Joker (Rock) - Ankara

Yok , böyle bişey demedim ,yanlış değerlendirmişsiniz ;

Murat?? Sahnedeki duruşu yeter.

* Sahnede duruşlara gelince yine The Dark Rider 'a katılmakla birlikte yazmadan geçemiyeceğim .

...................Efe olağan üstüydün . Ve sahne duruşu , şimdiye kadar hiç alışık olmadığımız tarzdaydı .......


Sahnede duruş meselesine gelince...Efe de sahnede güzel duruyor ancak "sahnedeki duruşu yeter" derken ben Murat'ı kastetmiştim..................................Murat olmazsa Joker biter .........................................Kimse alınmasın ama Murat Joker'in aslında bel kemiği ve onsuz bu grup benim için fazla birşey ifade etmiyor. O yüzden sahnedeki duruşu yeter dedim sevgili submarine...................

* Ya Sevgili The Dark Rider , ben kimin sahnede nasıl durduğunun derdinde değilim , herkesin nasıl durduğu ortada zaten .
* Kimdir bel kemiği ,bu konuda yazdıklarınız da sizin düşünceniz , bunada diyecek bi sözüm yok , öyle demişsiniz , buda beni ilgilendirmeyen konu .

*........Efe olağan üstüydü ,çünkü , hakikatten iki gün hiç uyumadan proje hazırlayıp , üçüncü uykusuz günde , kusursuz performans sergileyebildi . Gerçi herzaman öyle ,çok çok çok iyi .
* Efe 'nin sahne duruşundan bahsetme nedenim , özel bi halde idi 8O , espirili , hoş , kendisinin ve birkaç kişinin bildiği , vurgulamak istediğim bu idi .

* Hocamın sahne duruşuna diyeceğim birşey olamaz , kendisi diyeceklerini demiş zaten .
* Ayrıca belirtmeliyim , gruptaki pozisyonu benim için önemli değil ,ben , sololarını çok severek dinliyorum ve Hocamdır , ben gibi yeteneksizi bile :D beste yapar duruma getirdi , saygım , sevgim vardır kendilerine .

* Yani , :roll: beni yanlış anladınız , Sevgili The Dark Rider .

Sevgiler :twisted:
 
Sevgili Dark Rider a yaptığı yorumlar ve izlenimleri için saygı duyuyorum.Ancak zannımca uzun zamandır Joker i izlemekteyim ve Joker i Joker yapan bütünlük ve birlik olduğunu düşünüyorum.
" Murat olmazsa Joker biter " sözünede katılmıyorum, yanlışsın.
 
O senin gördüğün bütünlüğü sağlayan Murat diyorum ben de sevgili kardeşim. Yanlışsın demeden önce iyi düşün derim,çünkü ben Murat'la aynı evde yaşıyorum yıllardır ve tüm olayların içindeyim,perde arkalarını da biliyorum,o yüzden sen de bilmeden pek konuşma.
Ayrıca benim tüm söylediklerimi insanlar başka yerlerinden algılamak istemişler. Bu konu üzerine bir daha yazmayacam ve konuşmayacam. Sadece şunu söylemeliyim ki ben Joker elamanları bu gruba birşey katmıyor diye birşey demedim. Nedense böyle algılanmak isteniyor,elinize saldıracak fırsat geçti tabii,çevirin çevirin saldırın,hatta buraya yazmayan sinsi tiplerde var tahmin ettiğim,içlerinden benim hakkımda pek iyi düşünmüyorlardır. Ama ben erkekçe düşüncemi buraya yazıyorum kardeşim. Joker'in her elemanı gruba elinden gelen herşeyi veriyor. Bir daha yazayım mı bu cümleyi? Belki anlamayan vardır ha? Joker'in her elemanı gruba elinden gelen herşeyi veriyor. Bu başka konu. Benim bahsettiğim Murat çok kilit bir nokta. O daha fazla yırtınıyor ve grubun ana sorumluluğunu üstlenmiş durumda. O giderse biter diyorum hala. Bu benim fikrimden öte benim gördüğüm çok açık bir manzara. Ayrıca her grupta bu tip isimler vardır. Freddie Mercury'den sonra Queen ne yapıyor? Bırakın bu işleri de dediğimi dediğim gibi algılayın. Sonuçta Murat Joker bestelerinin hepsinin sahibi. Gruba hem bir arkadaş hem bir abi hem bir baba gibi yaklaşıyor. Çok kilit bir adam. Yoksa grup çatır çatır çalıyor,o başka. Ama Murat gitse Joker kalmaz,geride kalanların şekli ve ismi değişir diyorum ben ki zaten böyle bir şey olmaz. Giderse başkası gider ki ben zaten bütün elemanları seviyorum. Onlar benim görünce konuştuğum kişiler,bir düşmanlığım da yok. Ben gruptaki LİDER kişiyi belirtmek istedim,orkestra şefi Murat'dır. Her grubun da bir lideri vardır. Kiss grubunda Paul Stanley ile o dili dışarda olan maymun,Pink Floyd'da Roger Waters falan gibi. Kötü bir şey mi demişim ben şimdi?

