Let It Flow

chrioptera_in_carpathia demiş ki:
NDA-2 demiş ki:
Bu başlığın sabitlenmesi lazım :)
Let It Flow gerçekten başarılı bir grup.Albümlerini dinlediğinizde zaten yapmış olmak için yapılan bir albüm olmadığını anlarsınız.Dolu dolu bir albümleri var.Umarım kitleler yakında Let It Flow grubuna da gereken değeri verir.

Evet bu başlığın sabitlenmesi lazım çünkü Deaf arkadaşımız Grubun Gitaristi Murat lakin bunu adminlere iletmesine rağmen bir cevap alamamış :evil: ...

Evet o konu ilginç bir şekilde havada kalmış durumda. Eğer bu başlığı takip eden bir admin varsa kendisinden gerekeni yapmasını bekliyorum...

Mutlulukla...
 
chrioptera_in_carpathia demiş ki:
Acaba My Dying Bride konseri nasıl geçti???

Uzun süredir internetle ilgilenemediğim için cevap veremedim kusura bakmayın.
Madem sorulmuş, hemen yanıtlayayım...

Sahne arkası gerçekten profesyonelce düzenlenmiş bir organizasyondu. Her şey en iyi şekilde ayarlanmıştı ve hiç bir sorun yaşamadık.

Bizi destekleyen ve hepberaber güzel bir gece yaşamamıza vesile olan Mute&Bronx Promotions başta olmak üzere, tüm seyirciye, dinleyenlerimize, sahne ekibine ve tabi ki tüm sıcaklıklarından ve sevecenliklerinden ötürü tüm My Dying Bride ekibine çok teşekkür ederiz.

Elimizden gelenin en iyisini yaptık. Bundan eminiz.
Mutlulukla...

( Konseri ön sıradan izleyen -V.I.P.'nin hemen arkası- ve salona girdiği anda Desires Lost diye bağıran bayan seyircimiz, tüm konser boyunca harikaydın... Emin ol hissettiğin herşeyi hissediyoruz. Görüşüp elini sıkma imkanım olmadı ama bil ki sevecenlik dolu duygularından ötürü minnettarım. )
 
aysu_ demiş ki:
Mourning'i ben de çok seviyorum. Finlandiya da çok sevmiş olmalı (bkz. letitflow.net - haberler)
ayrıca siteye fotoğraflar da eklenmiş.

Evet yurtdışında gerçekten çok seviliyoruz. Gün geçtikçe daha da güzel tepkiler gelmekte.

Ayrıca "aysu_" , senin sıkı bir takipçimiz olduğunu düşündüğümden, daha ayrıntılı bilgi vereyim, ilgilenenlere de haber vermiş olurum böylece; Sitemiz sürekli güncelleniyor ve her konserden sonra da konser fotoğrafları ekleniyor. Röportajlarla ilgili linkleri de ilgili kısımdan bulabilirsiniz. Bunların yanında, haberler kısmı, gelişmelerle orantılı olarak daha sık güncellenmekte... Ve tabi ki ziyaretçi defterimiz de sizlerin ilgisine bağlı olarak oluşmaktadır.

Bilgilerinize,

Mutlulukla...
 
Let It Flow...albümünüzü bayağı bir gecikmeli de olsa aldım. Henüz derinlemesine dinlemesem de ilk birkaç repeat te çok başarılı bir albüm olarak gördüm. Tebrik ediyorum. Başarılarınızın devamını dilerim.
 
abrekcanbolat demiş ki:
Let It Flow...albümünüzü bayağı bir gecikmeli de olsa aldım. Henüz derinlemesine dinlemesem de ilk birkaç repeat te çok başarılı bir albüm olarak gördüm. Tebrik ediyorum. Başarılarınızın devamını dilerim.

Teşekkür ederiz...

Mutlulukla...
 
Geri
Üst