Nitro (punk Metal) Istanbul

nitro_poster_small.jpg
 
9. Rock Station Festivali Fotoğrafları / 15 Ekim 2006 / Saklıkent Ankara
(Fotoğraflar: Abdullah Cıbık)

Erdem Çapar (screams)
nitro3.jpg


Emre Manav (gitar)
nitro5.jpg


Erdem Çapar
nitro2.jpg


Emre Manav
nitro.jpg
 
15'ime yeni bastığımda RSF 4'te Antisilence ile izlemiştim Erdem'i ve o gün bugündür de tekrar izlemek için can atıyordum. Yıllar sonra aynı gazı Nitro'dan aldım. Nitekim kendileri de tam beklediğim gibi dağıttılar ortalığı. Aslında konserin başında ellerimi bağdaştırıp izlemek istiyordum ama sonra aklıma Death Oath vokalistinin RSF 1 ya da RSF 2'deki "Bu müzik böyle dinlenmez" anonsu geldi. O andan sonra kalabalığa daldım, hatta karnıma yediğim dirsek yüzünden epey acı da çektim. :LOL: Kesme Sesini coverı ise herhalde festivalin en anlamlı ve güzel coverıydı.

Dikkatimi en çok çeken şey ise Erdem'in göbeğiydi. Nedir o yahu öyle? :LOL: Sahnede o kadar coşan, kan ter içinde kalan birinin o göbeğe sahip olabilmesi için bira fıçısının içinde yaşaması lazım. Uzun süre bunun tartışmasını yaptık arkadaşlarla. :LOL:

"Türkiye'de Punk Metal grubu mu var yeeeaa" diyen arkadaşın ne olduğunu söylemek istemiyorum, anlayan anladı. Nitro'nun ellerine ayaklarına sağlık üşenmeyip geldikleri için. :LOL: Umarım en kısa zamanda tekrar üşenmezler ve gelirler.
 
Ve Nitro! Knightmare gibi siz de bu ilk kez tanık olduğum performansınız ile eğlenmemi sağladınız. Bir Punk grubunun enerjik olduğunu söylemeye zaten gerek yok; ama iki tane beste seçimi vardı ki deli etti beni! İlk olarak sandviçlerimizi arka tarafta sinsi sinsi yerken bir riff duydum "Ulan amma da Motorbreath'e benziyor, yuh!" dedim, sonra bir baktım ki ta kendisi! Şarkının bitimindeki anons ise müthişti bence: "Metallica'dan bu şarkıyı bu hale getirdiğimiz için özür diliyoruz.. Ama onlar da bizlerden son 12 yıl için özür dilemeli..".. Yemekler bitti öne gittik, bu sefer de Pentagram ile ilgili bir şeyler söylendikten sonra hiç beklemediğim bir şekilde Rotten Dogs girdi! Konser boyunca en gaz olduğum yer burası oldu, süperdi gerçekten, sahneniz bir harika..
 
Gerçekten çok başarılı bir performans çok çok iyi bir grup fazla söze ne gerek var ki.
Tekrar tebrik ediyorum beni ve grup arkadaşlarımı Festivalde en çok etkilemeyi başaran grup .
BLACK TOOTH olarak aynı sahnede olmaktan büyük keyif aldık umarım daha başka organizasyonlarda da bir arada olma fırsatını bulabiliriz



BLACK TOOTH.
Bu arada bir demo istiorum nereden temin edebilirim lütfen beni yönlendirin......
 
ÖNcelikle NITRO hakkında yazdığınız herşey için teşekkür ederiz. Bir daha gelip Ankara'yı dağıtmak isteriz.

BLACK TOOTH'un biz de hastası olduk. Pazar gününün en iyi sahne grubuydu kesinlikle. Keşke cumartesi gelebilseydim RECTIFIER'ın da hastası olsaydım. Ama gitarda Deniz olduğu sürece hastası olurum. Küçüklüğünü bilirim Deniz'in :)
 
BLACK TOOTH.süperdiniz vallahi.beni coşturan,zıplatan tek grup oldunuz.sonradan size verdiğim floyd rose demiriyle daldım çevremdekilere bi ara.kılık kıyafet,duruş,gitarlar.diicek bişey bulamıyorum.beraber çalalım yine kesinlikle.gerçi sizin topie yazmam lazımdı ama neyse.istanbula da bekleriz
 
RonJeremy demiş ki:
Ama gitarda Deniz olduğu sürece hastası olurum. Küçüklüğünü bilirim Deniz'in :)

Adaşıma sahip çıkıyorum ben şimdi ama olmaz ki Erdem Bey... Ben de sizin küçüklüğünüzü biliyorum, haydi kapıştıralım küçüklükleri :LOL: Valla yılını unuttum şimdi, kuzenimin sünnet olduğu seneydi diyeyim (17 Ağustos sonrası Ankara'ya zorunlu göç yaşadılar), ben de lisede miydim neydim, İzmit Fuar - Antisilence diyorum... :LOL:

Eşşek kadar adam olduk, hala jınn jınn yahu...
Ultra Brutal Öküz Punk Metal...
Sonsuz saygılar...

Geliyoruz, BLACK TOOTH ile İstanbul'a konsere. Kemik sesleri ile...
Ankara'ya dönüşümüz ise sanırsam (sargı bezi rules) siren sesleri ile...
 
nitro'yu çok sevdik ailecenek.Erdem abimizi de severiz hem anti-silence'tan, hem therapy? i ülkemize getirtmesinden dolayı

Nitro Therapy? coverı yapsın kaydetsin çocuğumu keserim
 
ben de grubun saklıkent performansını çok beğendim.Çok düzgün müzisyenlerden oluşan bir grup.davulun sert,düzgün ve net tuşeleri ve hızı dikkatimi çekti.Vokal oldukça fonksiyonel ve güçlü bir sese sahip.Kah eğlenceli kah headbanging şarkılarla ankarayı dağıttınız elinize sağlık.Tekrar bekleriz.
 
Geri
Üst