Bonustrack (Pop-Rock,Soul,R&B) - Ankara

hrriyetankara.jpg



Bonustrack, 3 Haziran Pazar günü saat 16.00'da Hürriyet Ankara Gazetesi ve Çankaya Belediyesi işbirliği ile Küresel Isınmaya karşı yapılacak olan şenlikte sahne alacaktır.
Bekliyoruz...
 
Yok arkadaşlar, maalesef yeniler yok. Eksilerle idare ediceksiniz.

40 yılın başında, kendi işlerinden feragat edip gelip bizimle çalıyorlar gitarist arkadaşlarımız. Bir de 'Uğraş, didin bu şarkıları çıkar ve bizimle prova yap' diyemiyoruz.
 
Ben Bashar'ın provasız bile çalabileceğine inanarak öle sordum; yoks onun da sizin de ne kadar yoğun olduğunuzu biliyorum tabi ki de.. Zaten eskiler dediklerimiz arasında da daha bu yenilerden bir önce eklenen yeni-eski eski-yeniler de wardı Cuma günü, eğlendik coştuk kurtlarımızı döktük :p teşekkürler :)
 
Yeni yeni diye diye dün en sonunda başım göğe erdi :p Ama ilk yarının çoğunu kaçırdım dün :cry: Olsun bu gece Overall'da telafi etcesss inş :)

Tell me about it süperdi; ayrıca Ozan'ın back vocal'e hayran kaldık; hatta bi baktım ki Ozan'la beraber söylüyorum vocal i bırakıp back vocal e eşlik ediyrm; yani enişteee bi de bazı şarkılarda inat ediyorsun ya aşkolsun! Bir daha bir daha :LOL: Bu gece de isteriz yenileri :D

Yaw ne zıpladım dün :) meğer alkol almayınca daha bile çok eğleniomuşum onu fark ettim ;)

Bu arada If'in havalandırma züpper olmuş o neydi yaw dans ederken terlemediğim gibi dans etmezken nerdeyse üşüyodum müthiş bir alkış da If'e :alkıs

İzgicim bu arada dün dayanamayıp senden önce Bonustrack diye avazım çıktığı kadar bağırdım ama napıım çok eğlendim walla teşekkürler; bu gece görüşmek üzere :taptim
 
Celal abiiiiiiiiiiiii bak Cuma yada Cumartesi'ye konuk seyirci getircen söz mü? (Anladın sen onu ;) ) Hehehe 8)

Yenileri herkes çok beğenmiş diyim dedim burda üye olmayanlar adına :) Candyman meselaaa :)
 
12-15 Temmuz tarihlerinde Ürgüp-Göreme'de gerçekleşecek olan Avrupa Bisiklet Şampiyonasının kapanışı, 15 Temmuz Pazar günü Bonustrack konseri ile olacak. 40'dan fazla ülke, 500'den fazla sporcunun katılımıyla gerçekleşecek organizasyona yabancı basın da katılacak ve Trt'den canlı yayınlanacak.

http://kapadokya2007.com/

http://www.ajansspor.com/bisiklet/G...kleti_sampiyonasinda_son_asamaya_gelindi.html

http://www.ajansspor.com/bisiklet/Genel/h/20070711/bisikletin_patronlari_kapadokyaya_gelecek.html
 
Kapadokya 2007 Avrupa Dağ Bisikleti Şampiyonası gibi kusursuz denilebilecek bir organizasyonun kapanışında bize sahne alma ayrıcalığı tanıyan, Türkiye Dağ Bisikleti Federasyonu ve Göreme Belediyesi Başkanlığı'na, konsere coşku dolu katılımı, misafirperverliklerinden dolayı tüm Göreme'liler ile Avrupa'nın pekçok yerinden bu organizasyona katılmak için gelip bizi coşturan sporcu arkadaşlarımıza,turistlere, Argeus Travel&Tourism'den Aydın Bey, Tourist Hotel Müdür ve personeline ve özellikle başından beri organizasyonda aksamaya olanak vermemek adına her türlü ihtiyacımızda yanımızda olan organizasyon heyetinden dostlarımız Av.Levent Aydaş ve Av.Umut Kurman'a teşekkürü borç biliriz.
 
Geri
Üst