Bonustrack (Pop-Rock,Soul,R&B) - Ankara

Çok teşekkürler sevgili VainGlorious,
Kolum iyi, bir sorun yok. kızarıklık veya acı da yok. Hemen buz koyduk zaten, eve gelince de bepanten sürdüm. Vallahi Allah korudu. Ucuz atlattım. Sanırım boynumdaki nazar boncuklu kolyenin etkisi oldu. :D
Demek ki neymiş; Cumartesi günleri Overall'da boğazı rahatlatmak için sıcak bişeyler içilmicekmiş. Baya bir canım yanarak da olsa öğrenmiş oldum.

Evet bu hoparlör sorunlarını Overall'da sık sık yaşar olduk. Çarşamba günleri konsere gelen grupların kendi tonmaisterleri sistemi tanımıyorlar ve fazla mı yükleniyorlar naapıyolarsa artık sürekli sorun oluyor kabinlerde. Ya da artık kabinler sürelerini doldurdu sinyal veriyor değişmesi için. Zaten Overall artık konserlere de başlamışken, güzel, sağlam bir sistem almalı ve en önde dinleyenin de en arkada dinleyenin de aynı derece duyup eğlenebileceği bir sistem olmalı bu. Arka taraflara da kabin lazım. Kabinler yerde milletin kulağının dibinde diil yukarda asılı olmalı. Çünkü aşağıda olunca vücutlar yutuyor sesleri ve arkaya sağlıklı bir ses gitmiyor. Neyse bunlar teknik meseleler.

Tekrar teşekkürler.
Görüşmek üzere...
 
Selam İzgi;
Ben akşam gürültüden dolayı anlayamadım ama öğrenince çok üzüldüm, çok geçmiş olsun.

Evet! Gerçekten de nazar değiyor galiba çünkü dün akşamki programınız harikaydı...

Başarılar.
Hoşçakalın...

sda
 
izgi, cuma if programınızda bir aksama yoksa gelmek (nihayet), dinlemek, okuldan dedikodu yapmak, eski günleri yaad etmek isterim. nedir? konser filan yok dimi? dün green dinleyim dedim ilhan erşahin vardı, elemanları görüp hasret gideremedim.
 
Kardeş programda bir değişiklik yok. Gel tabii ki bekliyorum. 00.30 itibariyle sahneye çıkıyoruz. Kalabalıktan göremeyebilirim sen gel ceee de bana.
Görüşmek üzere...
 
eyvalla... tabiki sahnede oturup dedikodu edemeyeceğimizi tahmin ediyorum ;) . ara verdiğinizde bir selamlaşabiliriz gibime geliyo. kalabalığı tahmin edebiliyorum. cuma görüşmek üzere. kolay gelsin...
 
Kesinlikle Ankara'nın en iyi grubu...Muhteşem tonlar,harika bir vokal,çok güzel bir playlist çok keyifli bir seyirci...Bu cümleler daha çok uzatılabilir fakat uzatmaya gerek yok.Tek kelime ile tartışmasız Ankara'nın en sağlam grubu.
Başarılarınızın devamını dilerim..
Saygılar.....
 
dün if'deydim nihayet!

nefis bir playlist, akıllıca planlanmış setlist'ler, sahneden akan tecrübe, harika sound ve tonlar, tansiyonyu riskli parçalarda (modülasyonlu, transpozeli parçalar; beyonce'nin parçası gibi) bile herhangi düşme yaşanmaksızın süren parçalar ve her elemanın ayrı yeteneğiyle izgi'nin vokal'deki kontrollü ve hatasız performansıyla 2 senede hakettiği yeri bulmuş nefis bir grup bonustrack. çok keyifli bir geceydi, hepinize teşekkür ederim, kolay gelsin derim önce.

ayrıca aradaki kısa sohbetimizde izgi'nin almanya macerasıylada gülüp eğlenmek ve hasret gidermek oldukça keyifliydi.

tekrar selamlar...
-ferhat-
 
Cuma gecesi bende ifteydim.
proğramı tamamen ilk defa dinleyebildim.
repertuar çok keyifli, vokal ve klavyedeki arkadaşın performansı gayet güzeldi...
kafamıza yağan çoraplara bi anlam veremedik, onun haricinde herşey keyifliydi :)
vallahi müzik anlayışının iyice yozlaştığı ve kalitesizleştiği
bu zamanda gayet güzel bir grup olmuşsunuz, başarılar...
 
jaglar demiş ki:
Cumartesi gecesi bende ifteydim.

vallahi müzik anlayışının iyice yozlaştığı ve kalitesizleştiği
bu zamanda gayet güzel bir grup olmuşsunuz, başarılar...

Nassı yani Cumartesi gecesi if'temi? 8O ben bi hafta gelmedim noluyooorrr, programların zamanı mı değişti yoksa jaglar cuma mı demek istemiş? :?:

Lone Star hayırlı olsun arkadaşlar; hadi bakalım inşallah ilk programa gelicem zaten özledim 1 hafta dinlemeyince bile olmuyor: işte buna bağımlılık deniyor :D

Kuşlar söyledi bu arada (gerçi ben zaten biliyodum ama ;) ) yeni şarkılar eklemişsiniz repertuara! Süperrrrrrrrr 8)
 
Grup hakkında söylenecek herşey söylenmiş.

Ama forum hakkında şunu söylemek istiyorum.12 sayfayıda okudum ve bu sitede gördüğüm en düzeyli ve güzel forum diyorum.

İzgi GÜLTEKİN'in dinleyicilerine verdiği güzel ve aydınlatıcı cevaplardan ötürü kendisine bravo diyorum.Olgunluk bu olsa gerek.
 
Geri
Üst