Paranoya (sivas)

paranoya biralemde tekrar çıkmalı mı ?


  • Toplam oy veren
    68
kartal yorum ve desteğin için çok saol!
öncelikle evet üniversitemizdeki kayıt imkanı çok güzel hatta olağanüstü bi olay ki bildiğim kadarıyla büyük üniversitelerde bile bu imkanlar yok ya da daha kısıtlı.biz haftalardır bu imkanları bize sağlayan kişilere (serdar ve arda hoca) yatıp kalkıp dua ediyoruz.
evet sivas müzik konusunda sanıldığı kadar kısıtlı değil.burada çok ii müzisyenler var ama kendilerini yeteri kadar gösteremiyolar ve bunun sebebi bence kendilerine bir tarz oturtamamaları.dikkat ettiysen sivastaki bütün grupların konserlerinde hemen hemen aynı parçalar çalınıyor.farklılık minimum düzeyde yani.Paranoya olarak bizim ilk amacımız kendi dinlediğimiz ve sevdiğimiz tarzda müzik yapıp böylece en azından belli bir dinleyici kitlesi oluşturmak, sivas için yeni ve farklı bir tat yakalamaktır.bu söylediğim şeyler sivas müzik piyasasının kendi açımdan gördüğüm tek ama çok ölümcül eksiği.KISACASI SİVASTA ÇOK SAÐLAM MÜZİSYENLER VE GRUPLAR VAR AMA MAALESEF ÖZGÜNLÜK YOK!!!bu özgünlüğü biz kendi çapımızda yaratmaya çalışıyoruz.yetenekli bir grup olup olmadığımız tartışılır ama şunu kimse inkar edemez ki sivasın en cesur grubuyuz!kimsenin daha önce aklına bile getirmediği şeyleri yaptık.bu açıdan bakıldığında burdaki diğer gruplardan farklıyız.
bi de sivasın en çok sinirimi bozan olayı da hala adam gibi baget bulamıyorum burda :D bildiğin odun parçasına tonlarca para vermekten bıktım artık!
PRO-MARK İSTİYORUM LAN BEEEN!!!!!
 
öncelikle

http://www.gittigidiyor.com/main/search.php?search_type=detail&aramakategori=pfec

güvenli bi şekilde alışveriş apabilirsin çünkü mherpsiburda com un uzantusu bir site.

Sivasta müzisyenlerin kendini göstermemesinin nedeni ne biliyormusun. Sivasta özellikle esnafta canlı müzik yapacak müzisyene iş yapacak yada ne bilim müzisyen gözü mile bakmıyo. Özellikle mekan sahibi Sİvaslı ise müzisyn onun gözünde düşüncü yada ne bilin işte köle gibi görüyor. Ben sivasa ilk geldimiğimde gecede 4-5 saat live performance yapıpta 1 paket sigara evet abartmıyorum 1 paket sigara parasına iş yapıp eve giden adamlar tanıdım Hani nerede bu işin hakkı? Hani nerede emeğin karşılığı. Bunu görev bilen yada duyan çalışırmı? Bence hayır. Haa şimdi ne var. Olaydan biraz daha anlayan ve işin bilincine sahip olmuş br kaç işletmeci olayı çok iyi yakaladı. O müzisyenlerini besliyor. Müzisyerler zevk alıyor , farklılık yaratıyor ve kalitesi artıyor. Aç ayı oynamaz mantığı çıktı burada ama öyle işte. Emeğin karşılığı çok önemli bu konuda.

Gelelim PARANOYA grubuna.

Abi sizi farklı kılan tek ama tek birşey var. Sosyal yaşamda da sıkı arkadaşsınız e dağılmıyorunuz. Etrafınıza bir bakın 1 seneden daha fazla grup yaşamını sürdürebilen varmı. Yok onun basçısı oraya yok bunun basçısı buraya. Disiplik yok. Ama işte sizi farklı kılan şey yeni bişiler çalmak yada beste yapıp , şarkı yapıp bunu dinletmek değil. sizi siz yapan , paranoyayı paranoya yapan DİSİPLİN ve ARKADAŞLIK.

Olum bişi diyim mi size bir ..ok olmaz Allah kısmet ederse iyi yerlere geleceksiniz.

Bu arada öncelikli olarak Paranoya grub arkadaşlarımıza sonrasın sie yazımı okuyan tüm arkadaşlara sesleniyorum.

