HayaleTTreN

o kadar çok kötü isim varki müzik piyasasında yani hayaleTTren aralarında güneş gibi parlıyor ama işte kötü olunca tutuyorsun bu ülkede diğer forumların sayfa sayısını görünce "arada tabi iyi olanlarda var" insan bunu düşünüyor sadece.
hayaleTTren siz devam edin biz hayal etmeye devam ediyoruz
 
naim dilmener'in ve murat beşeri'in yazdığı bu yazıları hayaleTTrenle ilgili şeyler ararken buldum ve sizlerle paylaşmak istedim. türkrock piyasasını ve hayaleTTren i ne kadar güzel anlatmış üşenmeyin okuyun valla

gaste1uj4.jpg


gasteww2.jpg
 
Uzun bir aradan sonra herkese merhabalar tekrar.
hayaleTTren olarak çıktığımız bu yolda karşımıza çıkarılan bir çok zorluğa rağmen sizlere ulaşabilmek için yılmadan yorulmadan umutsuzluğa kapılmadan elimizden gelen herşeyi yapmaya çalışıyoruz ve en nihayetinde uzun bir aradan sonra grup olarak dinleyerimizin de en beğendiği parçalardan birisi olan Oyun adlı şarkımıza bir klip yapıldı.
Arlin Çiçekçi'nin hazırladığı klip bu haftaki Yuxexes programında ilk gösterimiyle tv lerde yer aldı."kaçıranlar için pazar günü tekrarı olduğunuda hatırlatayım hemen."
Oyun klibi yonja.com sitesinde de günün klibi oldu ve internet üzerinde youtube.com'dan da izlenebiliyor. Umarız yakında tüm müzik kanallarında da gösterime girerek sizlere ulaşmayı başarır.

Onceleri etrafimizda var olan, sonralari birer birer kaybolan, her seyi saymakla baslayan, cocuklugumuzda gulerek eglenerek icine katildigimiz buyudukce bize acilar vererek uzaktan izledigimiz oyunun hikayesidir.


Sizde yotube üzerinden izlemek isterseniz lütfen linke tıklayın.
sevgiler gönderiyoruz hepinize...

http://www.youtube.com/watch?v=JEpyQdgvDjo
 
çok seviyorum sizi :)

tanıdığım en iyi rock grubu.üyleri çok tatlı hepsi cana yakın :) dinlenmeye değer insanlar :))) hepsini çok seviyorum.klipleri süper
 
Herkese merhabalar,
Uzun bir sessizlik dönemi başlıyor gibi. hayaleTTren bas gitaristi Selim Gürcan kısa dönem askerlik görevini yapmakta ve ben de Nisan döneminde askere gideceğim. Dolayısıyla 2008'i sessiz sakin bir şekilde geçireceğiz. Bu arada ikinci klibimiz "Oyun" a göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı çok teşekkür ederiz. Albümümüz "Yalnız" / Kliplerimiz "Kadınım ve Oyun" u sizlere bırakarak müsadenizle şimdilik sakin bir döneme geçiyoruz. Yepyeni projelerle tekrar birlikte olmak üzere ...
Bizim hakkımızda bilgi almak ve iletişim için herzaman kullanacabileceğiniz

hayaleTTren resmi siteleri:
www.hayaleTTren.com
www.myspace.com/hayalettren
www.yonja.com/hayalettren

Kadınım: http://www.youtube.com/watch?v=GJbkrgJyXXg

Oyun: http://www.youtube.com/watch?v=JEpyQdgvDjo
 
Geri
Üst