İnsan (Rock)-izmir

goldboyyy demiş ki:
sizi bekliyoruz zaten iyidiniz demekki eksiklerinizi gördünüz demekki daha iddalı bişekilde geri döneceksiniz bence bu övgüler abartı değil bunlar doğru ama aynı zamanda çok mütevazisiniz ancak bu kadarda mütevazi olmayın iyisiniz bunu kabul edin en yakın zamanda sahnelerde görüşmek üzere BYEE....

elestrılerınıcın saol cok heycanlı olduun yazından bellı daah az demekk kı kulansaydın daah guzel olcak evet deısm yavas yavas yerıne oturuyoo bakalım yıkabılcez mı: :) :oops:
 
evet yaaaa biraz fazla kullanmısım olsun:)))))))zatan sizden beklentimizde bu sahnaye çıkın ve ortalığı darma duman edin!!! sahneye çıkış tarihiniz belli mi???merakla bekliyorum..... acaba değişim nerelerde olcak ????ama unutmayın ki nasıl bi değişim yaparsanız yapın biz seyirci olarak hep arkanızdayız unutmayın!!!!!!!kendinize iyi bakın ve tam gücünüzle dönüş yapın..... SELAMLARRRRRRRR:))))))))))))
 
arkadaslar grubumuz cok yakında onlıne olacaktır..calısmalar tum hızıyla devam edıyorr.ılk cıkısımızda bızzat senı bılgılendırcem goldboyyy ınsanı :)
ılk demo muz cok yakında salıncak ortalıaa
bıraz bomba gıbı gelıyozz kusura bakmasın kımse :)
 
bilgilendirirseniz çok sevinirim:)))hatta demonuzu gönderirseniz dahada çok sevinirim:)))))) demekki bomba etkisi yaratmayı planlıyorsunuz HARİKA EN YAKIN ZAMAN DA SAHNELERDE GÖRÜŞMEK DİLEÐİYLE BYEEEEEEEEE:)))))))
 
IN- SAN grubunu son elemanlariyla tekrar tanitiyim ben...vokal ve elektronik gitarda bir degisiklik yok.Gruba ben tahir(davul) ve Ahmet(bas gitar)dahil olduk

vokal-tuncer
elektronik gitar-recep
bas gitar-ahmet
davul-tahir

Calismalar son hizla devam ediyor.Bizde en yakin zamanda sahneye cikmayi planliyoruz.Su anda uzerinde calistigimiz bir cok parca var onalrin duzenlenmesiyle ugras1yor Recep ve Tuncer.Su anda hali hazirda demo yok ama sahneye ciktigimizda tabiki kendi parcalarimizida calicaz.

ilginizden dolayi cok tesekkurler.
 
selamlar tahir kardeş gruba güç katacağınızdan süphemiz yok sizi hepbirlikte en yakın zamanda görmek istiyoruz byeeeeeeee:)))))
 
Arkadaşlar namınızı çok duydum ama hiç izleme fırsatım olmadı...Baya övdüler sizi.Bakalım dedikleri kadar varmı. :)
 
kendı kendını yedi bitirdi derler ya paraladı kendınıı aha aynen oyle olmusss :) bas saglıı dılerıklerımı ıletıyorum sevenerıne :)

namımız yedi duvele yayıldı demek!!! şimdi dunyaya yaılmamız lazım :)

yeni bi yapılanmaya gırdıımız ıcın vızelerden sonra sahnelerdeyız tekrar :)

VOKAL : Tuni
GİTAR : Reci
BAS : Ahmet
DAVUL : Tahir

ÇOK YAKINDA :)
 
arkadaslar
26 27 NİSAN aksamları İ İ BF fakultesının
kokteylindeyizz..

yer i i b f bahcesi
(zaten sesimi duyan gelırr)
herkesı beklerızz
ıstısnalar gelmsın!!!hehehehe
 
Arkadaslar ege Unıversıtesı i.i.b.f. konserınde bızi yalnız bırakmadıgınız ıcın tesekkurler.Tum olumsuzluklara gergın ve sınırlı olmamıza ragmen(gergın ve sınırlı olmamızın nedenı tehdıtler,bızden oncekı grup ve ses duzenıdır) konseri vermeyı basardık.Tekrar cok sagolun........
 
Geri
Üst