Moribund Oblivion

Yönetici Uyar

ısı: Ba şlık Moribund Oblivion grubu ile ilgili olarak açı lmıştır. Diğ er grup ve müzisyenler ile ilgili yorumlarınız ı kendi başlıklar ı altında yapın ız. Hakkında yorum yapmak istediğiniz isimi forumda bulamaman ız durumunda Forum Kurallarına uygun olarak ba şlık açabilirsiniz.
 
turkishblack demiş ki:
immo demiş ki:
guzel haber bakalım dınleyelım o parcayı bıde mor bidon yorumuyla nasıl olacak

arkadasim grubun adi moribund oblivion.

tribute konseri gecen cuma gercekleşti ve cok keyifli bir gece yasandi. moribund oblivion "lions in a cage" parcasini kendi tarzinda yorumladi.

tamamda bu kadar sert uyarmaya ne gerek var dinleyici olarak bizim de taktıgımız adı mor bidon bak nickimi bile ben immortaldan kısalttım immo yaptım o gruba bunu yapıyorsam siz dua edin mor bidon demekle kaldıgıma ayrıca sevmışızkı grubu morbidon demışız ve forum yazmışız buraya bu haraketınızle ancak benı gruptan soğutabilirsiniz yani ben yine mor bidon demeye devam ederım ne olursa olsun...Daha soyleyebilecegım cok şey varken rahatsız etmek ıstemıyorum burada ınsanları....

SAygılar.....
 
Bence sempatik olmuş. Mor bidon :LOL: Crossfire'a Kro's Fire denmesi gibi. (gerçi onun doğruluk payı var vokalistten ötürü, bkz ayrıca ek$i sözlük)
Bu tarz şeyleri takmamak gerek. Espri iyi mi, iyi. Gül geç. Müziğe devam et. Yanlış mıyım.
 
Sonuna kadar haklısınız bence bu haraketlerın hepsi sevgiden dolayı dedıgın gıbı Crossfire takılan ad gibi bide bu isim uzun zamandır kullanılıyor moribund oblivion hakkında garip olan ne aslında bır Türk grubu olarak mor bidon u kullansa daha da ii olabılır benım şahsımca hem akılda kalması kolay hem soylenmesı hemde yazılması ayrıca muzıge gelınce devam edecekler tabıkıde muzıge onların yerı ayrı benım ıcın sevdıgımızden yaptıgımız bır harekettı yanlız boyle bır tepkıyle soylenmesı gucume gıttı bız bılmıyormuyz grubun adını fılan dedıkce uzar bu ozur dılerım ancak ben bu grubun adını bu şekılde kullanacam forumlarda dıleyen ıstedıgını yapmakta hür'dür.

SAygılar....
 
- Moribund Oblivion "Machine Brain" albumunden ilk klibi olan "New Golden Age" isimli parcasinin cekimlerini istanbul-Maltepe Universitesi sponsorlugunda bitirdi. Klip gelecek ay yayinda olacak.

- Moribund Oblivion'un yan proje grubu Exile icin yeni bir klip cekildi ve bu klibin ilk gosterimi 21 Haziran Carsamba tarihinde Dream TV-Yuxexes programinda yapilacaktir. Exile'in ilk albumu "Exile is Eternal" ise gelecek ay Atlantis Muzik etiketiyle piyasada olacaktir.

- Bahadir Uludaglar/Groza ve Moribund Oblivion DVD'lerinin yapim calismalari basladi. Yasal formatta piyasaya surulecek bu DVD'lerin cikis tarihleri bildirilecektir.

- www.moribundoblivion.com bir suredir bakim calismalari icerisindeydi ve calismalar tamamlanmak uzere. Site yakin zamanda yeni dizayn ve icerigiyle tekrar yayina girecektir.
 
:)) mor bidon komik olmuş,bence yakışmış!yalnız hayattaki tek gayesi ve varlığının tek sebebi bu değerli orkestra olan çok değerli sayın menejer türkişbilek kişisini kızdırmıyalım!hehe
 
yok yaw kızdırma değil benimkisi hem daha dikkat çekici hem daha cazip hemde türkçe gerçi özür borçum var bir dönem black metal'den cakmayanlar yada bahadır uludağlardan tiksinenler bu ismi dalga amaclı kullanıyorlardı ancak ben yakıştırdım gayette hoş(immo)

Saygılar...
 
