Eren Kömürlü(enstrumantal)-Ankara

riffler gerçekten başarılı erencim tebrik ederim.Yer yer klavyeler gereksiz atraksiyonlara girmiş diye düşünüyorum.Birde drum machineler yapaylık taşıyor trampet ve ride özellikle.Fakat senin gitarların yaratıcılığı hakikaten hoş.Özellikle anubis temasını yansıtan ezgiler çok kaliteli olmuş.devam hadi bakalım
 
Kerem sağol yine içten bir yorum yapmışsın,çok teşekkür ederim
Kubilay mıydı buji? :D Kubilay'a da ayıp oldu :) .Eyw Koray.Çok sağol ben de size başarılar dilerim
 
Eyvallah Eren üstad uğraşan çabalayan müzisyenlere haklarını vermeye çalışıyorum.Sende buna istinaden çok sıkı çalışıyorusun.

Aslında forumda yorumlanacak çok fazla grup ve müzisyen var fakat hepsiyle uğraşmaya üşeniyorum.Çalışmalarını takip etmek keyif veriyor bana nedendir bilmem :)
 
Eyvallah Kerem,çok sağolasın.Melihciim ep nin çıkışı senin Amerika'dan dönüşünden sonraya denk gelir ya.O yüzden ep yi oradaki Amerikalı arkadaşlara dinletemeyeceğiz ama çok sağol.
 
"Çöl gecesi" adlı çalışmamızı ep albüm olarak değil normal(full length) bir albüm olarak çıkarma kararı aldık.Çıkış zamanı olarak net bişey söylemek yanlış olur ama daha önceki planlanan zaman biraz daha uzayacak.Elimizden gelen en kısa süre içerisinde sunmayı istiyoruz.2007 yılı içerisinde raflarda yerini almış olacağını tahmin ediyorum.Albüm çalışmalarımız dışında konserlerimize de devam edeceğiz.

Rockstation dergisinin çıkacak olan olan önümüzdeki sayısındaki gitar-teknik kısmımda "Gitar yapımında kullanılan ağaçlar" başlıklı yazım yer alacak.
 
anxiety_schizophrenia , _sek_ yorumlarınızdan ve desteğinizden dolayı teşekkürler

Bu arada metaltr.net köşe yazıları kısımlarına yer verecekmiş ve gitar-teknik üzerine aylık olarak yazdığım yazılarımla ben de metaltr'de yer alacağım
 
erencim myspace sayfandan olsun birebir görüştüğümüzde olsun bilgileri alıyorum senden,çok iyi çalışmalara imza atmışsın ve halen de yoğun bi şekilde çalışıyosun görüyorum,dinledim,biliyorum (yazokuluzedeler). Yeni şarkılar çok sağlam,eline sağlık demiyom bile çünkü severek yapılan şeye eline sağlık denmez,ödülünü almışsın bile sen,iyi müzik yaparak elde edilen tatmin.
okulumuzun iyi müzisyenler çıkarmasını,yüksek müzik bilincine sahip dinleyicisini seviyorum.beycafeye gidin anlarsınız.
 
Doğukan çok teşekkür ederim,senin gibi müzik bilincine sahip olan bir arkadaşım tarafından beğenilmek çok mutluluk verici.Sizin çalışmalarınızı da merakla bekliyoruz,siz de çok uğraşıyorsunuz,emek veriyorsunuz ve işinizi ciddiye alıyorsunuz,umarım hakettiğiniz herşeye ulaşırsınız.
 
