Gargara (rock)

ya kahretsin ya benim bilgisayar bozuktu 4 5 gündür servisteydi daha bu sabah geldi yani izleyemedim kral da a.q. sinir oldum yemin ederim ya.. neyse buarada nss' de sonuçların açıklanmasına 1.buçuk saat kaldı allahım nolurr ilk 40 a kalsın gargara :roll:
 
Arkadaşlar,Bu cuma günü 10 kasım günü Gargara grubu kral tv de Konuşarock programına konuk olucak,ve canlı performanslarını sergilicek ayrıca programın konuğu Yüksek Sadakat...Gargara'ya sms yollayan herkeze teşekkürler.
 
arkadaşlar attıgınız bütün mesajları okudum gercekten duygulandım cok teşekkür ederim ,cihan başlıkla ilgilendiğin içinde teşekkürler kardeşim..


umarım dün akşamki canlı performansımızı begenmişsinizdir ,yorumlarınızı burdan takip edicem artık bende.. ;)

(ceyhun)
 
ne diyebilirim ki yaa çok güzeldi performansınız çok beğendim çok uykum vardı ama sırf sizin için bekledim beklediğime de değdi ama berk için üzüldüm burdan geçmiş olsun diyorum
 
Arkadaşlar Çok Süpersiniz Çalışmalarınız Guzel yanlız Pek ilgilenilmiyo başlıkla sanırım ama dayanamadım parçası çok süper valla sabahtan akaşma kadar dinliyom aslında benim takip ettiğim grup farklıydı ama sizide artık takip eddiyorum :)
 
Bu arada Bide Parçalarınızı Nasıl Dowland edicem bir web sitesi radyosunda yayınlamak istiyorumda parçalarınızı Tabii onay verirseniz.. :)
 
sarkılarımızı download edemezsin üzgünüm=)ama illa olan birileri vardır onlardan isteyebilirsin..
 
Geri
Üst