2 KASIM / ISTANBUL-YENI MELEK CONCERT HALL
GOREFEST & MORIBUND OBLIVION

4 KASIM / ANKARA-SAKLIKENT
GOREFEST & MORIBUND OBLIVION

*her iki konserde de birer alt grup yer alacaktir ve gruplar aciklanacaktir.
 
turkishblack demiş ki:
2 KASIM / ISTANBUL-YENI MELEK CONCERT HALL
GOREFEST & MORIBUND OBLIVION

4 KASIM / ANKARA-SAKLIKENT
GOREFEST & MORIBUND OBLIVION

*her iki konserde de birer alt grup yer alacaktir ve gruplar aciklanacaktir.

sanırım MOR BIDON gorefest in alt grubu oluyor bu durumda. yoksa sız kendınızı gorefest ıle bır sayıp headlıner mı zannedıyorsunuz!!!
 
dust demiş ki:
Kendisini fiziksel olarak hiç tanımadığım halde,black metal denince Bahadır Uludağlar'dan daha eski ve bu türe ciddi emekler vermiş başka bir isim ne yazıkki gelmiyor aklıma. Hemen her yaptığı işte döneminin en iyileri arasındadır mutlaka. Biraz saygı göstermek lazım,nasıl didinildiğini görmek lazım. Üstelik bunların hemen hemen tamamı müzik harici bir getirisi olmayan işler olduğundan karşılıklı anlayış ve töleransın tavana vurması gerek.. Heleki "benim bildiğim daha eski,şimdi isim vermiyeyim,yakında patlayacaklar" gibi abzürt cümleler kurup sonra polemik olmasın demek hakikaten gülünç bir durum. Zira kafadan bir anti tezle olaya giriş yapmış ve zaten polemiği kendi elinle servis etmişsin..
arkdaşım grub hakkında bir yorum yapmadım. sırf diğer grublarlada bir tutulmasın diye isimde vermedim. ama bazılarının sanki sadece bu ülkede black metal i onlar yapıyormuş gibi lanse etmeleri , yada en iyi black metal grubu demeleri diğer grublara saygısızlıktır.
ben burda polemikte yaratmıyorum. kendi düşüncelerimi söylüyorum.
kimseyi bağlamaz.
sonuç olarak dinlemediğim bi grub muzikal olarak yorum yapmam doğru olmaz.muzik eleştirmenide değilim.ama muzikten anlamıyorda değilim.
ve burası herkesin kendi görüşlerini dile getirebileceği bir yer.
burda yazanları üzerinize almayın genel konuşuyorum.
cevap verme hakkımı kullandım.
moribund oblivion a muzikal hayatında başarılar
 
exodus_deniz demiş ki:
turkishblack demiş ki:
2 KASIM / ISTANBUL-YENI MELEK CONCERT HALL
GOREFEST & MORIBUND OBLIVION

4 KASIM / ANKARA-SAKLIKENT
GOREFEST & MORIBUND OBLIVION

*her iki konserde de birer alt grup yer alacaktir ve gruplar aciklanacaktir.

sanırım MOR BIDON gorefest in alt grubu oluyor bu durumda. yoksa sız kendınızı gorefest ıle bır sayıp headlıner mı zannedıyorsunuz!!!


yaziyi once iyi oku sonra yaz. her iki konserde de birer alt grup yer alacak. moribund oblivion tabiki alt grup degil. moribund oblivion konserin co-headliner'i konumunda. afisler cikincada anlarsin zaten. co-headliner olmak headliner grupla bir tutmaya calismak degildir. bu konumlarida organizasyonlar belirler gruplar degil.
 
bahadır bir euronymous bir fenriz midir öyle bir demişsinizki birde görende öyle sanır

moribund oblivion=black metal

hadi canım sende

alayına isyan
 
black metal hakkında demiş ki;

" Eskiden ortam daha faaldi, sıcaktı belki ama ilişkiler hiçbir zaman kardeşlik boyutunda değildi gördüğüm ve yaşadığım kadarıyla, kardeşlik çok farklı birşeydir, zordur. bizim ortamda ise genelde hep kuyu kazma, arkadan iş çevirme, acımasızca eleştirme ve yok etmeye yönelik anlamsız işler var, kimse birbirini desteklemiyor, moral vermiyor... "

çok doğru söylemiş genel bi rekabet var kimse dost değil black metal camiasında.
 
Geri
Üst