Nokia Super Sound '06 başlıyor. 15 Haziranda Eylüle kadar şarkı gönderebiliyorsun. bende sizde şansınızı deneyin. Yanlış hatırlamıyorsam '68 model MUSTANG var. Ve bu yarışmada ROCK eserlerin büyük şansı var. Nedenini soracak olursanız jüri yıllardır rock dinleyen ve o kulağa alışmışlar. Haa oldu olacak son kıyağım işte . . .


http://www.nokiasupersound.com
 
kartal kıyak için saol şansımızı deneriz belki :D .. yorumlar içinde teşekkür ederim..

abicim bi kere siwasta müzik piyasasının artmasının imkanı yok burda müzik yapan herkes ne demek istediğimi anlamıştır heralde. biz grup olarak belli harcadıımız eforun karşılığını istiyoruz belli ses sistemi istiyoruz bunları bize weren olursa çıkarız çalarız olmazsa bizde yalwarmıyoruz zaten çıkmak için :) zamanında siwasta ki bir yeri nehale getirdiğimizi herkes gördü oraya giren herkes kendini ankarada istanbulda rock müzik yapılan bir bardaymış gibi hissetti tabi ömrü ne kadar oldu 2 ay... ordan ayrılma sebebi biz değiliz arkadaşlar bunu herkes bilsin :?


kartal kayıtlar sırasında kendi çalışma saatini bize werdiin için çok saol bi gün bizde sana bi babalık yaparız umarım :D



buarada ARDA hoca we SERDAR a ne kadar teşekkür etsek azdır bize hayatımızdaki en büyük fırsatlardan birini sundular çok saolun :)
 
abi bir kere daha tekrarlıyorum. Sivas'ta yapılamayacak hiçbirşey yok. Çok kısa bir zaman sonra Paranoya ekibininde tanıdığı GSF de okuyan Tolga , Zülkifar ve ben Kartal Trance üzerine canlı performans emprovize yapacaz. Bunun için ne Sivas'tan birilerinin elimizden tutmasına ne de bizim birilerine bişiler söylememiz gerekiyor. işini çıkartırsın , kaliteni ortaya koyarsın ve sonra zaten seni çağırırlar. Konu biraz dağıldı nereden enreey geldi olay bilmioyrum ama sonuş oalrak ilk demonuz , ve bir çok gruba göre şanslı bir demo kayıdıydı. Eksikler illaki olacak. (+) ve (-) yöndeki tüm eleştirilere de teşekkürler. Sanırım bundan sonraki kayıtarda da göz önünde bulundurulacaktır.

Benimde merak ettiğim bir konu. Girişte sözlerin altında akustik gitar var bunu sanki clean yapmak istemiştiniz ama olmamış. Bilgi versenize hele bi
 
sevgili kartal kardeşim ben açıkcası senin görüşlerine katılmıyorum. sivasda bişeyler ortaya koymak senin anlattığın kadar kolay olsa keşke... doğru dürüst müzik yapıp emeğinin karşılığını alabileceğin bi mekan bile yokken sen nasıl sivasda herşeyin olduğunu iddia ediyorsun anlamış değilim.... eğer dediğin gibi kolaysa sivasda herşey ,umarım çalışmanızda başarılı olursunuz da çağırırlar sizi.....


saygılar & sevgiler.......
 
Amatör Grupları Tanıtımını Yapıyoruz

Merhaba therezistans.com adında amatör grupların biografilerini , fotoğraflarını , varsa yada tarafımızdan çekilen video görüntülerini ve demolarını yayımlayıp tanıtımlarını ücretszi olarak gerçekleştirdiğimiz bir web sayfası oluşturduk.

Sitemizde yer almak için bizimle sitemiz üzerinden ya da zobekci@mynet.com adresine bilgi göndererek ulaşabilirsiniz.

msn : olcay723@hotmail.com

therezistans İzmir Rock Portal Takımı
 
paranoya grubunun tüm elemanlarına selamlar!şarkınızı dinledikçe ve sizin konserlerinizdeki performansınızı aklıma getiriyorumda...sizler gerçekten sivastaki en iyi hatta tek güçlü grupsunuz.bence çok kısa bir süre sonra(tabi şansınız ii giderse)çok ii yerlere geleceksiniz.düşünün bikere irem sadece gitarıyla ham sesiyle bişarkı sööledi ve çok kısa bi süre sonra tvlerde klibi;radyolarda şarkısı dönmeye başladı.sizin bu şarkınızın ondan ne eksiği var.tarzlarınız tamamen farklı ve siz bir numarasınııııııııııııııııııııız:):)gerçekten bakın bence siz çok ii yerlere geleceksiniz.bu arada 6.hissim çok kuvvtelidir.kartalında yazdığı gibi disiplininizden dolayı bukadar uzun süredir bu grup dağılmamış,bu şekilde giderseniz herşeyin üstesinden gelirsiniz.hepinize bol şans diliyorum ve bu yıl şu okul bitmeden bikonser daha verseniz de doyasıya dinlesem.çünkü artık ben yokuuuum:)sivasa elveda diyorum ve geleceğin televizyoncusuolmak için şehir şehir gezmeye çıkıyorum.dilerim ben ii bir televızyoncu sizlerde ii bi grup olur da benim hazırladığım tv programına konuk olursunuz.HİSSEDİYORUM BEN BAŞARILI BİR YAPIMCI SİZDE O ZAMANA KADAR İİ BİR GRUP OLARAK KASETİNİZ ÇIKMIŞ ŞEKİLDE GELİP PROGRAMIMDA YERALACAKSINIZ.ŞİMDİDEN SÖZ VERİYORUMBAKIN YAKIN ÇEKİMLE ALICAM SİZİ HEP;);)ÖNCE BANA SONRA DA SİZE BAŞARILAR;p;)
 
