Edna (Rock/Heavy Metal) - Bursa

Gürkan'ımızda gidiyor demekki :evil:
Güzel bir konser olmuştur...İnsan söyler çağırırda bizde atlar gelirdik ankara tayfası olarak ;)
 
İnşallah başka bir zaman daha çılgın bir şekilde toplanırız. :LOL:

Bu haftasonu Bursa Asmerkez'deyiz. Cumartesi 3-4 şarkılık bir mini konserimiz olacak bir kaç grupla beraber. Pazar günü de Orchestras yarışmasındaki performansımızı izleyebilirsiniz. Gelene benden uzun hava gitar solosu! :D
 
Bu pazar Orchestras'ın finalindeyiz. Yarışma saat 3 gibi başlıyor. Havaii fişekli, patlamalı, döner sahneli şovlarımız var (yalan!) ama yine de bekleriz.
 
İş, güç, okul vs. vs. gibi nedenlerden dolayı Edna'ya zaman ayırmada çok güçlük çeken İlker ve Mahmut, Edna'dan ayrılmaya karar verdiler. İlker ve Mahmut bundan sonra işin teknik kısmıyla ilgilenecekler. Konser ve yeni demonun kaydında bize çok emeği geçecek dostlarımıza şimdiden teşekkürler...(emrivakinin bu kadarı!! :D ) Onların yerine arkadaşlarımız Alper Başbuğ'a (bass gitar) ve Berkay Aycan'a (davul) hoşgeldiniz diyoruz. Umarız birlikte çok başarılı çalışmalara imza atarız.

Bunun yanında EDNA şu anda repertuarına yeni şarkılar eklemek ve demo çalışmasını hızlandırmak için çalışmakta. En kısa zamanda konserlerimize de başlamayı planlıyoruz. Gelişmeleri edna.anatolianrock.com dan ve buradan öğrenebilirsiniz.
 
586_1166899533.jpg


Daha fazlası edna.anatolianrock.com'da. :)
 
Bugün Line Tv çekimlerine katıldık. Bursa da oturan arkadaşlar iki şarkılık performansımızı ve yapılan ropörtajı Cumartesi günü akşam 9 da Line Tv de izleyebilirler.
 
Konsere gelen herkese teşekkürler. Gerçekten çok keyifli bir akşamdı.

İkinci bestemiz olan Zinhar'ı yeniden kaydettik. Şarkıyı edna.anatolianrock.com da demolarımız bölümünden dinleyebilirsiniz.

Yorumlarınızı bekliyoruz.
 
Bir son dakika haberiyle olağan forum yayınımıza ara veriyoruz. :p

Perşembe günü (1 Mart) Bursa Stuff Bar'da Gerçeğin Hayali ile sahne alıyoruz. Bekleriz efenim.
 
11 Mayıs Cuma günü saat 13.30'da Uludağ Üniversitesi Şenliğinde sahne alacağız. Konser üniversitenin çim alanında gerçekleşecek. Bekleriz efem.
 
Geri
Üst