The Dark Rider.
 
Sen kimsin Dark rider? Joker in forumlarında ne işin var? Eğer rahatsızsan ya da embesilsen git ''Murat ve ben'' adlı bi topic aç ve orda yazmaya devam et. Rahat bırak bizi.
 
Re: Joker

Alesis demiş ki:
Valla dinlediniz mi bilmem ama Perşembe günleri "Joker" diye bir grup çıkıyor ki sormayın. Ben böyle ses dinlemedim desem yalan olur;
Haa.. vokal mi? Hatun tabii..
Alesis 8)


Olay yaratmak isteyenler açsın T.V de sabah kuşaklarını izleyip tatmin olsun arkadaşlar.Bizim çaldığımız,pardon ''Murat'' ın çaldığı şarkıları bi dinleyin de ne anlatıyo o şarkılar bi dikkat edin.Haybeye ''zart zurt'' etmeyelim.Ayıp oluyo.''Joker'' adi altinda acilmis bi topic bu.Masturbasyon yapmak isteyen arkadaşları başka bir başlıkta toplayalım burda haybeye zaman kaybetmesinler.


Hadi canım hadi...

Birbirine düşürmeyin insanları.Türkiye de grup olabilmiş ve bunu uzun süre ayakta tutmuş insanlarız biz.Murat da Joker , Yasemin de Joker , İbrahim de Joker , Yüksel de Joker , Efe de Joker Ben de Joker ''im''.

Gerisi yalan...

Bilmem anlatabildim mi.
 
Hırsımı da alamadım ki napsam da sinirimi geçirsem :D

puhahaha!!!

Provakatör Dark rider !!!

Kınıyorum seni...senin tuzağına düştüm bi sürü şey yazdım bea.Nası bi insansın yahu seni tanımak istemiyorum.

Hala geçmedi sinirim bak.
 
bence bu hakaret ''embesil'' falan hiç yakışmamış sana özgür.bende seni kınıyorum.ama ne yazık ki tanıyorum ben seni.sen insanları tanımadan nasıl hakaret edebiliyosun onlara anlamadım.sadece görüşlerini bildirmiş Dark rider ve sende çıkıp kasıp kavurmuşsun ortalığı.saygı duyulmalı bence ve ne düşünüyosa düşünsün aynı fikirde olmadığını belirtip bu olayı sonlandırabilirdin.gerçekten çocukca davranmışsın.senden hiç beklemezdim.utan kendinden.
 
:arrow: 1-Seni de tanımıyorum ''herhangibirisi''.Kendi ismini yazmaktan korkan insanlardan nasihat alacak değilim.Bak benim mesajlarım da ne yazıyo..''Ozguryaglici'' yazıyo.Soyadım da yazıyo :!:

:arrow: 2-Murat iyi bir gitarist dir ve pohpohlanmaya ihtiyacı olmayan birisidir kendisi.Bunu tekrarlamanın anlamı yoktur çünkü en başta Murat ın kendisine ayıptır ve buna ihtiyacı yoktur :!:

:arrow: 3-Bu topic bence developerlar tarafından kilitlenmeli ve bi daha açılmamalıdır çünkü şu an itibarı ile amacından sapmış , saçma sapan bi hale gelmiştir :!:

:arrow: 4-Bu başlık altında bir daha yazı yazmayacağımı belirtip önceden !!!JOKER!!! için yazı yazmış herkese teşekkür ederim :!:

Bir daha okumamak ve yazmamak üzere bu başlık altında yazı yazanlara başarılar dilerim , umarım kendilerini tatmin edebilirler bu yolla.

Let the sunshine in :!:
 
Evet millet !

Hayırlısı ne ise o olsun.:)

The Dark Rider'ın belirttiği şey pek de önemli değil. Murat da elbet üstüne düşen görevi yapıyor. Besteleri de var. O ayrı, ama bu forum durumlarında çok nesnel yaklaşmak çok çerçeveli ifade kullanmak her zaman tepkiye yol açmıştır, açar da. Buna dikkat etmek gerekir.

Neyse...
Gelelim asıl meseleye!

Dün Yocu programından sonra midyeci de demlenirken diğer müzisyen arkadaşları gördük. Lafladık. Bir süre sonra arkadaşımın bir başka yerde cereyan etmiş bir muhabbeti sonucu bazı grupların bize karşı pek de pozitif düşünce de olmadıklarını duydum.