Dur grup hakkında biraz bilgi veriim :) Elektrocumuz 1 haftadır hasta ewden dışarıya çıkamıyor:) Solistlerden biri ailesinin yanına gitti bi hafta kadar yok :) Öbür solist kendinden geçmiş durumda halen ortalıkda böğürmekde... :) bascımızdan haber alabilen varmı bende bilmiyorum açıkcası :) Davulcumuza gelince ewden sadece başka ewlere gidip oyun oynamak için çıkıyo ... yok, ewdeyse gene oyun oynuyo (frp falan filan oynuyo ):) bende finallere hazırlanıyom (kendimi nie söylüyosam neyse) :)

anlıycağın görünürde konser yok. gönül isterki paso konser versinler. hatta sabit bi mekanları olsun orda her haftasonu gidip dinliyelim eğlenelim . ama konserlerini bile bitirememişlerdi hatırlarsan O KADIN yüzünden. üniverste hayatta konser falan verdirmez yani paranoya ya.

böyle bi durumda oturup beste çalışmaları yapmaları gerek. ama ortada grup yok :) şu an herkes kendi kafasına göre takılıyo...

artık seneye gidecez konserlerine...

20 haziranda stüdyoya girip kayıt yapacaklar önlerindeki tek etkinlik bu gibi görünüyor şu an...

bana gelinceeeee :) son 9 günüm kurtuluyorum sivastan şu finalimde bittimiydi ohhhhhhhhhhh :) kim tutar beni....
öyle işte :) umarım bilgilendirebilmişimdir....

saygılar & sevgiler ...
 
Level atlamalıyım!acilen lvl 78 olmam lazım!!!dual domascuslarım hazır!!!bi tek majestic setim eksik!!!onu da tamamladım mı kork benden Antharas ve Tower Of Insolence 'ın bütün kaotik ucubeleri!!!!
LANETİM ÜZERİNİZDE OLACAK!!!!!!!!!!
 
castelynsar demiş ki:
Level atlamalıyım!acilen lvl 78 olmam lazım!!!dual domascuslarım hazır!!!bi tek majestic setim eksik!!!onu da tamamladım mı kork benden Antharas ve Tower Of Insolence 'ın bütün kaotik ucubeleri!!!!
LANETİM ÜZERİNİZDE OLACAK!!!!!!!!!!


aha işte :):):):):):):):):)
grubun böyle davulcusu olursa ne konserinden bahsedebilirizki be puhahaha :)
BENİM LANETİMDE SENİN ÜZERİNDE OLACAK FEO !!!
 
ee ne denirki senin bu yazdıklarına haklısın valla.ii bari bizde internetten dinleriz şarkınızı.benimde burdan kurtulmama 2hafta kaldııııı;yaşasıııııııııııııııııııııııııııın:)o zaman sizlere başarılar diliyorum .dilerim çok çok ii yerlere gelirsinizkii;bence geliceksiniz.başarılar ve bol şanslaaaaaaaaaaaaaaaar...


CANIN CEHENNEMEEEEEEEEEEEEEEEEEEE VAZGEÇTİM KENDİMDENNNN!!!!
 
paranoyass aslında anfide (tabiki bodrum katında çalışmaları aldıımız yerde) bizim kitlemize özell bi konser wermeyi düşünüyoduk ama biliosun orda sınaw oluyo we sesten şikayetçi oluyolar haklı olarak.boş bi saati denk getirirsek belki okulda ufak bi gürültü koparabiliriz ama herkesin haberi olmayacak formu takibedenler we çewremiz bilecek we heryer yine siyah giyen adamlarla dolacak takibedersen haberin olur :D
 
aaaa kesinlikle sınav olmadığı bi zamana denk getirin çünkü ordaki sesler benim acaip derecede sinirimi bozuyoooo.valla sizin yabancı söyleyen solistiniz gibi bağırırım bak;)siz neden hep siyah giyiniyosunuz ve sen o grubun hangi elemanısın bide sizin kendi bestenız olaak sadece vazgeçtim kendimden mi var?
 
grubun hangi elemanı olduum altta yazıo :D siyah güzel hepimiz sewioz onda... bizim bestelerimiz war ewet ama tam bitmedi 2. bestemiz olan bir parçayı son konserde çaldık zaten..dier besteler çok daha sert
 
ben eskisi kadar siyah giymiyom la artık :) bu arada siinnnnnnnn şu konsaer işini 12 haziran da yapsak ??? benim finalin bittiii gün =) bide ezgimin sözlerine beste yapmıycazmı olm ??? ben bişeyler buluyom ama çok akustik oluyo :) ,
şaka maka ben 2-3 tane şarkı çıkardım olm uahhahaha :) neyse konseri 12 haziranda yapak yada adı neyse işte :)
 
yok lan haftaya cuma iyi

bide senin parçalar him gibi oluyo aşk meşk :D :D :D :D :D :D :D


olim çok salam melodiler war elimizde erayın melodileride kullanıcaz sert olcak göreceksin :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
 
Geri
Üst