Bonustrack (Pop-Rock,Soul,R&B) - Ankara

izgi harika söyleyeceğini, süper sound ettireceğinizi düşündüğüm bi iki parça var. belkide çalmışsınızdır, aklıma geldikçe yazayım belki alırsınız repertuvara :

tina turner - I cant stand the rain // http://www.last.fm/music/Tina+Turner/_/I+Can't+Stand+the+Rain
tina turner - simple the best // http://www.last.fm/music/Tina+Turner/Simply+the+Best
p.j. harvey - c'mon billy // http://www.last.fm/music/PJ+Harvey/_/C'mon+Billy

devam edecek...

edit : yeni tayfadan mika - grace kelly (anca sen söylersin bunu)
http://www.myspace.com/mikamyspace
 
21 Mart Çarşamba Konya Vatoz Pub'da çok güzel bir akşam yaşadık.
Mekan çok sıcak,güzel döşenmiş. Yemekleri çok leziz, geniş bir menüsü var. Hem profesyonel hem samimi bir işletme anlayışı var. Murat Bey'e herşeyle yakından ilgilendiği için, mekan çalışanlarına da kibarlıkları ve uğraşıları için çok çok teşekkürler. Seyirciye gelince coşkulu, keyifli, saygılı idi. Eğlendiler, eşlik ettiler, bol bol alkışladılar. Saolsunlar.
Kısacası çok memnun kaldık.
Konya'da mutlaka gidilmesi gereken bir mekan.
 
Nice mutlu yıllara İzgi!

I want you to smile forever with your happy eyes!
I know you are strong, clever, confident, and wise
With your beautiful voice, you make our spirits rise
I wish you a great new year full of happiness and no cries...

Best wishes!

Bonustrack fans :taptim
 
eminim bana kızanlar olucak ama söylemeden yapamıcam. şimdi sahne performansınız iyi güzel hoş olabilir ama grubunuzda bass çalan arkaşınıza oldukça sinir oluyorum. neden derseniz; overall da programa çıkmadan tek başına gelip soundcheck yapar gibi öndeki tüm kızları uzun uzun kesmişti.yani biraz eli işte gözü oynaşta bi arkadaş. ayrıca şarkıları çalarken yapmış olduğu inanılmaz karizma!! hareketleri ve muhteşem kolyesi de cabası.grubunuzdaki diğer insanlar gayet normal çalrken bass çalan arkadaşın eğlendirmek için de olsa o hareketleri yapması biraz komik kaçıyor. nese içimde daha çok şey var daha fala konuşursam atılırım siteden:) grup olarak hepinize başarılar.
 
sophomores seni alkışlıyorum..çok doğru bir yorum olmuş..bence grubu farklı kılan başta vokal..klavye de iyi..programı ikisi götürüyor..bassçıda kendini göstermek için garip şeyler yapıyor ama çok komik gözüküyor..yaşıda epeyce bir var ama ergen gibi sürekli kızları kesmesi enteresan, ve rahatsız edici.belkide gençliğini yaşayamamıştır. :D neyse yinede sizi dinlemek eğlenceli, grup olarak sizlere başarılar diliyorum.
 
Cuma günü yine dinlemeye geldik yine çok eğlendik aynı şeyleri yazıyor gibi oluyorum ama madem bu kadar güzel zaman geçirip bu kadar güzel müzik dinliyoruz yazmak lazım :)

İzgicim, tekrar çok geçmiş olsun, çok üzülüyoruz gerçekten ama şunu da belirtmeden geçemeyeceğim profesyonellik bu olsa gerek hasta olduğun seyirciye hiç ama hiç yansımadı. Keşke bu kadar sigara dumanı olmasa sanıyorum ortak dileğimiz ama zor bu şartlar altında :(

En kısa zamanda tekrar görüşmek üzere... Sevgiler
 
bascı arkadaş, çalarken sakın kıpırdama sahnede, put gibi dur, çünkü niyese Ankarada insanlar eğlenmek istemiyor,cool olma kasıntısı var herkeste.. yahu bu nasıl bir eleştiridir anlamadımki..eğer gerçekten rahatsız oluyorsanız özel mesajla bildirin kendisine, niye ortaya atıyorsunuz lafı..birde buram buram fake kokuyorsunuz..acaba bir nisan şakasıda ben mi atlıyorum sazan gibi :) valla yıl bası dinledim sizi babalar gibide calıyorsunuz...başarılarınız devamını dilerim..
 
