Rewind - Ankara

mar demiş ki:
Kendinize haksızlık etmeyin gayet fit görünüyordunuz :). Yakko mesajın var cevap bekliyorum.

Konsere gelmiş ve de dinlemiş olan herkesin elestirileri bizler için önemli..Kilolar alınır, verilir bir daha alınır ve yine verilir.. Peki onun dışında bir yorumunuzu alabilsek ?
 
Yeri gelmişken Rewind şimdilik 3 kişi olarak devam ediyor. Baştaki katkılarından dolayı emek arkadaşımıza sonsuz teşekkürler. Biraz ince eleyip sık dokuyoruz kafamıza yatmadıkça yeni bir gitar düşünmüyoruz zaten çok uzun zaman tek gitardık. Gruba her açıdan uyum gösterebilecek biri olduğunda aklımızda 2. bir gitarist fikri bulunmakta.

Şimdilik konuk olarak yer aldığımız siteyide stand by a aldık. Dload şu an için mümkün değil.Yakın zamanda bu işe yakışan hale getirip eksiksiz güncellemelerle sunacağız umarım
 
yolcuaf2yeni9rj.jpg



Herkes Davetlidir... ;)

:metalhead

Gruplara Başarılar Diliyorum
 
Tüm basarı dilekleriniz için tesekkurler ederiz

Metin (Rewind /Bateri)

**
9 Nisan Pazar Yolcu Rock Bar' da çalacak olan grupların bateristleri benimle temasa gecerse sevinirim (davul ve ekipmanlar hakkında)

Msn adresim
[email protected]
 
son konserde kalıp sizleri izleyemedim ama bu sefer sonuna kadar oradayım ve sonuna kadar kafa sallayacam cover çalmak grubun gelişimi için pek faydalı olmayabilr ama dave lombardonun dediği gibi ''slayer'ı başka gruplarla karıştırmayın,karşılaştırmayın'' kolay gelsin
 
Kendi açımızdan konserlerde cover çalma planımız pek yok. Ama olurda çalarsak eger, sanırım bu önce Slayer olacaktır.
 
9 Nisan 2006 Yolcu Rock Bar 99.gün Konseri

Rewind (playlist)

1- Mr.A
2- No Fear
3- Silver Wing
4- 1-4-O
5- Cell
6- Blockout
7- Black Territory
 
Geri
Üst