Paranoya (sivas)

paranoya biralemde tekrar çıkmalı mı ?


  • Toplam oy veren
    68
Olum sinan yinede o kadarda yumuşak değil playlist bidah gözden geçirdikte ii aslında:)
yanı buda şu demek oluyor yine bizi kimse dinlemicek kaçıcaklar:D
 
İşte Size Yılın Haberi :D

2008 Avrupa yaz tatilimizin son konser duyurusu oldugu icin uzgunuz. Bu, haftalardir hakkinda konustugunuz konser... 27 Temmuz'da Ali Sami Yen Stadi'nda bir konser icin 'Tallica tarihinde ucuncu kez olmak sartiyla Istanbul / Turkiye'ye geri donuyor olacagiz. Dostlarimizdan Down ve The Sword'un bize katilimi ile yolculugumuzun ikinci bolumunun son konserini tamamlayacagiz.

Tum tercumanlari evlerine gonderebiliriz artik... sizleri orada gormek dilegi ile!!

Biletler 14 Nisanda Satışta...

kaynak : www.metallica.com
 
evet, geliyorlar! :D Down'da muheteşemdir. Phil Anselmo'yu da görecek konsere gidecekler.

satanonfire,
Bahar Şenliklerinde Judas Priest'de isteriz. :)
 
la feo naber?perşembe günü konser var ya bizim çalışıcakmıyız?bide ne diicem napıon la daha daha?bide ne diicem perşembe günü çok güzel olucak.bide ne diicem sen nie beni hiç aramıon?
 
la can nbr? perşembe günü konser var ve ben her türlü prova fikrine açığım. bi de şey dicem iyiyim la sen napion? bi de bak şunu dicem perşembe günü hakkaten güzel olucak. hadi bi de şunu diyim olm konturum yok nasıl ariiim? sen nie beni aramion?

hatta demişken şunu da demeden geçemicem lan bizim perşembe günü ne konserimiz var lan? kayseri konseri dimi?
 
feo kayseri iptal oldu..bizden kaynaklanan sebeplerden diil ama..çalışıcaz zaten benim sınavlar var bitsin hemen başlayalım çalışmaya..feo napıon la daha daha :LOL: sinanın fenderinin sapı kırılmış yapıtrmaya çalışıyormus duydun mu sen onu?
 
çalışalım olm paslanacaz valla! eee napion len can? özledim olm seni. kahve içmeye gel olm bigün. bu arada evet yazık olmuş sinanın fendere. ama bütün suç benim. günün birinde "sinan, şu fenderi gördün mü?" şeklindeki soruma "evet gördüm nolmuş?" biçiminde bir cevap verince, ben de dayanamadım "popona girsin canım kardeşim" gibisinden karşılık vermiştim. o da lafı ciddiye almış! neyse sağlık olsun!!!

bu arada can şu ibanez bas gitarı gördün mü?
 
ya millet sinan gitarına bişeymi oldu diye mesaj falan çekio bazıları msn den bazı hıyarlarda telefon açıp bu soruyu soruyo o canı bi yakalayım biliom ne yapacağımı milleti kandırmaya utanmıomusun can efendi seni skunete davet ediyorum fos fos fos :D. . . .... .
 
Şimdi Can'lar karısmasın öncelıkle :)
birde sinanın gitarına kimse bişi yapmasın!!! en azından senlıkler bitene kadar... sora napıosanız yapın:)

hatta sapını sinana takma kısmında yardımcı bile olabılırım:D
 
feo ibanezim iyi vallahi:)sağlıklı yerinde duruyor..sinanın fenderi gibi değil..bu arada sinan can'lar gayet ahlaklı..gitar senin gitarın gerçi konusmamam lazımdı tek suçum bu..ama sapının kırıldığını biliyorum..
 
7-8-9 mayıs ta Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Bahar Şenliklerinde 7 Mayıs çarşamba günü saat 20:00 de Paranoya sahne alacaktır orada görüşmek dileğiyle...
 
Geri
Üst