RBC demiş ki:
bascı arkadaş, çalarken sakın kıpırdama sahnede, put gibi dur, çünkü niyese Ankarada insanlar eğlenmek istemiyor,cool olma kasıntısı var herkeste.. yahu bu nasıl bir eleştiridir anlamadımki..eğer gerçekten rahatsız oluyorsanız özel mesajla bildirin kendisine, niye ortaya atıyorsunuz lafı..birde buram buram fake kokuyorsunuz..acaba bir nisan şakasıda ben mi atlıyorum sazan gibi :) valla yıl bası dinledim sizi babalar gibide calıyorsunuz...başarılarınız devamını dilerim..

ya nedir bu fake takıntısı anlayamadım gitti. siteye kayıt tarihimiz belli attığımız mesajlar az olabilir bu nedenle fake mi oluyoruz yani. bir gerçek var ki bass çalan arkadaş çalıo olabilir zaten öle bi muhteşemlik söz konusu değil çünkü çaldıkları şarkıların hepsi cover bu nedenle kendinden ne katabilir ki en fazla beste yapsınlar da ozaman konuşalım. diğer cool mevzusuna gelince de yani ben hoplayıp zıplamasın mı diyorum şimdi! adamın hareketleri batıyo çilekeş te grup olarak şarkılarında hopliyip zıplıyolar ben bi eleştride bulunuyormuyum çünkü estetik olan her şey güzel duruyor. ama bass çalan arkadaşımız arda ya bakınca ne bir estetik var başka bişey yaptığı tripler iğreti duruyor. ben bu konuyu eleştirmek istemiştim. kimseye bi kasıtım yok! sonuçta eleştri bu kendi görüşlerimi hakaret etmediğim sürece dile getirebilirim ve burası Türkiye Cumhuriyeti yani Irak-İran değil.ifade özgürlüğü denen bir kavram var! bir başka konuda ben neden ardayı eleştiriyorum da vokali eleştirmiyorum? yani ben ardaya kıl oldum diye üşenmedim sahte hesap oluşturdum ve burda içimdekileri kusuyorum?ortada başarılı biri varsa saygıyla takdir ederim ama diğer durumlar için de eleştri insiyatifimi kullanmam en doğal hakkım.
 
bir açıklık getirmek gerek sanırım.ilk olarak grubun başarısız olduğunu söyleyen yok.gayet güzel bir repertuar. benim ve bir çok arkadaşımın fikri grubu vokal ve klavyenin sırtladığı.bunu söylemek suç olmamalı.grubun diğer elemanlarıda eğleniyor çalarken ama bass eğlencenin dışında şeyler yapıyor.hoplaması zıplamasından ziyade sürekli kızlara garip jestler yapması rahatsız edici.bir kez izleyerek de bunu anlamak pek mümkün değil bence..
 
Merhabalar,
Öncelikle, baştan itibaren çok güzel giden bu forumda, böyle şeyler okuduğum için üzüldüğümü belirtmeliyim. Ama herkesin fikrine de saygım var. Elbette ki herkes fikirlerini iyi ya da kötü, hakaret etmeden, saygı çerçevesinde söylemekte özgür. Herkes yapılan işi beğenecek ya da herkes herkesi sevecek diye bir kural yok. Benim, Ozan'ın, Arda'nın ya da genel anlamda Bonustrack'in, seveni olduğu kadar sevmeyeni de olabilir. Bu çok doğal. Bu zevkle, beğeniyle hatta hayata bakışla alakalı bir konu. Arda bu sitede kayıtlı diil. Onun adına da bir açıklama yapmam doğru olmaz diye düşünüyorum. Elbette kendisi bu eleştirileri, fikirleri okuyup değerlendirecek, cevap hakkını kullanacaktır.

Ben kendi adıma katkıda bulunan herkese teşekkür ederim.
 
cover konusunda kendilerinden ne katılabilirler orası tartışılabilir. tabii ki ifade özgürlüğünüzü kulanacaksınız ama sanki böyle kişiliğini rencide edecek bir eleştiri olmuş ve bunu da özel mesajla halledebilirdiniz diye düşündüm. ama kendisi üye değilmiş ama bonustrack'ın vokaline özel mesaj atıp iletilmesi istenebilir. ardayı tanımam etmem ama niye böyle atladım derseniz, birgun bana da boyle bir sözler herkesin gorebilecegi yerde soylense bu hosuma gitmez, hatta niye önce bana demedin derim. ama müziği eleştirecekseniz saygım sonsuz ama burada eleştirilen "kişilik" olduğu için herkesin gorebilecegi yerde fikirlerin soylenmesi pek hoş olmadı benim düşünceme göre. sanırım diyeceklerim bu kadar, kimseyi de germek istemem. bascılarına da ulaşmıstır sanırım eleştiriler.. sevgiler..
 
merhaba.sıkı bir bonustrack dinleyicisi olarak bir yorumda bulunmak istiyorum.izgi süpersin.sesin ve yorumunun yanında çok mütevazi ve sıcak kanlısın.arda ile ilgili yapılan yorumların ise maalesef haksız olduğunu düşünmüyorum.giyimi ve hareketleri konusunda tabiki bir şey söylemek doğru değil ancak seyircilere yaklaşımları açısından eleştirilebilir.benim bildiğim 4 arkadaşım sadece bu nedenle grubu dinlemeye gelmiyor.bu artık kişisel yorumun dışında, grubun dinleyici kitlesini etkiliyor bu nedenle foruma yazma gereği duydum.
 
Geri
Üst