one bıtes the dust queen'i tanımadıgımız aslında sound olarak yapıldıgı yılı tanımlayan tam bır dısco sarkısıdır ys genelde konserlerınde calar hareketlı canlı bır parcadır
deep purple'ı bılıp perfect strangers dınlemeyen yoktur herhalde (olamazz)
kı bu sarkıyı ıron maıden'da coverladı dream theater'ıda coverladı kı gercekten vurucu bır parcadır sound'u hızlıdır serttır ozellıkle sarkının outrosuna dogru aksak davul solosu vardırkı (calınması zordur burasını herkesın g. yemez)
hush'ı da yumusak kabul edelım
message ın a bottle tam bır cover parcasıdır ıstanbulda herhangı bır yerde herhangı bır gruptan bu sarkıyı cok kere dınleyebılırısnız
led zeppelın'i zaten herkes calıp soleyemez robert plant gıbı gırtlagı olan solıst azdır cemılde az olanlardandır.

neyse sadete gelırsek ys'nın sectıgı sarkılar kendı albumlerının genelıne ındırgeyecek olursak aslında sert kalır belkı ustu.... adlı sarkıyla pop kulturunun (maalesef) esırı olmus bır grup konserınde deep purple,queen,police coverı yaparsa seyirciyi kacırır ıste bu zaman yukseksadakat kendı cızdıgı yolu gosterır dınleyene kendı kulvarının yaptıkları muzıgın aslında babalar gıbı rock oldugnu gosterır ki (80'lerden bahsedıyorum sımdıkı ayagında converse boynunda kravat olmayan genclerı ) buda o gece oraya gıdıp ustumuzden kus gecer tadında konser dınlemek ısteyen ızleyıcelere kapak olmus olur vede gercekten alternatıf rock muzıgı sevenler ıcınde gonul bırlıgı olur bu noktada zaten yavas yavas grubun durusu tarzıda kendını bellı eder ve bellı bır konser ızleyıcısı ıle (fanlarıyla) buna devam ederler.
şahsen olması gerekende budur.bu noktada populer dınleyıcı kıtlesındende kurtulur.
 
Geri
Üst