Selamlar,merhaba.Öncelikle birtakım nedenlerden dolayı albümümüzü 2007 yılı içerisinde çıkaramayacağız.Ama 2008 in ilk yarısında raflarda olacağını umuyoruz.
Gitarda ben,davulda Derun Tekelioğlu,bas gitarda Fırat Kalecik ve vokalde Emre Çakır olarak albüm kayıtlarında yer alacağız şuan çalışmalarımız tüm hızıyla sürüyor.Albüm kayıtlarını en kısa süre içerisinde tamamlamak istiyoruz.Albüm dışında müzikal çalışmalarıma başka bir alan olan Tiyatro'da da devam etmekteyim.Alman tiyatro yazarı G.Büchner'in Woyzeck isimli oyununa müzik yapmaktayım ve Tiyatro Ayakbağı isimli tiyatro toluluğu ile Türkiye'nin birçok yerinde bu oyunu sergileyeceğiz.Tiyatro için müzik yapmak benim için önemli bir tecrübe ve çok keyif verici.
Grubumuzla yakında konserlerimize de yeniden başlayacağız,şuan işin mutfak kısmında oldukça yoğun çalışmaktayım umarım çalışmalarımızı en güzel şekilde insanlara ulaştırabiliriz.
Metaltr.net'deki bu ayki köşe yazımı okumak için aşağıdaki linke tıklayabilirsiniz.
http://www.metaltr.net/modules.php?name=Kose_Yazilari&op=viewarticle&artid=117
Ve de önümüzdeki günlerde,yakın bir süre içerisinde yeni bir video çalışmamı paylaşacağım.Beklemede kalın,yeni gelişmeler,haberler oldukça burdan paylaşacağım,görüşmek üzere
 
guitar352 demiş ki:
L.Buchler'in Wayzeck isimli oyununa müzik yapmaktayım

Georg Büchner'in Woyzeck isimli oyunu nefistir. 20. yuzyildaki bircok tiyatro yazarina ilham vermis, disa vurumcu tiyatroda oncul bir eserdir. Hayirli olsun. Izmir'e gelirse de, geldiginde izlemeye calisacagim. :) Muziklerine de bir dikkat kesiliriz artik :p
 
Eyw,oyuna müzik bestelemek çok keyifli her nekadar ismini yanlış yazsamda:).Elimden geldiğince oyuna güç katabilecek,renk katabilecek besteler yapıyorum.Oyun müziklerinde toplam 8 parça yer almakta bunların 3 ünü gitar ile canlı olarak çalacağım,3 ü bilgisayardan yazdığım müziklerin üzerine söylenen parçalar olacak,ve ikisi de sadece ses ile koro şeklinde söylenecek,çok sesli bazı denemelirimiz olacak.Şuan için durumlar böyle oyunun yazılmış olan sözleri var mümkün oldukça o sözlerin dışına çok çıklmaması taraftarıyım.Bu farklı alandaki çalışmalarımı izlemek isteyenler olursa da oyunun oynayacağı yerler ve zamanlar belirlenince,ileride haberdar edeceğim burdan.
 
20 Kasım Salı günü İstanbul'da 94.5 frekansından yayın yapan K-rock fm'in "Gitarist" programına konuk oluyorum.Program 20:00-23:00 arasi.Yeni calismalar,yolda olan albüm üzerine ve daha bircok konu üzerine konusacagız...
 
Selam

Ne zamandır kapsamlı olarak takip edemiyordum buraları. Şu anda izinde olduğum için sağa sola göz atabiliyorum.

Yukarıda linkini verdiğin "köşe" yazını da okumaya çalıştım.
Gitar ve müzikle ilgilenen arkadaşlara yardımcı olmaya çalışman güzel.
Ancak bence kullandığın dile ve yazım hatalarını azaltmaya daha çok dikkat etmelisin.

Kolay gelsin.
MG

Ek:

Şimdi fark ettim. Yazıda Gm tonunda kullanılan akorları sırasıyla "Gm-Adim-A#-Cm-Dm-D#-F" şeklinde belirtmişsin.
Bence bir sıralamada aynı notanın hem natürel hem de arızalısını (diyez/bemol) kullanmak yerine bir sonraki notayı bemol olarak ifade etmen daha doğru olurdu.
Yani "Gm-Adim-Bb-Cm-Dm-Eb-F" şeklinde yazmak gerekirdi yanılmıyorsam.
Genç arkadaşlara olan yardımlarında benim de ufak bir katkım olsun dedim ;)
 
Geri
Üst