Cidden bir şey soracağim.? Joker'e "gıcık" olan gruplar mı yoksa birileri mi var cidden? Bu nedir yahu? :evil:

Burada yazamam hepsini zira forum acayip alevlenir ama şunu bilsinler ki
Joker bildiği yolda ilerleyecektir arkadaşlar. !

A grubu B grubu bir şahıs tarafından doldurulup hakkımızda pek de hayırlı düşünülmemesini sağlamak ayıptır. Bizim burada tüm gruplara saygımız sonsuz. Aynı işi yapıp, aynı emeği sarfediyoruz.

Biz onlar hakkında ona buna laf yetiştirmiyoruz. Diyeceğimiz varsa diyoruz, yapacağımız varsa yapıyoruz. Bu kadar net !

Tüm müzik yapan bar grupları arasında sadece rekabet olur ki bu da çok doğaldır. Bu çerçeve dışına çıkmak saygısızlıktır.
Bu konuda doluyum. Burada belirmek istedim. Okunsun bilinsin diye !

The Dark Rider ! Sen esas bu konular üzerine yaklaş bir bilimsel. Emin ol, Daha hayırlısı olur .
Joker .. Keeps on Rock'n !
 
Herhangibiri'ne cevabım!Birincisi sen bu forumda geziosun ve özgüryağlıcı'nın attığı mesaja sinirlenip mesaj atıyorsun ayrıca bu birinci mesajın ben bundan kuşku duydum ve kesinlikle sen burada başka bi nicki olan ama genede millete laf sokmak için uğraşan birisin!!!!!!!! :x
Lütfen insan gibi kendi nick inle gir ve insan gibi yazı yaz(doğruca,korkmadan) :evil:
Ben bu foruma hiç böyle yazı yazmadım ama çok sevdiğim birine saçma bi mesaj atınca sinirim zıpladı!! :kızdım Lütfen gerçek kimliğini söyle veya gir msj att!!!!Böyle 35 nick alıp mesaj atmayın(bu lafım herkes için geçerli). :x
SeVgİlEr :evil:
 
jokermg demiş ki:
Sevgili Dark Rider.

Öncelikle teşekkürler her türlü düşünce ve yorumunu bizlerle paylaştığın için :)

Söylediklerin her ne kadar gurur okşayıcı olsa da Joker grubunun bulunduğu noktada Joker elemanlarının herhangi birini ayrı tutmak doğru olmaz.
Çünkü az yada çok herkes elinden gelen katkıyı yapmaktadır gruba. Zaten katkısı olduğu düşünülmese ben dahil hiç kimsenin grupta devam etmesi anlamlı olmazdı.

Tüm arkadaşlarımı bugüne kadar olan performansları için kutluyor, Joker grubunun uzun süre bu şekilde başarıyla yola devam etmesini umuyorum.

demiştim, hala da diyorum.

Konunun merkezinde yer almaktan rahatsızlık duydum ve umarım bu konu açılmamak üzere kapanmıştır.

Güzel giden şeylerin çelmelenmesi adettir ülkemizde ama biz Joker olarak yılmamaya kararlıyız.

Olan biteni seyredip bıyık altından gülenler (bıyıksızlar dahil :) ) hiç sevinmesinler, JOKER önemli bir gruptur ve ben ve tüm arkadaşlarım sağduyulu olduğumuz ve uzun zamandır verilen emeklerin sorumluluğunu bilinçli bir şekilde taşıdığımız sürece de öyle kalacaktır.

JOKER'e kolay kolay bir şey olmaz.

Bizler yetişkin gibi davranıp içimizdeki sorunları en doğru biçimde çözmeyi başarabilecek durumdayız, kimsenin endişesi olmasın.

Tüm JOKER severleri çarşamba günü 00:00'da Overall'a bekliyoruz.

Görüşmek üzere :beer
 
Grupta lider yoktur, bir lider varsa o benimdir :pinokyo , dağıtırım ben burayı, :twisted: ben olmassam grup olmaz, 8O hatta ben gelmeyim de gorun bakalım, :kaydim bir dahaki hafta ozgur gelmesin, obür hafta efe gelmesin, öbür hafta ibrahim gelmesin, öbür hafta yüksel gelmesin, öbür hafta murat gelmesin, bakalım nasıl olacak yav bir deneyelim yav aaaaaa, aaaaaaaaaaaaaaa
 
way bikac gun okumadim ne laflar dönmüs.....
walla ben jokerin overall da tek bi programini kacirdim.... geçen hafta icin de iki günlüğüne de olsa düstüm yollara.... izledim..... özlemisim yaa çarsamba ayinim olmustu.... :( ühühü......

tabiki (grup halinde) harikalardi yine...... artik alişmiş olmam lazimdi ama yok işte johnny b. başladi ben yine iptal.... hata bende iki yeni arkadas getirdik kizlar içip içip costu.... (ortada dans eden tipler dikkatinizi çekti mi??? :evil: )
neyse iste....
 
Geri
Üst