Kalipardi(enstrümantal rock,neoklasik,blues,hardrock)-Ankara

my__kantale demiş ki:
bi virtüöz adayı bile göremedim şuan ki çalışmalarda ama eyw ortalamanın üzerinde bi gitarist denebilrsin geyigi de sevmem cabası tabi ama ''ankara yeni virtüözüne kavuştu hayırlı olsun arkadaşlar'' denecek ortada bişe göremedim ankarada senden daha iyi olan 10-15 gitarist sırf ben sahsen tanıyorum bi de tanımadıklarım war e bi de bsaka yerlerden olanları düşünürsen...
sevgili arkadaşım benim virtüöz iddiasında olduğumu nereden çıkarttın.virtüöziteye tamah ettiğimi nerenden uydurdun.10-15 salak buna tamah ediyor diye ben hayallerimi neden tekdüze bir virtüöziteye adayayım.
ben hayatım boyunca,metalci üç beş salağın,ismimin önüne virtüöz kelimesini koyması için asla müzik yapmayacak,hissettiğini çalacak biriyim.çok basit,belki hatalarla dolu ama istediğim müziği yapacağım.ama arada böyle parçalarda yapıp topunuzla alay etmeyide bileceğim.
mavisakal20 benim eski grup arkadaşımdır ve orada sadece espri yapmıştır.kendiside benim bestelerimde,sözlerimde virtiöziteyi zerre takmadığımı gayet iyi bilirki buzz grubuyla yaptığım beste buna en iyi örnektir..sevgi ve saygılarımla
 
:D üslubun hoş degil ya o kadar agresif olmamak gerek en nihayetnde...bu yazdıgın mesaj ne kadar eleştriye kapalı ve de saldrgan biri olgunu gösterior ancak bunu bari müzigine yansıyt da işine yarasın...

not böle bi üsluba bir daha cevap vermeyecegim bu foruma da yazmam...
 
burda beğeninize sunulmuş birşey var,verilmiş bir emek var,beğenirsiniz beğenmezsiniz fikir belirtirsiniz ama siz şu anda sanırım kalipardiye haksızlık, saygısızlık ediyorsunuz, tartışmalarınızı başka yerde yapın ve bu mesaja da cevap yazmayın!
 
mareşal iyi olacak hastanın doktor ayağına gelirmiş.sağol yav.neyse yakında bir iki bişey daha eklerim buraya.abi müzik piyasasında gaz çıkarmak daha çok ses getiriyor ve metal öldürür blues süründürür.ben bunu anladım.
 
cok degerli saygideger kallipardi kardesim..
Sana Neşe palamutları diyari Ankaranin güzide semti konutkentten yaziyorum..Benim sorum şu
abi senin nickin kallipardi iken neden basligin kalipardi ?
Saygilar ederim hürmetlerle gözlerinden öperim

Küçük Besmele
 
sevgili mareşal,kalipardi nickini almıştım ama o nickle siteden atıldım.yarın sende atılsan marresalx,maaresalx falan diye tekrar gireceksin yanlışmıyım.bunun dışındA çok yakında ilk sözlü bestemi burada yayınlayacağımı hepinize sevinerek duyurmak istiyorum.o zamana kadar herkes kendine iyi baksın.
 
Geri
Üst