Groza

  • Konuyu açan Necrophilisma
  • Başlangıç tarihi
GROZA / YENI ALBÜMDEN ILK MP3!!!

Yeni albüm Kör Kilavuz'dan ilk mp3 "belki kurtulursun" space sayfasina eklenmistir. Groza'nin 3. stüdyo albümü "Kör Kilavuz" yakinda piyasada!

Türkçe Doom-Dark metal olarak nitelendirilebilecek yeni albümden ilk parca myspace sayfasina eklendi. 2. albüm "Geçmisin Kasvetli Izleri"yle birlikte daha soft bir yapiya bürünmeye baslayan Groza yeni albümle birlikte bu çizgide daha net bir durusa sahip olmaya basladi. albümden yeni parca ilgilenenlerin begenisine sunulmustur.
 
GROZA Yeni Klip Yolda!

Bahadir Uludaglar’in solo projesi Groza’nin yeni albümü “Kör Kilavuz” yakinda piyasaya cikiyor. Bu albümden ilk klip “Denizlere Dönecegim” isimli parcaya geliyor. Klibin full prodüksiyonunu Raatsiz Productions üstlendi.
Klip ilginç senaryosu ve efektleriyle dikkat cekecek nitelikte. Tamamina yakini su altinda çekilen klibin gelecek ay kurgu ve montaji tamamlanacak. Klibi MTV Türkiye, Dream TV, TRT gibi pek çok kanalda izleyebileceksiniz.

raatsiz_logo.jpg


kliparkasi2.jpg
 
Groza yeni albüm "Kör Kılavuz" mart ayinda piyasada! IMM Müzik'ten cikacak olan albümü Türkiye genelindeki tüm D&R'lardan bulabileceksiniz.

Not: Albümün tüm art workleri degisti.

grozayeniilan.jpg
 
Geri
Üst