Desaccorde (Gothic,Heavy Metal&Doom) - Ankara

Umarım herşeyin hayırlısı olur. Bu grubun çabaları müziğe olan aşklarının kanıtı. Güzel yerlere geliceksiniz sonra dönüp çağlar sölemiştin diceksiniz. Bende dimi lan dicem siz de tabi olum diceksiniz, sonra ben de hadi yemek yiyelim fln dicem...öle işte yani iyi olcak iyi
 
gelecek cumartesi konserlere çikmak için hazir olcaz isallah...tarz gothic rock/doom playlistte anathema,evanescence,nightwish fln var bu formata yakin gruplarla ortak konser vermek isteriz ilgilenenler için msn im profilimde var...
 
Biz formata uygun olsak canımız feda. sizle sahneye çıkmak isterdik. Başka konserlerde artık... :) Kesin gelicez izlemeye... Ayrıntılı bilgiyi bekliyoruz... Öpüyorum hepinizi... :)
 
ya bugün konustuk enesle sizle çikmak istiyorlar az önceki msgimi yok sayin herhangi bir özellik aramiyoruz zira bugün farkettimki anathema dan atiyorum fragile dreams çalioruz e bunun sözleri her ne kadar agir olsada müzik o kadar sert degil dolayisiyla her 2 tarzdada gruplarla çalabilirmisiz...teklif bekliyoruz...
 
Beyler hepinize başarılar, umarım Desaccorde iyi yerlere gelicek, daha doğrusu getirceksiniz :) Bu grubun neler yaşadığını çok ii biliyorum, artık grubun kadrosu ve tarzı oturduysa gerisi kolay gelir. Yeter ki çalışın, çalışın, çalışın.. Herşey müzik için... 8)
 
Başarılar arkadaşlar!Arcan kardeşimin çaldığı gruplar ilerde olay olacak buna eminim,zira kendisi seçici bir kişilik..(pek çalışamasakta bizimde basçımızdır kendisi)Arcana ben ve refikten gani gani selamlar!
Konserlerinizde iyi performanslar dilerim!
 
hade bakalım!!can yoldasım,davula baslama sebebim,kişilik ve asosyallik evriminin son noktasına kadar birlikte yürüdügüm,bu mesajı okuduktan sora her zamanki gibi zevkten havalarda gezecek olan dostum,eski bassçıma ve yeni grubuna sonsuz basarılar!!!...
 
playliste epica flnda girdi epica - cry for the moon keman partisyonlari bir hayli zor alacakli gibi bastirmayin hazir oldugumuzda sahnede olucaz 3 gün arka arkaya stüdyo fln olcak çalisioruz kisaca...:)
 
enesle mert artik desaccorde da deiller...ama grup yinede 22sinde kadrosuna yeni kattigi celestine asylum bass gitaristi anil dursun ve idareten su an ismi belirsiz olan 2.gitaristi alip konsere çikicaktir...zira 3 günlük evde kampa girdik gitaristlerle 8 sarkiyi yetistiricez her kosulda :)
 
Extacy617 demiş ki:
enesle mert artik desaccorde da deiller...ama grup yinede 22sinde kadrosuna yeni kattigi celestine asylum bass gitaristi anil dursun ve idareten su an ismi belirsiz olan 2.gitaristi alip konsere çikicaktir...zira 3 günlük evde kampa girdik gitaristlerle 8 sarkiyi yetistiricez her kosulda :)
oha abi neler oluyor grupta ne kadar bahtsızsın olum niye böle oldu anlamadım ama allah kolaylık versin ne diyelim...
 
Konserin 23'üne sarkmasi söz konusu olabilir. Ayirca Celestial Asylum'un elemani oldugum tam olarak dogru degil. Ömer o konuyu yanlis anlamis. Ancak yazin Celestial Asylum'un yapacagi kayitta bulunma durumum var. Yani su an için "ben Celestial Asylum'da caliyorum!" dersem pek dogru olmaz... CA su an icin aktif degil zaten bildigim kadariyla... :)
 
Geri
Üst